Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Scorpion

21.03.2021
Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Scorpion

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Scorpion. Ar putea avea loc unele discuții aprinse între tine și un grup de prieteni. Este posibil ca acești oameni să nu fie dintre prietenii apropiați, dar până la sfârșitul zilei, unii dintre ei ar putea fi cu siguranță cel mai bun prieten al tău. Împărtășești o mulțime de interese cu acești oameni, gândești în același mod și te bucuri de compania lor. Cu siguranță vă veți vedea din nou.

Pe de altă parte, ai putea să simți că mintea îți explodează. Dacă ai studiat un subiect intelectual sau spiritual, perspectivele ar putea deveni clare și rapide. Conceptele care înainte, nu au avut sens pentru tine, par brusc extrem de clare. Va trebui să le notezi. Profită la maxim de ele!

Lasă-ți creativitatea să curgă! Mercur în Pești, în sectorul plăcerilor, relaxării și a creativității, sugerează un moment minunat ca să-ți lași imaginația să zburde. Pe măsură ce folosești diferite medii pentru a exprima modul în care te simți și gândești, lucrurile se vor așeza într-un anume fl. De asemenea, este un moment bun pentru a începe o aventură de dragoste și să te concentrezi asupra relaxării.

Implică-te în toată distracția acum, pentru că este timpul să lucrezi la autoexprimare cu Soarele în Berbec. Dă o anume strălucire sectorului de sănătate și a rutinelor cotidiene. Te încurajează să îți formezi obiceiuri sănătoase și să fii productiv. 

Concentrează-te pe iubirea de sine cu Venus în Berbec. Este în regulă să fii puțin egoist și să te și răsfeți în același timp. 

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Scorpion Relațional

S-ar putea să nu te bucuri că te confrunți cu câteva adevăruri, săptămâna aceasta. Totuși acesta poate fi un eveniment foarte bun. Una dintre trăsăturile tale cele mai enervante poate fi că îți este greu să primești sfaturi sau să permiți oricui să te critice. Totuși, partenera/ul ta/tău îți va spue care este limita. Sfatul meu este să fii atent la ce spune.

Mercur este în Pești la începutul săptămânii, astfel încât s-ar putea să îți fie greu să îți impui punctul de vedere partenerei/lui ta/tău. Această energie introvertită face dificil să îți expui sufletul și gândurile. 

Soarele face sextil cu Pluto, unul din stăpânii tăi planetari, alături de Marte, tot în prima parte a săptămânii, dându-ți impulsul și determinarea de a-ți atinge obiectivele. Asigură-te că ții cont de relație în timp ce iei o decizie majoră.

Trconul dintre conjuncția Nodul Nord – Marte cu Saturn, de la sfârșitul weekendului, duce la câteva descoperiri interesante. Din moment ce îți place să descoperi indicii și dovezi în orice, ar trebui să te bucuri de orice activitate care poate aduce noi informații despre relația ta.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Scorpion Profesional

Este o săptămână de noi începuturi. Te apuci de ceva ce ai intenționat să faci de ceva vreme. Plantezi niște semințe care vor crește și vor da roade curând. Poate că încă mai funcționezi în cadrul unui obiectiv sau pact mai vechi pe care l-ai făcut cu ceva timp în urmă. Trebuie să realizezi însă că ceea ce era adevărat atunci s-ar putea să nu mai fie adevărat acum. Cred că a sosit vremea pentru a evalua situația și a face un nou pact cu voi înșivă.

 Jocurile de putere sunt în toi, pe tot parcursul acestei perioade. Obține cât mai mult timp pentru tine. Așteaptă-te ca planurile să reziste. Ești obligat să spui ceva care să-l facă pe șeful tău să se încrunte. Cei mai fiabili colegi de muncă îți vor oferi oaza de liniște într-o mare de schimbări. 

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Scorpion Financiar

Te confrunți cu o situație paradoxală. Pe de o parte, rețeaua socială care devine din ce în ce mai mare și ai mai multă susținere financiară. Pe de altă parte, simți că cineva nu este pe deplin sincer cu privire la ceea ce vrea de la prietenia voastră. În loc să pui capăt relației sau să o iei prea personal, arată-i că îți place să îți trăiești viața fără costrângeri sau fără condiționări, că banii pentru tine înseamnă siguranță și că prietenia este foarte valoroasă. Vor să fie în preajma ta pentru că ai succes și pot fi capabili să te ajute să-ți realizezi visele.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Scorpion Sănătate

Oferă-ți mai mult spațiu săptămâna aceasta. Nevoia ta de independență este mare, la fel și nevoia de a te concentra asupra ta. S-ar putea să îți faci griji cu privire la ce cred alții despre comportamentul tău, dar adevărul este că tu ai propriul comportament de care să îți faci griji. Dacă asta înseamnă pentru pentru sănătatea ta – atunci delimetează spațiul și concentrarea pe care o dorești, probabil doar așa simți că progresezi. Niciun un pas nu este prea mic. Alege cum să-ți organizezi viața și ce să mănânci! Merită!