Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Gemeni. Discută deschis despre ce așteptări ai

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Gemeni. Săptămâna aceasta vrei să schimbi locația sau condiția socială dacă s-ar putea. Ai în minte doar banii pe măsură ce iei în considerare veniturile și cheltuielile tale. Deși disprețul față de bani ar fi o greșeală, ar putea fi momentul pentru o schimbare de look sau de vestimentație. Folosește pasiunea ta pentru arte și muzică pentru a te exprima. Timpul petrecut împreună cu familia și prietenii îți aduce acum fericirea. Un mentor sauchiar tatăl ar putea să îți fie alături pentru asistență în problemele pe care le ai. Vorbește deschis celor care ți-au oferit generos.

Soarele în Rac și Venus în semnul tău, fac să te simți foarte bine în pielea ta. Aceste influențe pot fi pozitive și energizante, oferindu-ți mai multă încredere în tine.

Marte este conjunct cu Mercur în Rac în Casa comunicării, te îndeamnă să fii atent la ce îți dorești cu adevărat și la cum te exprimi. 

Luna în tranzit prin Pești, Berbe și Taur săptămâna aceasta, sugerează faptul că o relație ar putea apărea în prim plan, mai ales dacă ai probleme în cea actuală. Poate fi o șansă bună de a te curăța și de a elibera orice tensiune. Duminica poate fi o zi excelentă pentru o întâlnire specială sau un eveniment social la care te vei bucura cu adevărat.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Gemeni Relaţional

Așteaptă-te la întârzieri dacă îți dorești să pleci în vacanță. Ceva planificat de poate fi anulat din cauza unor probleme de familie în curs de desfășurare și care îl afectează pe  fratele partenerului/ei. Trebuie să faci față cât mai bine situației. Lasă supărarea deoparte și oferă sprijin. Familia este o prioritate oricum. 

Fă-ți timp pentru o poveste de dragoste dacă ești singur, ieșind împreună la un spectacol sau bucurându-te de o masă. O mică dovadă a afecțiunii tale ar fi apreciată mai mult acum. Discută deschis despre ce așteptări ai. 

Este o săptămână intensă datorită opoziției Marte – Pluto, care dă naștere unei energii competitive. Există altcineva interesant de atenționat? Găsește o modalitate de a arăta că ești cel mai bun luptând pentru atenția persoanei respective!

Luna în Gemeni preia la sfârșitul săptămânii inițiativa si puila cale o întâlnire neașteptată. Dacă există ceva ce nu ai mai încercat până acum, acesta este un moment excelent pentru a lua inițiativa și a propune o întâlnire, un soi de test drive, dacă vrei.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Gemeni Profesional

Cineva cu care lucrezi te blochează într-un fel. Poate că el sau ea ține ascunse informațiile de la tine, în mod intenționat. Abordeaz-o pe această persoană calm și sincer pentru a scoate adevărul la iveală. În cele din urmă, acest lucru vă va ajuta pe amândoi.

Începutul săptămânii poate fi stresant la început. Evenimentele ar putea schimba modul obișnuit de a face lucrurile. Ai curajul să mergi într-o altă direcție. Atenție dacă forțezi mâna celor aflați, în special, în poziții de autoritate, te pot face să rămâi la sol încă mult timp. Poate dacă ai face lucrurile în felul tău, nu ar fi atât de rău. Energia este generoasă atunci când este vorba ca oamenii să empatizeze între ei. Ar trebui să te bucuri de un flux plăcut de evenimente.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Gemeni Financiar

 Este un moment favorabil pentru o mulțime de câștiguri materiale. Munca dedicată face să te alegi cu…dividende. Retururile din proiectele tale bine planificate și executate și pe care le-ai anticipat pot să apară mai repede decât te așteptai. 

Înainte de a începe un nou plan sau de a avea o inițiativă, fă-ți timp pentru o discuție cu un consilier de încredere. Evaluează-ți propriile puncte forte și propriile limitări și petrece cu grijă. Lucrați pentru a-ți echilibra dorințele cu profiturile. Crede în ceea ce faci și vei fi de neoprit. Mulți se bazează pe tine pentru a-ți face treaba și nu vei dezamăgi niciodată. Apreciezi recunoștința, dar în curând poți obține chiar mai mult de atât, sub forma unei majorări sau a unui bonus. 

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Gemeni Sănătate

Echilibrarea nevoii de securitate emoțională cu dorința de independență este o parte esențială a drumului tău în viață. Acest proces se poate oglindi în modul în care abordezi mișcarea. Siguranța unei rutine zilnice este benefică și fiabilă. A face orice dorești, ori de câte ori doreșt, poate duce uneori la un decalaj în desfășurare. Dacă nu poți merge la sală câteva zile, echilibrează asta cu multă apă și fără cafea.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top