Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - VĂRSĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai VĂRSĂTOR . Fii curajos

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Vărsător. Iubirea este foarte reală pentru tine. Și chiar vrei să o iei foarte în serios, poate chiar prea în serios.Vestea bună este că problemele legate de dragoste și romantism ar trebui să se stabilizeze în acest moment, permițându-ți să abordezi această zonă a vieții dintr-o perspectivă rațională.

Dacă ești nerăbdător să pui lucrurile în ordine, o combinație pozitivă de energii care implică Soarele și pe duetul Jupiter – Pluto te poate ține ocupat și își creeacă mai mult spațiu de acțiune.

Acum ai ocazia să scapi de ceea ce nu mai ai nevoie și să îți organizezi bunurile, astfel încât să simți că poți să controlezi lucrurile din jurul tău. Procedând astfel poate avea un efect pozitiv asupra energiei și clarității mentale.

În plus, cu Mercur în trigon cu Pluto și cu Jupiter, zilele următoare, unele reflecții liniștite ar putea permite ideilor mari să se dezvolte. Nu le respinge, pentru că ți-ar putea duce viața într-o direcție nouă și profitabilă.

Luna din Vărsător de joi, aduce potențialul de a străluci dacă acționezi într-un mod care îți îmbunătățește imaginea.

Și pe măsură ce Saturn retrogradează în semnul tău, este posibil să simți mai puțină presiune asupra ta pentru a face mai mult și a fi mai mult.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Vărsător Relațional

Căldura și entuziasmul câștigă teren când vine vorba despre romantism. Atmosfera celestă te încurajează să acorzi sprijin partenerului și să îi inviți pe unii dintre prietenii tăi spre a vă cunoaște, probabil, într-o discuție de grup online.

Dacă te simți nervos în legătură cu această perspectivă, vei constata că nu există nimic pentru care să îți faci griji. Interesul tău sentimental este un hit unanim. Doar fă-o – fii curajos!

Începutul săptămânii aduce o conjuncție Soare – Jupiter, care te ajută să vorbești cu cineva care te interesează. Dacă nu ai prea vorbit cu ei în ultimul timp, acest aspect te ajută să rămâi cu picioarele pe pământ și concentrat.

Ciudată lună din Vărsător de miercuri, aduce un indiciu secret care îți devoalează viața amoroasă. În jurul tău se întâmplă o mulțime de lucruri pe care nu le conștientizezi imediat, dar aștepți cu nerăbdare să ți se dezvăluiți faptele una câte una.

Saturn este primul din triada Saturn – Venus – Jupiter care retrogradează, ceea ce îți aduce șansa de a reexamina erorile din trecut și să încerci să îndrepți ce mai poți îndrerpta. Totuși, nu îți va fi prea greu. Întotdeauna există loc pentru îmbunătățiri.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Vărsător Profesional

Săptămâna aceasta ai putea fi conectat cu un nou grup de oameni. S-ar putea să fii inclus într-o echipă ca să colaborezi un proiect. Sau ar putea să fie vorba despre câțiva angajați noi adăugați. Este o zi bună pentru a forma alianțe virtuale cu alți oameni cunoscuți.

În efortul de a ști ce se va întâmpla în viitor, este posibil să încerci cu disperare să planifici, să organizezi și să anticipezi toate capcanele. Reține că nu poți da socoteală pentru toate. Există multe variabile neașteptate.

Fă cât mai mult posibil acum. S-ar putea să nu ai nicio șansă să ajungi la toate, dar te vei simți mai bine dacă ești organizat. Prietenii de la locul de muncă pot fi un ajutor special.

Nu ezita să soliciți sau să oferi ajutor. Un flux de energie disipat începe să se coaguleze iar. Întâlnirile cu colegii de la locul de muncă îți pot susține moralul. Este un moment bun pentru a reorganiza sau revizui ceea ce ai realizat deja. Cu cât faci mai mult pentru a satisface colegii sau clienții, cu atât rezultatele mai bune te vor bucura în orice domeniu.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Vărsător Financiar

Ai ajutor cu viața ta emoțională acum. Universul afectează modul în care prelucrezi și îți exprimi emoțiile, mai ales atunci când vine vorba despre modul în care înveți iar și iar noi abilități. Acum ai mult sprijin pentru folosi rețelelor de socializare ca să iei legătura cu noi feluri de a-ți împărtăși abilitățile și de a câștiga bani în cadrul acestui proces!

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Vărsător Sănătate

Cu poziția planetelor de săptămâna aceasta, trebuie să simți o anumită tensiune în ceea ce privește obținerea a ceea ce îți dorești. Poți încerca să o ignori, dar, până la urmă, frustrarea ta va crește și vei avea un control foarte mic a situației. Preluarea controlului este recomandată – în dietă, regimul de exerciții și programul zilnic. Odihna de care ai nevoie determină abordarea în viața de zi cu zi, deci de ce să nu-ți controlezi ora de culcare și să te trezești odihnită?

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top