Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - GEMENI

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Rac. Mercur este în gemeni

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Rac. Telefonul și  căsuța de mail ar putea fi pline cu mesaje de la prieteni și colegi și vorbesc despre subiecte fascinante care ar putea să apară în cursul conversațiilor. Unele idei interesante ar putea veni direct sau indirect din aceste discuții. S-ar putea să dorești să le folosești pentru a face planuri de acțiune care în viitor să funcționeze. 

Primul pătrar al Lunii scoate totul la lumină și pentru tine. În plus, o relație sentimentală ar putea câștiga în intensitate, odată ce vă veți lămuri ce simțiți amândoi.

Mercur în Gemeni aduce câteva aspecte la vârf care te-ar putea aduce în situația de a te înțelege cu anumite persoane dornice să colaboreze. Orice decizie pe care o iei, combinație de instinct și logică, vor fi cele corecte.

Întrucât Saturn a retrogdat de luni în Casa a 8-a, a activelor comune și a afacerilor, până pe 1 iulie, când va reveni în Capricorn, orice presiune pe care ai simțit-o la nivel profesional și relaționa, se poate ușura.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Rac Relațional

 Este posibil să fii nevoit să inițiezi un anumit dialog, în special cu poziția de astrelor din această săptămână. Acest lucru îți va da șansa să spui ceea ce trebuiea spus de ceva timp. Poate că trebuie să-ți mărturisești dragostea neîndoielnică sau poate ai nevoie de clarificări cu privire la un subiect care te-a tulburat. Orice ar fi, ar trebui să te simți mai bine după ce ai spus ceea ce ai avut de spus și te-ai eliberat de stres și, sper ca partenera/ul îți va aprecia onestitatea.

 Soarele face un trigon cu Pluto , miercuri, ajutându-te să îți controlezi limbajul atunci când ai impresia că spui ceva ce știi că nu ar trebui să spui. Nu există niciun motiv pentru a avea ultimul cuvânt, indiferent de situație.

Mercur și el în trigon atât Jupiter, cât și cu Pluto poate scoate la iveală o mulțime de sentimente profunde. Energia de pământească a acestor tranzite te ajută să rămâi cu picioarele pe pământ și înrădăcinat în realitate.

Luni, Saturn intră în retrogradare în Vărsător, și te va face să reevaluați ceea ce cauți pe termen lung. Există atât de multe opțiuni încât nu trebuie să alegi doar una încă.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Rac Profesional

 Comunicarea îmbunătățită este un concept cheie pentru tine în următoarele două săptămâni. Vei constata că te poți raporta la ceilalți la un nivel mult mai profund, deschizând calea către relații mai bune și o înțelegere mai mare, în ansamblu. Folosește acest lucru cu înțelepciune.

Simțul problemelor cu care lucrezi este o nota de bază de astăzi. Abordează orice proiecte care se referă la lumea afacerilor sau care te invită să faci previziuni în ce privește ultimele tendințe sau mișcări ale oamenilor și mergi direct la țintă. 

Poate fi o perioadă intensă. Marea provocare stă în cum să te înțelegi cu ceilalți. Dă cât mai mult posibil. Acesta este cel mai bun moment pentru a interveni pentru un loc de muncă sau pentru a face conexiuni care să îți îmbunătățească situația. Poți străluci în orice mediu care te aduce în contact cu oamenii. Fii calm când te simți stresat sau frustrat. Tot ceea ce se desprinde acum înseamnă că nu mai este necesar. Spune lucrurilor pe nume și evită să exagerezi. Este un moment bun pentru a folosi tehnologia și pentru a învăța noi lucruri.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Rac Financiar

Te confrunți cu un moment în care ești nevoit să îți rebugetezi cheltuieli și să plătești datoriile vechi. Ceva despre care ai crezut că ai tratat în trecut poate, de fapt, să nu fie plătești ceea ce ai de plătit. Este posibil ca dobânzile să se fi acumulat, de aceea este imperativ să faci de un plan de reeșalonare și tu, cu care să poți trăi pentru ca să faci față problemelor. Vei dormi mai liniștit, dacă o faci.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Rac Sănătate

 Continuă să vezi partea bună a lucrurilor din tot ce faci. Când ai o atitudine pozitivă la gândul că ceea ce consumi este sănătos pentru tine, ești gata să faci și următorii pași. Atunci când bei la un pahar cu apă, în special când nu îți este sete, încearcă să-ți spui de ce este bine pentru tine să faci acest lucru, cu un ton liniștitor. Vocea interioară joacă un rol deosebit în modul în care te tratezi. Ascultă-l pentru că este liniștitor.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top