Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - PEȘTI

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai PEȘTI – Șanse mari de câștig

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Pești. Problemele inimii sunt susceptibile de a fi un pic prea presante dar ademenitoare. Poate că te simți ca și cum cineva încearcă să te oprească și ești foarte determinat în privința asta. Poate că această persoană te lasă să faci ce vrei dar va refuzs să fie de acord cu tine atunci când te vei înghesui cu o scuză.

Poate fi un moment minunat pentru a merge mai departe cu proiecte online și de marketing, de rețea și, în general, pentru a rămâne în contact cu oamenii care contează.

Mercur este implicat în câteva aspecte spectaculoase de-a lungul acestei săptămâni, astfel că întâlnirile și discuțiile să ducă la evoluții interesante. Ți se poate cere să participi la un proiect de echipă care poate fi foarte bun din foarte multe puncte de vedere.

Și, Luna în Pești, la sfârșitul săptămâni, în Casa 1 a personalității poate sugera șanse de prosperitate, o idee care ar putea să iasă în evidență dintre toate celelalte.

Viața socială pare plăcută și ocupată. S-ar putea să existe șansa unei povestiri romantice sau să-ți faci prieteni noi în viitorul apropiat.

Pe măsură ce Saturn își începe retrogradarea, poate fi o ocazie să dai drumul unei probleme care te-a deranjat de ceva timp.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Pești Relațional

Energia planetară este aproape palpabilă și înseamnă că ai șansa săptămâna aceasta de a intra lega un dialog și poți împărtăși gândurile și sentimentele cele mai profunde cu cineva pe care ai vrut să-l cunoști mai bine. Poate fi începutul a ceva cu adevărat frumos.

 Iubirea și finanțele devin strâns legate în timpul trigonului Soare – Jupiter și promite ca pe lângă iubire să aducă și bani. Este un moment bun pentru a explora ceva care va impresiona persoana care te interesează.

Luna din Vărsător de la mijlocul săptămânii te face să simți un fel de drum, dar nu vrei să dezvălui prea repede ce ai vrea să faci. Păstrarea unui aer de mister este sexy.

Saturn, pe 11 mai intră în retrogradare, permițându-ți să explorezi câteva opțiuni pentru o relație care să meragă. Profită de ocazie să înveți ceva nou care îți poate îmbunătăți viața sentimentală mai târziu. 

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Pești Profesional

Săptămâna aceasta te-ai putea simți puțin neatent. Pe măsură ce gestionezi mai multe sarcini, este posibil să sari de la un proiect la altul. Încearcă să îți păstrezi puterea de concentrare făcând pauze. Verifică-ți munca de două ori și nu permite ca neatenția să își facă loc în activitatea zilnică. 

Acordă atenție detaliilor în loc să treci peste ele neglijent. Este bine să vezi imaginea de ansamblu a lucrurilor, dar astăzi este foarte important să observi lucrurile mărunte. Aceste detalii vor face diferența pe termen lung.

 Probabil că acum ești plin de entuziasm și de energie. Există un anumit pericol deoarece ai putea fi excesiv de optimist cu privire la cât poți face simultan. Poți vorbi aproape cu oricine despre orice. Pe de altă parte, este un moment puternic pentru orice nou început.

Fii pregătit să găsești o soluție alternativă la o problemă căreia nu îi dădeai de capăt. Evenimentele vor solicita toate abilitățile tale diplomatice pentru a rămâne de partea bună a colaboratorilor sau a clienților. Este un moment excelent pentru orice misiune de echipă sau prezentare publică. Împărtășește-ți ideile cu încredere.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Pești Financiar 

Te îndrepți spre o perioadă tihnită în ceea ce privește finanțele și informațiile care te vor ajuta să câștigi mai multă securitate. Mai mult ești pregătit psihic pentru ceea ce va urma.

Universul este țintit pe Casa a 4-a, care este o casă a experiențelor trecute și a instituțiilor administrative, așa că uită-te la aceste zone pentru a câștiga mai mulți bani, găsește idei noi pentru produse și servicii unice sau găsește locuri pentru a-ți investi banii pentru câștig cât să-ți asiguri siguranța zilei de mâine.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Pești Sănătate

Gândește-te la răspunsul tău la conflict și întreabă-te ce ai schimba dacă ți se va da o șansă. Nu este o întrebare ușoară. Influxurile astrale îți aduc în fața ochilor o situație care îți va cere o rezolvare imperativă.

Nu trebuie să faci lucrurile perfect, dar vei dori să înțelegeți care este rolul tău în tot ce se întâmplă. Ceea ce faci fizic în această perioadă îți va da putere și energie, condiția este să mânânci cât mai sănătos și să te hidratezi. 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top