Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Bălanță. Manifești abilitățile

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Balanță. O evaluare favorabilă a muncii duce la câștiguri financiare. Ești plin de farmec și oamenii sunt atrași de tine. Ieși în afara cercului social obișnuit și încearcă săieși cu un nou grup, cu prieteni vechi și noi. 

Fă-ți timp pentru familie și bucură-te de plăcerile simple, alături de ei. În același timp, se pare că există o tensiune continuă acasă și în familie, datorită obiectivelor și ambițiilor tale. Lucrurile s-ar putea intensifica în zilele următoare și ai putea să simți că cineva încearcă să te manipuleze să faci ce vrea ea. Lucrurile în această privință ar putea fi mai ușoare săptămâna viitoare, așa că ai putea să lași discuțiile pe această temă până atunci.

Soarele este în Casa a 10-a, sectorul obiectivelor și ambițiilor personale, unde va sta patru săptămâni și tot acolo este conjuncția Marte – Mercur  iar acest lucru te poate încuraja să îți manifești abilitățile. Nu este timpul să te oprești, ci să fii îndrăzneț.

În cele din urmă, unele evenimente sociale plăcute te așteaptă duminică, așa că bucură-te de viață! 

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Balanță Relaţional

O destrămare recentă te-a adus într-un situație pe care eu o numesc codă de pește. Te simți respins de cercul social obișnuit și ești gata să dai bir cu fugiții. Aceasta este însă o săptămână ideală pentru a întâlni oameni noi. Afișează-ți farmecul și încrederea în sine și vei descoperi că cei din jur te găsesc irezistibil, inclusiv cineva mai special.

Eforturile de a construi o rețea deprieteni, de asemenea, merg bine, permițându-ți să glumești despre unele lucruri cu un șef sau cineva cu figură autoritară din afara grupului obișnuit. Fii atent cu lucruri lumești de valoare pentru a vă evita pierderea sau furtul. Discută cu rudele, copiii și frații, în special, pentru a vedea ce probleme au.

Ești foarte entuziasmat când Luna adaugă ca indiciu aventura la începutul săptămânii. Dacă ești pe drum, șansele de a te întâlni cu cineva dintr-un alt oraș, sunt mari.

Soarele prin trigonulcu Neptun aflat în Casa a 6-a, aduce mai multă susținere ca oricând din partea prietenilor și colegilor de muncă. În plus, concentrarea asupra poveștii lor de dragoste te ajută să îți concentrezi atenția asupra propriei vieți amoroase.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Balanță Profesional

Despinde-te de rutina obișnuită. Nu are nici un sens să te blochezi mereu în același tipar. Asta te limitează mai mult decât crezi. Incearca ceva nou. Vei fi uimit de modul în care ușile se vor deschide atunci când ai nevoie.

S-ar putea să gândești că oamenii nu ar dori să te sprijine dacă îți știu defectele. Nimic mai fals, dar asta te poate determina să te retragi sau să faci presupuneri greșite. Fă ceva pentru a opri aceste gânduri. Ai nenumărate puncte tari. Încrederea în sine te va ajuta să devi mult mai consistent și eficient. Poți să îi ajutați pe ceilalți, dar nu să îți satisfaci propriile nevoi. Fă ceea ce poți pentru a găsi beneficii pentru sănătate legate de locul de muncă. Poți pretinde că lucrurile sunt mai puțin dificile decât sunt.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Balanță Financiar

Evită luarea deciziilor financiare înșelătoare. În schimb, solicită sfatul dacă ai nevoie. Săptămâna aceasta este un moment ideal pentru consolidarea legăturilor cu cei dragi și cu familia prin alocarea unui buget mai generos fiecăruia. Un profit neașteptat poate ateriza în buzunar. Fă-ți timp pentru a învăța de la alții cum să procedezi. Ei au multe de oferit.

Ai foarte multă energie în casa muncii pentru a o fructifica financiar. Acest lucru te face să treci mai ușor de zile care par lungi sau îți dăputere să treci prin prezentari dificile, întâlniri de lucru sau întocmirea de documente. Este posibil să nu ai puterea să schimbi complet situația, dar poți să o faci mult mai bine decât ai făcut-o în ultima vreme. Perseverează.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Balanță Sănătate

Orice ai încerca să faci, cel mai greu este să ajungi într-un punct culminant. Poate că vei trece, poate că vei abandona unele obieiuri. Fii pregătit să întâmpini provocarea cu o înțelegere constantă asupra realității. Fii atent, în special, la nevoile tale la locul de muncă: hidratează-te pe tot parcursul zilei. Examinează-ți scaunul de birou și poziția computerului. Este ergonomic? Aceste considerații te vor îndruma spre o mai mare conștientizare a ceea ce urmează să vină.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top