Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - FECIOARĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Fecioară. Fierbi ca o oală sub tensiune

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Fecioară. Te atrage relația cu un prieten aflat într-o stare de spirit proastă și probabil că va trebui să îl inviția la o discuție.

Fă tot posibilul și ascultă atent ce spune și lasă-ți compasiunea să îl mângâie. Indiferent dacă dorești să te îndepărtezi de toate sau dorești să începi un curs diverse studii, săptămâna aceasta ai putea să îți dorești să te muți. Sextilul Soarelui cu Neptun sugerează că vei fi în faza de planificare și organizare, ceea ce poate configura spațiul pentru ceva nou.

Luna te-ar putea încânta cu un plan care pare să fie mai bun decât altele. Este posibil să fie nevoie de mai puțin rafinament ca să îl poți pune în practică cu rezultate promițătoare.

Ai putea ajunge și la finalizarea unui proiect care a implicat multă muncă de pe ura căruia să te bucuri de o recompensă profitabilă.

Pe măsură ce stăpânl tău planetar, Mercur, face un trigon cu Pluto și cu Jupiter, aspectul poate pune în mișcare energii creative, făcând din acest moment unul bun pentru a începe un proiect creativ îndrăzneț.

Saturn va intra luni în retrogradare în Casa a 6-a, a stilului de viață, iar acest lucru dezvăluie că orice presiune profesională sau personală, pe care ai simțit-o ar putea începe să se ușureze.

Horoscop săptămânal Minerva Fecioară 10-16 mai Relațional

Poate părea o săptămână liniștită când vine vorba despre dragoste și romantism și, cu siguranță, nu este un moment pentru cine știe ce acțiune. Alinierea planetară de astăzi indică faptul că întâlnirea cu persoana potrivită sau atragerea cuiva special ar putea fi o problemă de implicare în activități mai serioase, cum ar fi jocul de șah sau o discuție profundă, dar fascinantă.

Soarele din Taur face trigon cu Jupiter și cu Pluto, la începutul săptămânii, permițându-ți să te exprimi clar. Comunicarea în mod logic ajută ca o nouă relație să se încjeie fără complicații emoționale inutile.

Primul pătrat al lunii din Pești aduce totuși emoții la începutul săptămânii și nu vei putea evita sentimentele intense pe care le stârnește. Nu poți trece peste un fost? După ce ai ai încheiat relați a-i putea să o reiei din nou dar ca prieteni de astă dată.

Stăpânul tău Mercur face un trigon și el, atât cu Jupiter, cât și cu Pluto, stârnind multă agitație. Dacă se întâmplă prea multe lucruri deodată pentru a le urmări sau încetini, așa că fă o pauză și cere sfatul unui prieten apropiat.

Horoscop săptămânal Minerva Fecioară 10-16 mai Profesional

O schimbare majoră apare săptămâna aceasta, marcând un nou început în comunicarea cu ceilalți. Pentru următoarele două săptămâni, dezbate problemele cu care te confrunți cu ceilalți colegi într-un mod onest și realist. Nu o lua pe ocolite ci direct, astfel încât să poți discuta problemele reale.

Puterea ta de concentrare va fi destul de puternice, așa că folosește-o în avantajul tău. Vei vedea că te poți concentra perioade lungi de timp pe un proiect dat. Poți face progrese majore dacă respecți ceea ce lucrezi.

Tu sau un coleg cu care te înțelegi, puteți avea o atitudine fără compromisuri cu privire la calea pe care o aveți de urmat. Echipele de succes trebuie să învețe să echilibreze în mod echitabil opiniile și contribuțiile tuturor.

În sfârșit, unele întârzieri care păreau că blochează unele lucruri legate de carieră încep să se dezghețe. Ar putea exista un flirt major într-o relație angajată. Resentimentele pot să fiarbă doar în profunzime și nu la suprafață.

Horoscop săptămânal Minerva Fecioară 10-16 mai Financiar

Acum este mai ușor ca banii să vină la tine și să-i economisești sau să-i cheltuiești cu chibzuință. Vei înțelege legătura dintre cât merită munca ta cu adevărat și când devii suficient de curajos pentru a o percepe în consecință.

Universul pune în evidență emoțiile de acasă și de interior. Întrebarea care rămâne este cum te poți elibera de modele vechi legate de felul în care îți câștigi existența pentrutru a merge mai departe?

Horoscop săptămânal Minerva Fecioară 10-16 mai Sănătate

Tipul tău de personalitate este, în general, proiectat ca fiind intens, dar acest lucru nu este obligatoriu să se întâmple fiecărei persoane cu care împărtășești semnul! Intensitatea despre care vorbim nu se poate manifesta în personalitatea tuturor, ci în funcție de horoscopul individual, este posibil ca ei să traiască o energie fizică intensă sau o apreciere intensă a activității fizice.

Energia blocată poate provoca probleme grave în fiecare domeniu al vieții. Există multe practici care abordează această energia blocată, medicina chineză și chiropractica sunt doar câteva dintre ele.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top