Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - CAPRICORN

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Capricorn. Vezi să nu regreți

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Capricorn. Este un moment bun pentru a-ți adapta logica și rațiunea la realitate, dacă nu, te vei confrunta cu unele probleme mentale. Toată lumea știe că ai o mulțime de idei noi, dar dacă nu ai planuri să scrii, leagă aceste idei de chestiuni practice. 

Ai nevoie de o șansă să te relaxezi? Există un accent numai bun pe Casa a 5-a, sectorul iubirii, creativității și agrementului, așa că acum este timpul pentru a te dedica acelor activități de care te bucuri cel mai mult. Și cu Uranus, de asemenea, în acest sector, Universul te încurajează să experimentezi opțiunile care te interesează.

Joi, Luna, aflată și ea în sector social, emoțiile ar putea atinge un maxim. Dacă te îndrăgostești, ai putea fi foarte tentat să-ți împărtășești sentimentele, dar ia în considerare consecințele. Ai regreta mai târziu? Dacă o relație-cheie are nevoie de o suscitare a pasiunii,  această fază lunară o poate oferi.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Relațional

În zilele noastre există o mare căldură reală, iar energia cerească vă ajută să profitați la maxim. Dacă ești în parteneriat, va trebui să petreceți seara singuri, astfel încât să poți recrea magia atracției inițiale unul față de celălalt.

Dacă ești în căutarea cuiva special, este posibil să ai noroc prin intermediul aplicației de întâlniri sau să te adresezi cuiva cu care discuți prin intermediul rețelelor de socializare.

Soarele face un trigon cu Jupiter, aflat în Taur, de la începutul săptămânii, ajutând în acest fel comunicarea să rămână în termeni amiabili. Gândește-te cu atenție la ceea ce vrei să spui în social media înainte de a posta efectiv.

Mercur și el face un trigon cu Jupiter, cât și cu Pluto și deschide liniile de comunicare în moduri foarte diferite. Destinul este împletit cu conștiința interioară și ar putea avea la fel de multe forme de exprimare, diferite.

Stăpânul tău planetar, Saturn va intra retrogradare din Vărsătorul inteligent, oferindu-ți ocazia să explorezi relații din trecut și să-ți dai seama de ce au eșuat. Nu merge mai departe decât după ce ai învățat o lecție importantă.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Profesional

Dacă ai împrumutat cuiva bani înainte se Starea de Urgență, o parte din aceștia ți-ar putea fi returnată săptămâna aceasta. Sau dacă faci o favoare unui coleg de muncă zilele următoare acesta ar putea să-și exprime recunoștința față de tine și să-ți ofere o contrafavoare. Nu-ți fie teamă să ceri ajutor dacă ai nevoie.

Se pare că toată lumea pune munca și probleme personale pe primul loc. Ia lucrările pe care nimeni altcineva nu vrea să le facă. Fruntea sus. Fă-ți munca zâmbind și fără griji. Munca va aduce lucruri mai mari și mai bune în drumul tău.

S-ar putea să fii stăpânirt de sentimente puternice. Nu ascunde nicio dorință de a te exprima. Evenimentele cer mai multă flexibilitate și te-ar putea aduce în situația de a jongla cu mai multe responsabilități simultan. Evenimentele pot aduce o situație care te obligă să iei o decizie legată de carieră.

Fii cât se poate de sincer cu tine în fața oricăror critici. Orice vei pierde în acest moment va fi în cele din urmă în favoarea ta. Farmecul tău este puternic așa că fii generos cu timpul și experiența ta. Aceasta este o perioadă bună pentru contacte pe distanțe lungi.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Financiar

 Odată ce Universul îți susține cariera, posibil să fii în legătură cu trecutul, cu locurile de muncă anterioare, cu alegerile profesionale pe care le-ai făcut sau chiar cu foștii angajatori. Aspectul armonios care influențează casa vieților trecute și a instituțiilor de stat, așa că poate nu este o idee proastă să acorzi atenție aspectelor ezoterice ale vieții.

Ceea ce faci pentru viața ta îi afectează pe ceilalți, indiferent de banii câștigați. Asigură-te că este ceva care nu va vaea implicații mai târziu, în caz contrar, o în viitor vei plăti consecințele. Fă-ți o favoare pentru viitor, concentrându-te să faci bine în prezent.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Sănătate

 Aspectul săptămânii te este posibil să te facă să te gândești la cum să începi o nouă cură pentru tine. Nu este nicio greșeală să acorzi atenție corpului tău. Dacă simți că mintea ta este încețoșată, nu te lăsa pe tțnjală, continuă să faci exercitii revigorante în fiecare zi. 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top