Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - GEMENI

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Gemeni. Planurile trebuiesc puse în aplicare

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Gemeni. Lipsa de comunicare cu cineva trist din familie, te-ar putea face să te simți puțin dezamăgit. S-ar putea să te întrebi dacă ai făcut ceva care a jignit această persoană. Șansele sunt să ți se spună că nu ai făcut nimic. Cel mai bun mod de a gestiona situații de genul acesta este să încurajezi persoana să vorbească cu tine. 

Se pare că se întâmplă multe cu Soarele în casa a 12-a, un sector privat și spiritual împreună cu Mercur. În același timp, Jupiter și Pluto se află în Casa a 8-a, sector psihologic și stârnesc energii puternie care ar putea influența finanțele, relațiile și multe alte domenii ale vieții. Să nu ți se pară surprinzător dacă visele devin mai vii și dacă descoperi răspunsurile la anumite probleme din viață, în timp ce dormi. Când te trezești, vei știi exact ce să faci în continuare. Tot ce a mai rămas de făcut este să le faci.

Joi ai putea avea ocazia să dai un pas înapoi și să îți analizezi atent programul pe care îl ai. Funcționează pentru tine? Dacă nu, aceasta este șansa de a da drumul la rutină și chiar la obiceiuri care ar putea afecta productivitatea ta.

Această săptămână aduce șansa de a te transforma dacă ești dispus să renunți lace e vechi și să îmbrățișezi noul.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Gemeni Relațional

Nu trebuie să fii tăcut săptămâna aceasta, deoarece conversația este cheia unor oportunități romantice extraordinare. Configurația astrală actuală îți oferă o oportunitate de aur pentru a stabili un dialog plăcut cu persoana visurilor tale. Dar poate tu trebuie să fii cel care vorbește mai întâi și să duci discuția în direcția în care dorești să meargă.

Mesajele tale au șanse mari de a ajunge la ținta dorită trigonului Soare cu conjuncția Pluto – Jupiter, la începutul săptămânii. Atingerea este simțul tău preferat. Folosește-o subtil.

Luna plină din Săgetător de la sfârșitul săptămânii trecute, stârnesc un pic de răutate. Te joci pentru a te distra și fără să îți dai seama, este posibil ca persoana care te interesează să nu simtă la fel.

Mercur în trigon atât cu Jupiter, cât și cu Pluto îmbunătățesc comunicarea. Să fii la locul potrivit în momentul potrivit poate face să simți cu adevărat mâna destinului.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Gemeni Profesional

Începe o nouă tendință, care va continua și în săptămânile următoare. Această tendință stârnește dificultăți de comunicare între tine și oamenii cu care lucrezi. Cheia pentru depășirea acestei perioade este să nu fii agresiv verbal și prea dur cu ceilalți. 

Sensibilitatea și emoționa din weekend continuă pe măsură ce săptămâna începe. Folosește acest timp pentru a intui ce va face opoziția. Vei avea abilitate de a simți ceea ce vor face alții înainte de a o face. Acordă atenție aceasteia.

Pe de altă parte, poate fi o perioadă foarte bună pentru tine. Ajută-i sau sprijină-i pe ceilalți la job, iar evenimentele te pot aduce la răscruce. Energia ta constantă și de încredere vă face din tine un membru respectat al oricărei echipe. Acesta este un moment prielnic pentru orice nou început. Unele zone din viața ta profesională care au fost blocate sau amânate, încep în sfârșit să se lumineze. Este un moment bun pentru planificarea pe termen lung și organizarea de viitor. De asemenea, este posibil să fii nevoit să lucrezi ore suplimentare. Fă-o pentru propriul sentiment de împlinire.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Gemeni Financiar

 Te confrunți cu o perioadă de bun augur, care sprijină Casa a 9-a, casa călătoriilor, a învățământului academic și a metafizicii. Norocul, plus ideile și transformările spre care te îndrepți sugerează că poți câștiga mult mai mulți bani din domenii precum dreptul, publicarea și scrisul și să îți creezi un nume și la nivel național. Gândește-te cum să duci mesajul tău către o audiență mai largă și banii vor veni de la sine.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Gemeni Sănătate

S-ar putea să te simți frustrat pentru că nu există suficient spațiu pentru a străluci în aceste zile. Nu îți face griji – zilele acelea sunt departe. Între timp, ia-ți corpul în serios și acordă-i atenția cuvenită așa cum le place oamenilor să li se acorde atenție! Fii fascinat de procesul de echilibrare a dietei cu alimente proaspete și cu multă hidratare. Lucrează-ți mușchii ridicând greutăți sau meditează la ceea ce dorești să faci cu corpul tău.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top