Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Fecioară. Neptunul este retrograd

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Fecioară. O recentă evaluare favorabilă a muncii duce la câștiguri financiare neașteptate. Folosește cu înțelepciune acest venit suplimentar, dedici cuiva o parte din aceste câștiguri ca semn de dragoste pentru cineva special. Acum ești plin de carismă și mulți sunt atrași de tine.

Ai grijă de bunurile materiale proprii pentru a evita să fii victima furtului sau pierderii. Fă-ți timp pentru familie și bucură-te împreună cu ei de plăcerile simple ale vieții.

Această săptămână îți va permite să îți extinzi perspectivele împreună cu o mai bună cooperare la locul de muncă. Știi cât de important este să lucrezi la relații. Determinarea și perseverența sunt forța ta. Aceste calități te vor ajuta personal și profesional. Cauți să stabilești relații bazate pe încredere în fiecare domeniu al vieții tale.

Neptun este retrograd în sectorul relațiilor și rămâne aici până la sfârșitul lunii noiembrie, ceea ce ar putea să îți ofere o perspectivă nouă asupra relației actuale.

În cele din urmă, mișcarea Soarelui în sector social poate fi un apel pentru a te implica mai mult în activitățile locale și, probabil, pentru a face mai mult în rețea.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Fecioară Relaţional

Este o săptămână ideală pentru a întâlni oameni noi. Afișează-ți farmecul și încrederea în tine și vei descoperi că cei din jur te găsesc irezistibil, inclusiv cineva special.

Introspecția îți va servi bine acum. Antamează noi relații, fie că vorbim despre prieteni sau cunoștințe. Continuă să iubești și să te îngrijești de cei apropiați ție. Ai multă pasiune. Este doar o chestiune pe care trebuie să o lași să se vadă. Investește mai mult timp în familie și prietenii. Savurează momentele speciale.

Poate că este timpul să te reconectezi la o iubire pierdută sau la un vechi prieten. Ia decizii despre viitorul tău cu cineva important și fă următorul pas. Legătura emoțională și consolidarea legăturilor este necesară în această săptămână. Încrederea este cheia.

Luna în semnul practic al Taurului, de la sfârșitul săptămânii te ajută să pui lucrurile în ordine. Nu este sfârșitul lumii doar pentru că persoana pe care o placi nu te place. Pune-ți energia în muncă sau canalizeaz-o într-un hobby preferat în loc de dragoste.

Neptunul este retrograd, determinându-te să te confrunți cu unele dintre experiențele romantice neplăcute, din trecut. Ai ocazia să o termini definitiv acum.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Fecioară Profesional

Nu încerca să te impui în forță cu vreo decizie rapidă, deoarece orice încercare de acest fel, va avea efecte negative. În loc să obți un salt în competiție, vei sfârși prin a da o grămadă de pași înapoi. Fă lucrurile ca la carte și vei face pași mari în întreprinderile tale de peste săptămână. 

O energie exuberantă și neliniștită te poate face să pierzi timpul și să petreci mai mult decât să lucrezi. Ai putea face lucruri mari la locul de muncă dacă arați mai bine și ești numai zâmbet. Momentul este bun pentru întâlniri de echipă sau pentru formarea unui parteneriat de lucru. Perioada aduce o mare doză de creativitate care este bună pentru profesiile artistice. 

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Fecioară Financiar

 Înainte de a antama ceva nou la locul de muncă, verifică cum stai financiar pe frontul intern și rezolvă rapid problemele serioase. O creștere sau o promovare pentru munca recentă te-a ajutat să revii în formă. Alții vor fi atrași atat de intuiția cât și de carisma ta. Este un momen ideal pentru o rețea profesională folositoare.

Un element crucial al existenței tale se va schimba acum, în întregime în bine. Vei lua niște decizii importante și vei beneficia financiar de pe urma lor.

Săptămâna asta acționezi la nivel personal și reconsideri modul în care te expui. Acest lucru nu este doar unul cosmetic. Este o regândire serioasă a următoarei faze a vieții tale. 

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Fecioară Sănătate

 Oferă-ți timp suficient pentru a face lucrurile cum trebuie. Ai nevoie de foarte multă energie emoțională pentru a te echilibra înainte să poți începe să obți ce-ți propui. În timp ce exercițiile fizice ar putea fi ultimul lucru din mintea ta, gândește-te că tot ceea ce faci va beneficia de un accent mai clar pe care îl ai atunci când dai inimii șansa de a se întări și de a pompa sânge proaspăt în sistemul circulator!

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top