Connect with us
Horoscop Minerva Taur 8 - 14 aprilie 2019. Obții bani mai ușor

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Taur 8 – 14 aprilie 2019. Obții bani mai ușor

Horoscop Minerva Taur pentru perioada 8 – 14 aprilie 2019. Horoscop Minerva pentru toate zodiile aici.

Atmosfera te provoacă acum. Este posibil să ți se solicite unele analize medicale din cauza propriilor preocupărilor pentru sănătatea proprie sau a iubitului/itei.

Unele aspecte juridice necesită o decizie finală. Totodată este posibilă o investiție sau o achiziție de valoare. Poate că te simți limitat într-un fel, prin bariere fizice sau emoționale.

Încearcă să dizolvi limitările care te stresează. Planifică o discuție serioasă cu soțul/soția sau un partener. Fă tot ce poți pentru a evita să fii victima unei fraude sau a înșelăciunii. Cercetează temeinic și solicită opiniile celor care au experiență de viață.

Banii vin mai ușor în viața voastră

Săptămâna îți va permite să îți extinzi perspectivele cu căldură și prietenie, printr-o mai bună cooperare la locul de muncă. Știi cât de important este să lucrezi la relații. Determinarea și perseverența este forța ta. Aceste calități te vor ajuta personal și profesional. Te-ar putea preocupa problemele familiei.

Dacă nu ești deja căsătorit, se anunță o logodnă sau o nuntă undeva în viitorul apropiat. Planurile pe termen lung contează acum foarte mult. Cauta să stabilești relații bazate pe încredere în fiecare domeniu al vieții tale.

Cu Marte dinamică din Casa banilor munciți, arată că în următoarele șase săptămâni arată te vei ocupa de chestiuni financiare și de abordarea oricăror probleme restante. Făcând acest lucru câștigi nu doar experiență dar vei ține lucrurile sub control și vei avea o șansă în plus de a obține banii din muncă proprie.

Prezența Soarelui în sector spiritual înclină să ai în vedere probleme mai profunde, în special acele situații care pot necesita încheierea lor acum. Înfuntă viața, indiferent dacă te confrunți fizic sau emoțional, trebuie să mergi înainte.

În acest scop, Luna în Gemeni ar putea fi extrem de utilă pentru că te încurajează să ai inițiativa. Stabilește-ți prioritățile și apoi acționează.

Mercur în sextil cu Saturn, ar putea fi excelent în discuții serioase și în planificare. S-ar putea să te bucuri și de un eveniment social la care vei fi invitat.

Bunăstarea partenerului este o prioritate maximă acum. Ajută-l/0 în orice luptă fizică sau psihică cu care se confruntă. Însoțelște-l/o la medic sau terapeuți și încurajă obiceiurile sănătoase, cum ar fi meditația.

Este posibil ai o întâlnire pentru că dorești o investiție pe termen lung sau pentru a planifica o achiziție necesară. Explorează toate opțiunile înainte de a semna orice documente. Cere sfatul cuiva cu experiență. Un nou mediu, chiar și unul temporar, te va ajuta să vă simți confortabil.

Introspecția îți va servi bine acum. Extinde-ți perspectiva prin intrarea în noi relații, fie că sunteți prieteni sau iubiți. Continuă să îi iubești și să te îngrijești de cei apropiați.

Ești foarte pasional. Este doar o chestiune de timp ca și ceilalți să sesizeze. Stai mai mult timp cu familia și prietenii. Savurează momentele speciale. Poate că este timpul să te reconectezi la o iubire pierdută sau la un vechi prieten. Ia deciziile legate de viitorul tău cu cineva important și fă următorul pas.

Legăturile emoționale și consolidarea lor este necesară în această săptămână.

Ești dispus să ierți și să uiți. Asta înseamnă că un ex va primi o a doua șansă? Poate.

Luna în semnul senzorial luni, îți trezește simțurile, în special cel tactil. O mângâiere pe braț braț sau un sărut neașteptat poate fi mult mai sexy decât dacă a-i merge până la capăt. Anticiparea este palpitantă.

Un acord de cumpărare sau de vânzare trebuie acum semnat. Vorbește despre aceste lucruri cu partenerul și cu cei apropiați, decât să te grăbești să iei decizii. O schimbare de peisaj în această săptămână ți-ar putea prii.

Un nou mediu ar fi înviorător și îți va oferi o nouă perspectivă asupra vieții. S-ar putea să consideri necesar să urmezi o cură de dezintoxicare. Fă-ți timp să fii singur cu gândurile tale, să meditezi sau să te întorci la mângâierea altor credințe spirituale.

Un element crucial al existenței tale se va schimba acum, în întregime în bine. Veți lua niște decizii importante și vei sta pe lângă oamenii de decizie. Acordă o mână de ajutor prietenilor și celor care au nevoie. Colaborare la locul de muncă face posibilă tot felul de lucruri.

Determinarea și răbdarea sunt principalele tale puncte forte. Alții vor lua act de acestea în aprecierea eforturilor tale. Examinează relațiile din viața ta. Ar putea fi un moment numai bun pentru a pune ceva energie în revitalizarea unei conexiuni care a fost mult neglijată. Ești plin de pasiune acum. Caută să descoperi adevărată ta natură interioară.

O confruntare directă cu cineva nu poate funcționa la fel de bine cum ai sperat la începutul acestei săptămâni. Fii dispus să lași oamenii singuri și să îți faci treaba cu cât mai puțin tam-tam posibil. Fii răbdător dacă ești într-o situație frustrantă sau disfuncțională. Lucrurile se vor lămuri curând.

Mijlocul săptămânii aduce o sansa unei colaborări pentru a-ți completa veniturile. E mai bine decât să lucrezi singur. Dacă este posibil, fă o pauză în acest week-end și odihnește-te. Acest lucru îți va îmbunătăți perspectiva.

Evidentă în această săptămână este nevoia ta de a-ți reîmprospăta talentele. Continuându-ți educația, nu numai că te simți mai încrezător în ceea ce poți face, dar și ceilalți obișnuiți să te perceapă ca pe un exercițiu în domeniul tău ales, îi mobilizezi.

Este posibil să ai nevoie să dezvolți și alte abilități. Nu trebuie să știi de ce ești buni pentru ceilalți- ești, restul nu mai contează.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top