Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Leu. Familia are nevoie de tine

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Leu. S-ar putea să te decizi să petreci o mare parte a săptămânii lucrând la un proiect care necesită multă energie mentală. Planurile de a petrece ceva timp cu un prieten apropiat sau cu un iubit s-ar putea să nu fie chiar ceea ce ai sperat deoarece prietenul tău ar putea avea o dispoziție destul de ciufută. 

Pe măsură ce Soarele își continuă călătoria prin Casa a 10-a, a carierei și obiectivelor personale, te încurajează să ieși în evidență și să îți arați cele mai bune calități. Trigonul Soarelui cu Jupiter, de luni, te-ar putea face să nu mai ai ăbdare să discuți un plan care se dovedește a fi foarte profitabil. Cu toate acestea, influxurile polare asupra Casei a 4-a, te-ar putea inspira să te gândești la echilibrul dintre muncă și viața personală. Dacă nu ai suficient timp pentru familie sau pentru a te relaxa, acest lucru ar putea fi pus în evidență, încurajându-te să faci ceva în acest sens.

Poate cea mai mare veste din această săptămână este că Saturn intră în mers retrograd în sector relațional, ceea ce ar putea însemna că ești mai puțin rezistent în fața partenerului tău și a modalităților lui de a te subjuga, deci cele mai multe șanse să îi faci față va fi să iei lucrurile pas cu pas.

Horoscop săptămânal Minerva Leu 10-16 mai Relațional

 Deși este posibil să nu existe sentimente sau afecțiuni afișate între tine și persoana de care ești interesat, aspectele astrale face ca timpul petrecut cu persoana nrespectivă  să fie foarte special. Există un entuziasm real pentru subiectele pe care le discutați și care vă preocupă. Aici găsiți temeiul comun care vă leagă mai profund și transformă totul într-o relație pasională cât de curând.

Săptămâna începe cu un sextil Soare – Uranus în Taur. Nu te aștepți să explorezi senzorial promisiunea oferită de persoana de care ești atras. Această energie ar trebui să îți spună că nu există nicio grabă.

S-ar putea să auzi că ai un admirator secret atunci primul pătrat al Lunii după după Luna nouă de săptămâna trecută din Săgetător, te ajunge la mijlocul săptămânii, iar posibilitățile duc către o pasiune fierbinte. 

Vei face o pauză de la respectarea regulilor atunci când Saturn intră în retrogradare, luni, din  Vărsător, așa că poți să profiți din plin de o nouă perspectivă. A vedea o altă fațetă a lucrurilor în poate fi deosebit de revelator.

Horoscop săptămânal Minerva Leu 10-16 mai Profesional

 Un concept cheie de care trebuie să ții cont în următoarele două săptămâni are legătură cu ascultarea la fel de mult ca și cu vorbitul. Acordează-ți auzul atent la oamenii cu care lucrezi. Fii receptiv la grijile și preocupările lor. Acest lucru este mai important decât crezi.

Vei învăța o lecție importantă și, dacă nu ești atenți, o vei asimila greu, punând piciorul în prag în momentul cel mai nepotrivit. Lecția este să te oprești, să gândești și să asculți înainte de a acționa.

În schimb, momentul este numai bun pentru a lucra în cooperare. Ai putea fi însă neobișnuit de leneș. Respecă procedurile consacrate. Energia este bună pentru prezentările scrise și publicitatea locală. Este un mod excelent pentru orice nou început. Sortează lucrurile și organizează-te mai bine. Uneori este bine să iei și câte o pauză. Echilibru între muncă și odihnă este cel mai bun. Superiorii vor avea o părere bună despre tine. Atenție, însă deoarece acțiunea ta energică te-ar putea aduce în conflict cu oameni încăpățânați cărora nu le place să facă compromisuri. Lucrează dacă este posibil singur.

Horoscop săptămânal Minerva Leu 10-16 mai Financiar

 Această perioadă vizează relațiile profesionale. Pot intra în viața ta o mulțime de oameni noi, ceea ce ar putea fi foarte bine pentru socializare și cunoașterea celorlalți din domeniul tău profesional. Aceste conexiuni pot oferi noi oportunități pentru generarea de venituri. Contactele de afaceri vechi sau învechite care nu mai aduc nimic în buzunar par să dispară și situația să se schimbe când vor dispărea cu totul. Nu te agăța de ceea ce nu îți mai servește.

Horoscop săptămânal Minerva Leu 10-16 mai Sănătate

 Ar fi mai bine dacă vei canaliza tensiunea inconfortabilă pe care o simți pentru a putea fi tu. Dorința indusă de aspectele de săptămâna aceasta poate fi în antagonism cu perfecționismul interior și poate face să simți că ești în mijlocul unui dialog amar cu tine însuți/însăți. Trucul este să eliberezi tensiunea din corp, astfel acea energie necunoscută nu îți va mai otrăvi mintea și nu te va face să te simți epuizat.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top