Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Taur. Oportunitățile te înconjoară

Minerva
25.06.2019
Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Taur. Oportunitățile te înconjoară

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Taur. Comunicarea este crucială acum. Rezolvă conflictele cu frații, colegii sau vecinii în momentul în care apar. Acordă o atenție deosebită finanțelor. Realizarea unui echilibru financiar este important, astfel nu trebuie să renunți la tentațiae de a cumpăra niște obiecte care te atrag și care ți-au rămas la suflet. Este posibil să ai nevoie să folosești însă acești bani în curând pentru o reparație neașteptată sau să fi în așteptarea plății pentru munca sau serviciul efectuat. Oportunitățile te înconjoară, dar este posibil să fie nevoie să le căuți.

Luna în semnul Pești de luni, indică faptul că există un potențial de a fi expuse unele drame și sentimente. Este o oportunitate de a șterge trecutul și de a renunța la orice lucru care nu mai servește intereselor tale.

Mercur și Marte sunt conjuncți în Rac, în Casa familiei, așa că ai putea avea mai mult curaj să vorbești sincer. Dacă te vei confrunta cu oameni care sunt prea încăpățânați și ale căror idei sunt destul de neconformiste, folosește-ți tactul și discreția atunci când participi la discuții. Poți folosi propriile argumente, dacă nu poți face acest lucru mai altfel.

Soarele în Rac te poate ajuta să faci bilanțul angajamentelor actuale și te încurajează să cauți noi oportunități.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Taur Relaţional

 O scurtă călătorie te conectează cu noi oportunități pentru familie, în această săptămână. Este posibilă o schimbare prin promovare sau o relocare a locului de muncă. În crearea planurilor pentru acasă, asigură-te că ești un ascultător atent. Nu mai fi vanitos și nici orgolios, mai bine asigură-te că cei din jur se simt cu adevărat ascultați. Mintea ta stă la bani,  așa că cheltuiște cu prudență. Ajungi și la rudele care au nevoie de îngrijire și atenție. Artele cum sunt muzica, dansul, fotografia, gastronomia sau moda – toate un preț pentru expresia de sine pe care ai putea să îl folosești în această fază.

S-ar putea să te simți distras de la anumite lucruri în această săptămână. Cineva sau ceva te conduce către alte preocupari, ceea ce face dificilă obținerea unor realizări profesionale. Curiozitatea poate fi o forță pozitivă, dar ține-o sub control. Concentrează-te pe cei care îți spun cel mai mult și asigură-te că toate lucrările necesare sunt finalizate. Dacă ai nevoie de ajutor în gestionarea lucrurilor, vorbește cu prietenii, cu frații sau cu colegii demuncă. Este posibil ca altcineva să îți poată oferi un răspuns pe care nu îl poți găsi. Foarte curând, vei avea ocazia să fixezi ceea ce contează. Evitați deciziile grăbite,mai binee cere sfaturi celor de acasă.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Taur Profesional

Fă-ți timp pentru a te stabiliza în loc să sari la întâmplare dintr-un proiect în altul. Vei fi mult mai productiv la locul de muncă atunci când vei încetini ritmul și vei fi organizat. Ajutorul va veni din toate părțile atunci când faci asta.

Uită-te în jur la locul tău de muncă. Este timpul să repari ceva rupt sau să înlocuiești ceea ce și-a depășit utilitatea. Așteptă-te la o sporire a energiei. Ar trebui să vă bucuri de contacte bune cu colegii și cu publicul. Este, de asemenea, timpul ideal pentru a fi implicat în evenimente legate de afaceri sau de voluntariat. Această perioadă încurajează acțiunile îndrăznețe. Gândește-te la noi direcții care ar putea ajuta perspectivelor tale de lucru. Rețeaua de prieteni și colaboratori poate ajuta, de asemenea.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Taur Financiar

 Oferă cât de generos poți da tu, dar nu îți pune în pericol situația financiară, deoarece te poți pomeni cu plăți compensatorii sau întârziate. Este un moment bun pentru a avansa cu o idee profesionala pe care o ai în minte. Discută planurile pe care le ai cu un consultant financiar care îți poate arăta calea cea bună. Publicitatea și promovarea în sine pot avea loc în această săptămână.

Ești destul de echilibrat cu banii tăi, dar poate te gândești la lansarea unei căutări mai mari a sensului folosirii lor. Dacă o poți face să funcționeze, vei avea mai multă putere financiară, deoarece economisind banii poți avea perspectiva viitorului.

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Taur Sănătate

Săptămâna este un moment bun pentru a te răsfăța și pentru a folosi unele tratamente alternative ca să te relaxezi și să te calmezi. Dacă te-ai gândit la un masaj pentru mușchii obosiți, continuă și practică-l. Uneori poate fi prea greu pentru tine și uiți că ai nevoie și de iubirea pentru propriul corp. Verifică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *