Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - VĂRSĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Vărsător. Fă o pauză de la seriozitatea care a predominat în ultimele două săptămâni. Vei constata că discuțiile pot avea un subiect interesant și sunt o modalitatea de a naviga prin apele săptămânii. S-ar putea să observi cum comunicarea devine mai activă și că vorbele sunt deosebit de eficiente. Vorbește și oamenii te vor asculta. Ascultă și oamenii vor vorbi. Schimbul de idei este extraordinar într-o săptămână ca aceasta.

Un accent puternic pe zona spirituală din această săptămână ar putea aduce câteva idei neașteptate și daruri spirituale. Deoarece Jupiter este în conjuncție cu Pluto, este posibil să îți evaluezi convingerile și să redirecționezi orice te-ar împiedica să trăiești doar o mică parte din potențialul tău.

Cosmosul te încurajează să țintești la nivel înalt. Deoarece acest tranzit se va repeta încă o dată, te-ar putea scoate din zona de confort și duce, în ape mai interesante. Aceasta ar putea necesita unele modificări ale rutinei și a stilului de viață, dar va merita.

Saturn s-a reîntors în Capricorn unde va sta până pe 16 decembrie, deci ești încurajat să deschizi dulapul cu schelete și să arunci toate lucrurile care s-au ascuns acolo.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Vărsător Relațional

Doar pentru că te simți liniștit și atent, nu înseamnă că trebuie să te îmbrăci în negru sau în gri și ai un aer gânditor când interesul tău actual pentru persoană este cât se poate de vizibil, în această săptămână. 

Atmosfera astrală sugereză că și alții ar putea simți la fel. Așadar, încearcă să porți culori calde și vesele și zâmbetul tău cel mai strălucitor, iar persoana pe care o vizezi va fi impresionată, spre bucuria ta!

Marte în Berbec te încurajează să fii competitiv. Mai există altcineva interesat de aceeași persoană? Cred că ește momentul să îți pui tot farmecul la bătaie. 

Trebuie să mai suporți până sâmbăta când Mercur va reveni în mers direct, așa că încearcă să profiți cât mai mult de asta. Asigură-te că urmărești orice informație pentru a te asigura că lucrurile nu au luat-o razna, de fapt.

Îți reamintesc că este momentul să încetești și să te concentrezi asupra priorităților. Chiar dacă nu ești gata să te așezi la casa ta, poți să stabilești, în continuare, anumite obiective legate de planul sentimental.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Vărsător Profesional

Intri pe teritoriul tău săptămâna aceasta. Asigură-te că ești pe deplin pregătit. Cel mai bun lucru pe care îl poți face acum este să ai încredere deplină în tine. Instrumentele de lucru de care dispui, sunt remarcabile. Nu-ți fie teamă să le folosești la o notificare de moment.

Ia o abordare mai severa față de cineva la locul de muncă. Ai susținut demersul imatur al acestei persoane prea mult timp. Subliniază faptul că accentul trebuie pus din nou pe muncă și pe obiectivul colectiv. Munca în echipă este esențială pentru succes.

Săptămâna aceasta este un timp cu energie mare. Poți face o impresie bună și poți găsi oameni care să îți susțină interesele. Întrebă-te ce poți face pentru alții și apoi fă-o. Tratează-i pe oameni dificili cu respect. Vei avea cel mai mare succes dacă îți stăpânești tendința de a spune exact ceea ce crezi. De asemenea, este posibil să ai tendința să alergi într-o direcție atractivă. Ai grijă, ar putea fi o pierdere de timp. Optimismul tău natural este apreciat.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Vărsător Financiar

Săptămâna aceasta poți – și ar trebui – să dai înapoi, să te ascunzi sau să te reformulezi când lucrurile sunt grele. De asemenea, ești foarte sensibil la evenimentele care se petrec în lume. Recesiunea a fost grea pentru tine, așa cum va fi energia dominantă din această săptămână, deoarece îți este greu să vezi progrese în viața financiară. Deși ți se cere să îți reevaluezi visele mari, este posibil să reziști din obișnuință. Încearcă să mergi cu fluxul.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Vărsător Sănătate

Având în vedere opțiunile tale este la fel de important acela de a achiziționa, precum este luarea deciziilor și măsurilor în acest sens! Influxurile astrale susțin un asemenea demers. Oricare ar fi obiceiurile tale de sănătate, este un moment bun pentru a le elimina pe cele de care nu mai ai nevoie. De-acum ar putea deveni o piedică pentru sănătate. Tratează cu plăcere plimbările lungi întinzându-ți din când în când membrele; renunță la stimularea ieftină a zaharurilor procesate și la o dietă bogată în carbohidrați. Te vei bucura de rezultate – ai să vezi!

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top