Connect with us
Horoscop Minerva Septembrie 2019 BERBEC. Ai o șansă să vindeci relații vechi

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Berbec. Ai regrete sentimentale?

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019  Berbec. Reparațiile auto ar putea fi inevitabile în această săptămână. Liniștea la domiciliu îți va permite să fi atent la oportunitățile care te așteaptă. Fă o pauză oricum și ori de câte ori ai șansa de a ieși în peisaj ca să petreci ceva timp în aer liber. Evită aventurile riscante. În timp ce așteptați o plată care ți-a fost reținută, ia decizii financiare și nu arunca banii pe fereastră. Cheltuielile sau fondurile pentru studiu constituie o investiție solidă.

Luna este în Berbec, marți în casa personalității și te-ar putea inspira să faci o călătorie sau să pleci în vacanță. Dacă vrei să scăpați de oboseală, atunci fă ceea ce te inspiră.

Pe măsură ce Mercur în trigon cu conjuncția Saturn – Pluto și Marte în opoziție că aceasta din urmă, s-ar putea să înțelegi că a sosit timpul să vorbești. În același timp, datorită sextilului Saturnul – Neptun, s-ar putea să vezi situația dintr-o perspectivă plină de compasiune și spirituală și acest lucru te poate ajuta să mergi înainte

Neptun este retrograd și ai putea să vezi adevărul legat de o chestiune care îți oferă o perspectivă cu totul nouă. 

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Berbec Relaţional

 Soarele a intrat în Rac și în Casa familiei și ai putea dori să îți petreci mai mult timp având grijă de tine și cu familia.

Te liniștești comunicând bine în această săptămână. Trimite un e-mail sau un SMS ori fă-ți timp pentru a vorbi cu un frate sau cu un văr care are nevoie de sfatul și sprijinul tău. Planifică-ți banii pentru achiziții practice, cum ar fi reparațiile la domiciliu sau pentru un vehicul nou. Discută problemele financiare cu partenerul și elaborați împreună un buget cu care să puteți trăi. Cu toate aceste gânduri practice, asigură-te că ai timp și să fii sentimental, astfel încât să poți arăta partenerului cât de mult înseamnă pentru tine.

Ai regrete sentimentale? Ai grijă de ele la începutul săptămânii. Pari mult mai înțelept, iar să puipunct unei relații este specialitatea ta.

Neptun este confortabil în Pești, semnul pe care îl stăpânește, dar a intrat în retrogradare săptămâna trecută. Acum, când toate acele amintiri din Trecut revin și nu mai este nimeni să te scape. Confruntarea cu adevărurile discutate față în față este cea mai bună opțiune.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Berbec Profesional

Răsplata de săptămâna aceasta este un răspuns la munca grea pe care ai făcut-o. Beneficiile financiare sunt la îndemână, așa că nu îți fie frică să intensifici și să revendici ceea ce ști că ai câștigat pe bună dreptate. Se vor întâmpla mai multe decât te așteptai să se întâmple. 

Orice temere nerostită poate fi dificil de depășit acum. Îți dorești să te simți mai aproape de colegii pe care îi vezi în fiecare zi. În același timp, poți face lucra cel mai bine singur sau cel puțin independent, de cele mai multe ori. Culcă-te la tim și dormi cel puțin 8 ore și mai puțin stres la acasă, te ajută să faci mai ușor față la locul de muncă. Spune oamenilor ce te irită cu farmecul tău obișnuit. Este momentul ideal pentru întâlniri de echipă sau pentru a face orice fel de prezentare care ține de creativitate.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Berbec Financiar

 S-ar putea să te simți în criză financiară pe măsură ce aștepți plăți compensatorii care întârzie să se producă. Lucrează pentru promovarea unor idei profesionale care le-ai avut în minte, prin intermediul unor prezentări scurte sau printr-o comunicare eficientă. Folosește prin orice mijloace disponibile și ascultă atent ce spun ceilalți. Este posibil să nu faci paradă de anumite abilități care le ai și asta îți va oferi un avantaj competitiv la locul de muncă.

Mai degrabă îți creezi oportunitățile de a câștiga bani, dăca faci anumite lucruri singur. Pornirea unei afaceri mici, de familie, ar putea aduce niște bani care să siplinească anumite nevoi. Marte îți oferă combustibilul de care ai nevoie și poate aduce tot felul de idei interesante în timp ce dormi.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Berbec Sănătate

Ești încurajat să fi interesat de mai multă mișcare. Acum este momentul pentru a obți informațiile de care ai nevoie din acest punct de vedere. Este posibil să existe o problemă cu calitatea informațiilor pe care le accesezi dacă nu ești atent. Pentru liniștea ta, verifică totul cu atenție. Alinierea spiritualității cu sănătatea, va fi de asemenea eficientă și va aduce liniștea interioară de care ai nevoie. Încearcă meditația.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top