Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - SĂGETĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Săgetător, transformare sentimentală

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai  Săgetător. Stimularea pe care ai putea să o primești săptămâna aceasta de la grupul tău de prieteni ar putea deschide uși către o mulțime de experiențe bogate. Talentele tale organizatorice înnăscute te vor ajuta. 

Există multă activitate în sectoarele practice ale temei tale natale, ceea ce poate fi un apel pentru a face față problemelor cotidiene. Cu cât ești mai organizat, cu atât va fi mai ușor să le faci față. 

Cu toate acestea, cu Uranus în Taur și în aceast sector pentru perioada următoare, este posibil să opui rezistență la sugestiile mai multor șefi, preferând o anumită libertate de a face schimbări atunci când dorești. 

Supremația Luni, în Casa a 3-a în Vărsător, joi, ar putea provoca neînțelegeri și, din această cauză, cel mai bine ar fi să lași aceste probleme deoparte pentru o zi sau două. Și dacă poți ieși să te plimbi, cu atât mai bine.

În cele din urmă, trigonul lui Mercur cu Jupiter, aduce posibilitatea unei șanse de care ar trebui să profiți, de la drum. 

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Săgetător Relațional

Ai tendința să fii liniștit ca mijloc de a prelua controlul asupra anumitor gesturi romantice sau ca mod de a face un punct principal din asta, fără a fi nevoie să faci acest lucru.

Poziția planetelor te încurajează să nu faci aceste gesturi în legătură cu cineva anume, deoarece acesta nu va aprecia acest tip de comportament și ar putea pune punct prematur începerii relației cu cineva special.

S-ar putea să fie timpul să lași în urmă jocurile imature emoționale de manipulare și control, deoarece aceste apucături, de obicei, fac mai mult rău unei relații decât bine și sigur te va face să te simți chiar mai singur și confuz pe termen lung.

Ești un comunicator de încredere în timpul conjuncției Soare-Jupiter stabil la începutul săptămânii. Dacă spui, de exemplu, că vei da un răspuns, o vei face.

Luna în Vărsător poate aduce transformarea în viața ta sentimentală. Posibilitățile de a avea o experiență intimă este uimitoare, aproape magică. 

Trigonul dintre Mercur, Jupiter și Pluto creează punți de legătură între probleme dificile de comunicare. Reînnoirea este de partea ta, te ajută să găsești cuvintele de care ai nevoie exact atunci când ai nevoie de ele.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Săgetător Profesional

Nu încerca să tragi prea repede pe cineva după tine pentru că pur și simplu nu va funcționa. Mulți vor sesiza cu ușurință trucurile la care apelezi. Mai bine o abordare deschisă și onestă. Nu îți fie teamă să îți dezvălui adevăratele sentimente în loc să te gândești doar la ele. 

Un chilipir ar putea să te ispitească să cheltui nebunește. Deși ai muncit și meriți o pauză, ar fi înțelept să te gândești mai întâi dacă îți poți permite să faci asta. Poate că ar trebui să te gândești să invești o parte din bani pentru stabilitate în viitor.

Poți depăși obstacolele legate de muncă doar atunci când ești gata să lași tot ce nu te mai ajută în urmă. Schimbarea la care reziști va continua să fie o problemă. Abia când cedezi și accepți înfrângerea, pot apărea noi posibilități.

Ar fi indicată o abordare mai relaxată acum. În timp, lucrurile se vor îmbunătăți. Prietenia este o parte vitală la orice loc de muncă. Această perioadă încurajează dezvoltarea unei mai mari apropieri de oamenii pe care îi vezi în fiecare zi.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Săgetător Financiar

Univerul aduce schimbări în felul în care te vezi pe tine însuți și cum te pui în valoare în fața oamenilor. Alții te văd, de obicei, ca fiind muncitor și docil.

Însă aspectele care afectează grupul în care ești, politica și munca independentă pot face ca dintr-o dată să ieși în evidență.

Unii chiar te-ar vedea disponibil, în timp ce întâlnești oameni noi și vor face oferte dar și noi conexiuni personale și profesionale.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Săgetător Sănătate

Orice fel de mișcare fizică care are o natură repetitivă blândă poate fi o formă excelentă de meditație în mișcare. Mersul și înotul sunt două exemple în acest sens, dar suntem conștienți că este posibil să nu ai acces la nici o formă de mișcare în acest moment.

Stabilirea unei rutine cum ar fi dansul la care poți apela împreună cu un anumit regim de exerciții fizice pe care să le repeți pot fi opțiuni grozave dacă trebuie să lucrezi de acasă acum. 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top