Connect with us
Horoscop Minerva Vărsător 8 - 14 aprilie 2019. Fii diplomat și lucrurile se vor rezolva

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Vărsător 8 – 14 aprilie 2019. Fii diplomat și lucrurile se vor rezolva

Horoscop Minerva Vărsător pentru perioada 8 – 14 aprilie 2019. Horoscop Minerva pentru toate zodiile aici.

Te așteaptă noi șanse și oportunități pe măsură ce ești testat la locul de muncă și treci toate evaluările care se impun. În sfârșit, vede și cine trebuie talentul managerial și abilitățile tale de comunicare. Sărbătorește-te printr-o călătorie scurtă alături de cei dragi.

Minerva – Diplomația este cuvântul săptămânii

Chiar dacă te bucuri de recompensele și recunoașterea pe care o primești, fii cu ochii pe relații care le ai. Trebuie să te confrunți cu o despărțire sau se ivesc niște complicații cu cineva apropiat. Cheltuiești ceva bani cu reparația mașinii.
Acesta este un moment favorabil pentru o mulțime de câștiguri materiale. Munca este cea care îți aduce câștiguri.

Retururile anticipate din proiectele bine planificate și executate pot să apară mai repede decât te așteptai. Tu însă ești mulțumit. Bucură-te, dar nu lăsa vanitatea și orgoliul să iasă la iveală. Ferește-te de conflicte atât acasă, cât și la locul de muncă. Rămâi calm, mai ales dacă apar tensiuni cu cei dragi.

Fii diplomat și lucrurile se vor rezolva. S-ar putea să alergari ceva pentru o creștere sau promovare. Fii selectiv în bătăliile tale. Uneori liniștea interioară este mai bună decât ideea de a fi corect.

Ia-o ușor, marți, deoarece ceva ce îți place poate să nu fie ceea ce pare. Asigură-te că păstrezi chitanțele și documentele în cazul în care lucrul respectiv se defectează peneașteptate. De asemenea, ai grijă de cardul de credit și păstrează-ți informațiile personale în siguranță.

Principalul obiectiv în această săptămână este comunicarea cu Soarele care te inspiră să te adresezi altora care împărtășesc aceleași interese și idealuri. Vineri, ar putea fi momentul potrivit pentru a-ți promova creativitatea, pentru a trimite un mesaj celorlalți și pentru a-i lăsa pe ceilalți să știe unde ești. Dacă lucrezi în asistența socială, în media sau dorești să promovezi o campanie de marketing acum este momentul.

La sfârșitul săptămânii, poți avea gânduri mai serioase cu privire la finanțele care implică viziuni și credințe spirituale. Poți lua un astfel de gând foarte serios și chiar să dorești să îl adopți în stilul tău de viață.

O convorbire deschisă și sinceră îți face bine, mai ales în ceea ce privește o relație afltă pe punctul de a se încheia. Fă-ți timp pentru a lucra cu problemele și complexitatea vieții sentimentale. Comunică la telefon, prin e-mail sau chiar printr-o scrisoare intimă.

Evită să te plângi cuiva pentru lucrurile pe care le regreți. Fă o scurtă excursie, dacă este posibil, pentru a avea o nouă perspectivă asupra lucrurilor sau poate pentru că ai nevoie săfii un timp singur. Ieșirea în afara cercului social obișnuit te va ajuta să te conectezi la noi prieteni și să ai idei noi.

Curând vei fi răsplătit. Pasiunea și sexualitatea pot amenința să depășească sentimentele morale și valorile proprii. Fii clar cu privire la ceea ce dorești și nu te dedica satisfacției imediate. Lasă beneficiile unei noi recompense să fie puțin amânate, deoarece nu este timpul pentru asta. Nu te lăsa ispitit. În schimb, bucură-te să pui bazele unei intimități reale. Fii încrezător și vei atrage atenția cui dorești.

Este bine să îți asculți intuiția când îți spune ce să faci, te ajută foarte mult Mecur din Pești Și chiar dacă greșești, trebuie doar să repeți pașii și să încerci din nou.

Luna in Taur, luni, scoate în evidență aspecte legate de bani, unul dintre subiectele cele mai puțin favorizate pentru a face pereche cu romantismul. Ai grijă restanțele financiare ca să nu îți faci griji mai târziu.

Competențele te aduc în centrul atenției la începutul săptămânii. Vorbești cu străinii, ai contact vizual cu unii noi, ești gata să dai sfaturi! Este o săptămână bună pentru finalizarea proiectelor și pentru cercetare. Sau, cel puțin fă lucrurile cât mai simple posibil. Ai timp pentru a organiza mai bine materialele pe care le folosești zilnic. Fii răbdător cu lucruri care necesită revizuire sau regândire.

O creștere a imaginii este posibilă dacă îți joci corect cărțile. Trebuie să ai curaj și să faci o mișcare îndrăzneață în cadrul unei întâlniri de afaceri sau al unei prezentări. Anumite plăți sau indemnizații în așteptare pe care le-ai așteptat destul timp, vin, aducându-ți resursele necesare pentru a efectua unele reparații necesare sau pentru a investi într-o achiziție de bază și practică. Informeazî-te înainte de a cumpăra.

Te așteaptă și câteva recompense plăcute. Crede în ce faci și vei fi de neoprit. Alții se bazează pe tine pentru a-ți face treaba și nu vei dezamăgi niciodată. Apreciezi recunoștința, dar curând poți avea și mai mult decât atât, sub forma unei majorări sau a unui bonus. Nu te băga în disputele de la locul de muncă. Stai în banca ta și vei câștiga cu siguranță. Continuă-ți munca și fii tu.

Abilitățile tale de comunicare sunt în creștere, arătând că poți să treci prin șocuri puternice și să rămâi tu. Întreabă ce vrei să știi sau să ai și vei primi, fie la locul de muncă, fie financiar. Lucrurile se pot tensiona, pe negândite așa că păstrează-ți calml. Nu te supăra sau nu folosi cuvinte grele pentru a face rău.

O problemă de sănătate de care ai putea suferi este dată de tendința de a fi sensibil la alimente sau la factorii de mediu. Este posibil să ai alergii, intoleranțe alimentare sau poate fi o problemă care iese în evidență atunci când ești stresat. Dacă ai simptome și nu poți găsi sursa, fă-ți câteva analize.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top