Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 PEȘTI. Urmărește-te și ascultă-ți partea spirituală

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie Pești. Te așteaptă o săptămână de mare creativitate personală. Împărtășește-ți ideile celor din jur. Este necesară diplomația în relații, mai ales că o rudă apropiată, poate un părinte sau un copil, este suferindă. O altă relație în viața ta poate necesita timp și atenție sau poate că este sfârșitul a ceea ce nu poate fi reparat, singurul recurs adevărat. Urmărește-te și ascultă-ți partea spirituală. Ai muncit din greu și s-au acumulat destule tensiuni, așa că lasă-i pe unii acum. Ai câștigat în schimb, timpul de care aveai nevoie, pentru dragoste sau petrecerea timpului liber cu prietenii și familia.

S-ar putea să te simți creativ, deoarece Mercur și Marte sunt în conjuncție în sectorul muncii și nutriției. Împarte bucuriile propriei creativități cu cineva plăcut, deoarece pot să vină multe lucruri bune de aici. Chiar dacă alții par să fie invidioși sau au resentimente față de abilitățile și de calitatea muncii tale, asta nu trebuie să te afecteze. 

Pe măsură ce Neptun este în semnalul tău, lunile următoare te pot ajuta să vezi adevărul legat de o problemă care a fost în minte mult timp.

În cele din urmă, Soarele în Rac, sectorul petrecerii timpului liber, a divertismentului și a iubirii, spune că este timpul să lași munca deoparte și să te distrezi.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 2019 iunie Pești Relaţional

Ai acum tot soiul de idei interesante. Cauți locuri noi pentru a-ți exprima creativitatea. Conversațiile și dezbaterile te stimulează. Fii diplomat în timp ce lucrezi în chestiuni care țin de familie săptămâna aceasta. Este necesară o nouă achiziție sau reparații neașteptate, astfel încât casa devine locul potrivit pentru acțiune. Ai grijă și fii atent, mai ales la cineva mai în vârstă. Vei găsi acum că ideile spirituale pe care le-ai analizat atât de mult, nu mai sunt adevărate pentru tine. Fii deschis la idei religioase și ideologii care îți apar în cale. 

Te simți confortabil deoarece Soarele este în Rac de la sfârșitul săptămâni trecute, semn care rezonează cu al tău, iar emoțiile sunt favorizate în locul logicii. Ești o persoană care dă, îngrijește și cineva va vedea asta într-o zi.

Luna petrece ultima zi a săptămânii în Gemeni, așa că vei dori să amâni confruntările cât mai mult posibil. Dacă nu ești de acord cu o întâlnire, preferă să îți muști limba mai bine decât să începi cu un argument fără acoperire.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Pești Profesional

Multe zvonuri legate de tine sunt fie trecute cu  vederea, fie ignorate intenționat și fac dificil pentru tine să fii eficient la locul de muncă. Fă tot posibilul pentru a rezolva calm și diplomatic situația fără a escalada incidentul care s-ar amplifica. 

Este o perioadă norocoasă pentru orice efort de echipă. O atitudine pozitivă te va ajuta să relaționezi cu oricine. Vremurile cer o verificare a realității imediate. Tot ce ascunzi de ceilalți arată că în realitate, te ascunzi de tine însuți. Preocupările nerostite îți pot controla alegerile fără să fii conștient de asta. Trezește-te! Acestea sunt zile de mare energie. Vei fi mai eficient dacă timpul tău este bine structurat, organizat și vei limita numărul de probleme la care lucrezi la un moment dat.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 2019 iunie Pești Financiar

Faci o achiziție nouă fără a consulta mai multe oferte și fără să te gândești că poate ți-ai asumat niște riscuri. Talentul tău diplomatic te va ajută să păstrezi liniște.

Alege o nouă direcție în viață, schimbarea este ideală pentru tine acum. Ai grijă la capitolul comunicare. Fii conștiincios în tot ceea ce spui și faci, ca să nu fie nimic interpretat greșit. Pot apărea conflicte juridice sau de afaceri, dar ar trebui să te poți strecura printre ele.

Poți realiza tot ce vrei săptămâna aceasta. Știi lista aia de sarcini care face o gaură în buzunar? E, aceasta este săptămâna bună pentru a aborda cele mai dificile lucruri. Nu trebuie să fii negativist! Norocul și creativitatea te ajută să explorezi viața socială. Adu-ți contactele împreună pentru a vedea cum vă puteți ajuta reciproc să urcați scara succesului. Astfel, toată lumea are de câștigat.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie Pești Sănătate

Acesta este momentul perfect pentru a ajunge la un nou nivel de bunăstare organică. Energia este ridicată în această săptămână, și nimic nu te împiedică să te bucuri de viață. S-ar putea să te simți dornic de a merge la sală. I-ai putea inspira și  pe alții.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top