Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 CAPRICORN. Alege-ți bătăliile cu grijă

Minerva
25.06.2019
Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 CAPRICORN. Alege-ți bătăliile cu grijă

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Capricorn. Deciziile grele necesită atenție. Contribuția ta este necesară în cadrul întâlnirilor de afaceri sau în diverse litigii. O vânzare sau cumpărare poate fi anulată. Este timpul pentru a face aranjamente, poate chiar într-o relație.

Dacă ești singur, căsătoria este o posibilitate acum. S-ar putea să întâlnești un obstacol financiar, probabil ca urmare a unui accident recent. Continuă să te păstrezi în rutina ta zilnică. Eforturile sunt observate și apreciate. Nu mai pleca urechea la tot felul de bârfe, mai ales care vin dinspre cei care ae opun. Adu liniștea acolo unde contează cel mai mult – acasă printre cei pe care îi iubești.

Relațiile ar putea fi intense în această săptămână, cu posibile discuții pornite de la bani și de la cheltuieli. Lucrurile ar putea să se liniștească la sfârșitul săptămânii. Dacă ați petrecut prea mult timp cu o situație, atunci este posibil să simți nevoia să vorbești. O abordare sensibilă poate face ca orice discuție să fie mai productivă.

Neptun în Casa a 3-a, în sectorul comunicării și retrograd te poate ajuta să vezi adevărul într-o situație sau un proiect pe care l-ai negat. În același timp, mișcarea Soarelui prin zona relațională, poate arunca o lumină asupra celui mai bun mod de a avansa cu o legătură importantă sau cu un parteneriat de afaceri.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Capricorn Relaţional

Tu sau partenerul tău, vă confruntați cu un blocaj sau un regres. O vătămare corporală sau un accident pot necesita o atenție legală pentru a fi corect rezolvată. Oferă-ți suportul și vorbește calm, cu argumente, prin intermediul deciziilor. Planifică o evadare din grijile cotidiene, ieșind într-un mediu nou, poate unul care vă va oferi șansa de a vă regândi viitorul împreună. Împrejurările influențează atât de mult eforturile de a merge mai departe, încât te înconjuri cu cei care tevor înveseli și te susțin. Nu intra într-o concurență inutilă. În schimb, asigură-te că ai tot confortul în relație.

O puternică opoziție, la jumătate săptămânii între Marte și Pluto îți poate oferi încurajarea de care ai nevoie pentru a face următorul pas. Este posibil să fi respins, dar dacă nu ai curajul să te aventurezi nu ai câștigat nimic.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Capricorn Profesional

 Comunicarea cu ceilalți la locul de muncă este deosebit de puternică și vei descoperi că tot ceea ce spui va ajunge la urechile colegilor tăi, mai rapid decât crezi. Nu spune nimic dacă nu vrei ca șeful să se întoarcă împotriva ta.

Ai foarte multă energie acum. Așteaptă-te să te bucuri de orice contact cu specialiști din afara biroului. Colaboratorii îți vor aprecia interesul și dorința de a lega o colaborare la locul de muncă. De fapt îțidorești să îndrumi sau să protejezi oamenii din subordinea ta. Alimentele pot aduce pe toată lumea împreună și pot stimula moralul tuturor. Îmbracă-te adecvat pentru a face cea mai bună impresie posibilă. Dă tot ce ai mai bun în structura cea mai limitată pentru a obține cele mai bune rezultate.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Capricorn Financiar

 Un prejudiciu sau un accident recent poate duce la o cheltuială financiară temporară. Din acest motiv, ai grijă ce achiziții faci în această săptămână. Solicită sfatul de la cei care știu mai multe decât tine și care te pot asigura că orice contract sau document legal este în favoarea ta.

 Pierderea poate fi inevitabilă, astfel încât să fi pregătit pentru aceasta. În timp ce nu poți profita de fiecare ocazie care vine, să nu faci nimic nu este o greșeală. Epuizarea poate fi o problemă, deci alege-ți bătăliile cu grijă.

Înclinația naturală de a te bucura de lucrurile simple din viață poate fi activată în această săptămână. Extinderea oportunităților îți va permite să îți satisfaci nevoile prin intermediul tuturor tipurilor de rețele sociale și de afaceri. Un aspect favorabil susține comunicarea, astfel încât a vorbi despre bani, înseamnă a avea o șansă mai bună să îți atingi obiectivele.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Capricorn Sănătate

 Sănătatea nu pare a fi o problemă majoră acum, dar nu o ignora. Este posibil să ai o abordare persoală despre ceea ce înseamnă a fi bine. În unele zile ești foarte dornic să aționezi și în alte zile nu ai chef de nimic. Încearcă să păstrezi doar un ritm constant. Nu te suprasolicita cu ceea ce trebuie să faci. Pur și simplu perseverează cu rutina simplă. Fă din asta un punct de relaxare conștientă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *