Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - BALANȚĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Balanță este cazul să iei decizii

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai  Balanță. Ești îngrijorat că nu ești decis ca de obicei și asta te poate face să nu știi încotro să mergi. Eu zic că este unul din acele momente în care te simți ca și cum o secundă de ezitare te va costa scump. 

Dacă viața pare mai intensă decât de obicei, acest lucru s-ar putea datora Soarelui din Casa a 8-a, casa activelor pasive, a psihiului și a banilor altora. În acest sector, poate stârni emoții sau poate scoate la lumină schelete ascunse în dulap. 

Zilele de 11, 12, 13, 14 sunt zile cu o încărcătură deosebite, deoarece pe 11, retrogradează Saturn, pe 12 – Mercur intră în domiciliu, pe 13 – Venus iar pe 14 mai, Jupiter, intră în retrogradare. Dorința de a vorbi cu cineva despre aceste lucruri ar putea lua o turnură neașteptată. 

Continuând această pe această linir, joi luna din Vărsător ar putea aduce probleme în jurul unei alte zone tabu: banii. Dacă este ceva de discutat, acesta este momentul în care ar putea să iasă toate la vedere. Evită cumpărăturile impulsive, pentru că s-ar putea să le regreți mai târziu.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai  Balanță Relațional

Nu îți pune nădejdea într-o conversație cu cineva special săptămâna aceasta, în special cu aspectele astrale existente. Nici nu trebuie să-ți ascunzi părerile sau gândurile ori sau să le schimbi pentru a le face mai atrăgătoare decât sunt.

Vei fii mult mai apreciat de de ființa care este lângă tine dacă ești tu și sincer cu tine însuți/însăți și exprimi cele mai autentice sentimente. Vei fii respectat pentru asta, limitările se vor dizolva ușor și vor începe să aprecieze lucrurile la un nivel mult mai profund.

Trigonul Soare-Jupiter de la începutul săptămânii te face să tânjești după o relație tradițională. Chiar dacă nu ai perspective în acest moment, știi ce cauți.

Este o săptămână în care Luna în Vărsător poate aduce un aer de secret în viața ta sentimentală și te intrigă cineva care nu îți spune mai multe. Pune întrebări fără a fi prea evident.

Saturn luni, intră în retrogradare, în Vărsător te provoacă să ai mintea deschisă și să-ți permiți să privrști obiectiv la unele dintre relațiile din trecut. Regretul este un consumator emoțional de care nu ai nevoie, deci găsește o altă modalitate de a te ierta pe tine sau pe altcineva.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai  Balanță Profesional

S-ar putea să ai senzația unii colegi ascund lucruri de tine săptămâna aceasta. Sunt sensibile și foarte emoționale. Modul de a sparge gheața este de a înțelege prin ce trec, în loc să încerci să le minezi drumul.

Foarte mulți oameni, atât colegii de muncă, cât și de acasă, ți-ar putea solicita prezența. Dorești să îi ajuți pe toți, dar este posibil să nu ai timpul, energia sau concentrarea mentală pentru a-i mulțumi pe toți. Nu îți fă procese de conștiință din cauza asta. Concentrează-te pe pe cele mai presante nevoi deocamdată.

Trebuie să alegi și nu este ușor. Resursele care te susțin sunt limitate și te-ai putea simți destul de singur. Nu este timp doar pentru acțiune.

Fă tot posibilul cu ceea ce ai. Există pericolul ca frica, erorile de comunicare sau așteptările prea mari să aducă nenorociri. Fii cât se poate de cinstit și de clar. Vechea metodă prin care bordai lucrurile nu mai funcționează, iar problemele legate de un tratament echitabil pot cauza îngrijorare, gelozie și înstrăinare.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai  Balanță Financiar

Te îndrepți spre moment interesant. Unii sunt atrași de tine și de mesajul tău, așa că dacă ai de făut o prezentare sau o ofertă de vânzare, programează-o pentru această săptămână. Cu un Univers care susține casa comunicării problemele se realizează de la sine. Vezi cum poți duce acel compliment pe care l-ai primit la nivelul următor și să-l transformi într-o oportunitate de creștere și de expansiune.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai  Balanță Sănătate

Te simți un pic destabilizat din cauza melanjului de energii planetare. Este posibil ca modul tău de a trata lucrurile să nu funcționeze pentru tine acum. Este o problă temporară! Comunicarea s-ar putea dovedi mai dificilă decât în ​​mod normal. Nu renunța la rutina fizică obișnuită în această perioadă de ușoară confuzie – este ceea ce te va ține pe linia de plutire. Încearcă să accepți că lucrurile nu sunt exact ce ți-ai dori tu și mai bine stabilește-ți un program sănătos de masă, exerciții fizice regulate și somn.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top