Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - BERBEC

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Berbec Sentimente profunde

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Berbec. Ai putea să te gândești săptămâna aceata la progresul profesional, creativ sau financiar. S-ar putea să încerci să vizualizezi pașii următori și să anticipezi sarcini care necesită mai mult efort și concentrare decât în mod normal. Nu intra în panică. Este mai bine să nu te forțezi prea tare. Așteaptă câteva zile până când aspectele se relaxează puțin și faci doar ceea ce trebuie să faci – nici mai mult, nici mai puțin. Vei avea succes ult timp de acuma înainte.

Joi, agitația profesională din jurul axei sociale poate spori emoțiile. Dacă până acum ai ascuns cum te simți, primul pătrar de Lună ar putea scoate totul la vedere. În plus, sentimental ai putea câștiga în intensitate, odată ce voi deveniți una. 

Mercur în Gemeni prezintă câteva aspecte de vârf care te-ar putea face să te înțelegi cu anumite persoane dornice să colaborare. Orice decizie pe care o iei cu o combinație de instinct și logică vor fi probabil cele corecte.

Întrucât Saturn a intrat luni în retrogradare în sectorul profesional și al obiectivelor personale, va reveni curând în Capricornn și orice presiune pe care ai simțit-o se poate ușura puțin.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Berbec Relațional

Este posibil să fie nevoie să inițiezi o anumită conversație, în special cu poziția de astăzi a astrelor. Dar acest lucru îți va oferi șansa de a spune ceea ce trebuia spus de ceva timp. Poate că trebuie să-ți mărturisești dragostea neîndoielnică sau poate ai nevoie de clarificări cu privire la un subiect care ți-a provocat multe nopți albe. Orice ar fi, ar trebui să te simți mai bine după ce ai obținut ceea ce ai nevoie pentru asufletul și inima ta și, să sperăm că interesul tău sentimental îți va aprecia onestitatea

 Soarele face trigon cu Jupiter și cu Pluto, la mijlocul săptămânii, ajutându-te să îți stăpânești limba atunci când ai impresia că spui ceva ce nu ar trebui. Nu există niciun motiv pentru a avea ultimul cuvânt, indiferent de situație.

Mercur în sextil cu Chiron și cu Luna Neagră de miercuri, poate scoate la iveală o mulțime de sentimente profunde. Energia care împământează a acestor tranzite te ajută să rămâi împământat, cu picioarele pe pământ și cât se poate de înrădăcinate în realitate.

Saturn este retrograd în Vărsător la începutul săptămânii, ajutându-te să reevaluezi ceea ce cauți pe termen lung. Există destul de multe opțiuni și nu trebuie să alergi doar după una.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Berbec Profesional

Comunicarea îmbunătățită este un concept cheie în următoarele două săptămâni. Vei constata că te poți raporta la ceilalți la un nivel mult mai profund, deschizând calea către relații mai bune și o înțelegere a imaginii de ansamblu. Folosește acest timp cu înțelepciune.

Simțul afacerii la care lucrezi, dă tonul săptămânii. Abordează orice proiect care se referă la lumea afacerilor sau care te invită să previzionezi ultimele tendințe sau mișcări ale publicului. Te vei îndrepta direct spre țintă.

Marea provocare va fi să te înțelegi cu ceilalți. Fă cât mai mult posibil în acest sens. Acum este cel mai bun moment pentru a interveni pentru un loc de muncă sau pentru a face conexiuni care să îți îmbunătățească situația profesională și financiară. Poți străluci în orice cadru care reunește oamenii. Stai calm când te simți stresat sau frustrat. Tot ceea ce se desprinde acum înseamnă că nu mai este necesar. Ai grijă să spui adevărul și să eviți exagerarea. Este un moment bun pentru a folosi tehnologia și pentru a învăța noi abilități.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Berbec Financiar

Te confrunți cu un moment de bilanț în ce privește cheltuielile și plata unor datorii vechi. Ceva despre care ai crezut că s-a încheiat de mult, de fapt, să nu fie plătit în totalitate. Este posibil ca dobânzile să se fi acumulat, de aceea este imperativ să faci o eșalonare a daoriilor ca să poți face față problemei cu succes. Vei dormi liniștit, dacă o faci.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Berbec Sănătate

 Continuă să vezi partea bună a lucrurilor în tot ce faci. Când îți oferi susținere pentru acțiuni sănătoase, ești mai apt să faci acești pași în viitor. Atunci când bei la un pahar cu apă (în special când nu îți este sete), încearcă să-ți spui de ce este bine să faci acest lucru pe un ton liniștitor. Vocea interioară joacă un rol deosebit în modul în care te tratezi. Fă-o să devină o forță liniștitoare.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top