Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - SCORPION

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Scorpion ești prea gelos

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Scorpion. Deși mintea ți-a fost la altele în ultimele zile, săptămâna aceasta ceața ar trebui să se risipească și te poți concentra mai bine. Chestiunile bănești ar putea avea nevoie de o atenție aparte acum, iar tu ești în spațiul potrivit pentru a avea grijă de ele. 

Concentrându-te pe sectorul relațional, există o oportunitate excelentă de a discuta aceste probleme, în vederea găsirii unei căi de urmat. Legătura Soarelui cu Jupiter încurajează gândirea practică și propunerile cât se poate de pragmatice. Și dacă te poți întâlni cu cineva care rezonează cu tine, la jumătate de drum, cu atât mai bine.

Mercur prezintă câteva aspecte importante în această săptămână, astfel că v-ar putea aduce beneficii pentru a menține conversația, mai ales că intră în domiciliu, în Gemeni. Chiar dacă întâmpini dificultăți în relația cu cineva, continuă disponibilitatea de a găsi un punct comun și a vindeca rapid inimile.

Ai nevoie de o pauză de la responsabilitățile de acasă, atunci Saturn care intră în Casa a 4-a,  în sectorul familial și orice presiune pe care o simți ar putea începe să se ușureze oricum.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Scorpion Relațional

 Nu îți face griji dacă simți că ești într-o altă dispoziție decât cea romantică, chiar dacă ți-ai promis să te combinini cu cineva în această săptămână. Energia zilei sugerează că, deși mintea și inima ta ar putea fi atrase de probleme mai altfel decât de obicei, vorbesc de jocurile inimii sau flirtul, acest lucru nu poate fi chiar atât de rău. Nu lăsa starea de spirit să te împiedice să întâlnești persoana dorită. Poți descoperi că aveți lucruri despre care să vorbiți și faptul că se consolifeză încrederea este o stare foarte liniștitoare.

Trigonul Soare-Jupiter la începutul săptămânii, evidențiază o comunicare obișnuită. Încearcă să nu citești printre rânduri un mail sau un SMS. Nu este nevoie să o faci.

Ești gelos când vezi că fosta sau fostul este într-o altă relație, dar este doar o chestiune de „Nu te vreau, dar nici nu vreau ca altcineva să te aibă.” Este timpul să renunți la acest tip de gândire. 

Gândurile tale zburdă atunci când Saturn intră în retrogradare, în Varsator, așa că este un moment minunat să te gândești la opțiunile pe care le ai. Nu lăsa o experiență din trecut să te oprească în a continua ceva mai bun în viitor.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Scorpion Profesional

Comunicarea va fi una directă și focalizată. Chiar dacă aceasta nu este o atmosferă care să aducă doar distracție iar aceasta va facilita obținerea unor lucruri importante.

Săptămâna aceasta s-ar putea să ai o mulțime de lucruri de făcut, pe listă. Deși unele vor fi plăcute, altele nu vor fii, dar cu toate acestea, poți avea unele dificultăți pentru a le evita. S-ar putea să fii nevoit să te lași pe tine pentru mai târziu. Lasă-te dus de val!

Trebuie să faci ceva pentru a adoptea noi metode. Dacă ești dispus să îți sacrifici așteptările, vei învăța ceva important din acest proces. Ședințele de echipă cu o agendă clară pot crea consensul. Dacă te eliberezi de vechiul mod de a gândi și de a face lucrurile, va veni un moment puternic de schimbare. Atenție, trecutul blochează fluxul de oportunități. Te descurci bine cu inovația, iar acum este timpul tău!

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Scorpion Financiar

Te confrunți cu o perioadă de schimbări financiare. Se poate schimba modul în care obți banii sau cum gândești rolul banilor în viața ta. Oricum, vei obține o mulțime de informații excelente de pe urma cărora poți câștiga și economisi. Unele dintre aceste mesaje pot veni din locuri neconvenționale, inclusiv vise și scânteieri ideatice, așa că de ce să nu le încerci acum?

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Scorpion Sănătate

 Deciziile pe care le iei sfârșesc prin a determina calea pe care pornești, deci de ce să nu încetinești un pic? Nu-ți sugerez să te oprești – așa că nu te îndrepta spre canapea! Dar ar fi o idee bună să faci ordine printre obiceiuri și apucături adică, problemele aparent mari, care odată ce ai o perspectivă cât de cât, realizezi că sunt doar detalii în mintea ta.  Meditația activă este o modalitate bună de a realiza acest lucru. Încearcă să faci gimnastică terapeutică, să apelezi la chiropractică sau cel puțin exerciții de respirație profundă de trei ori pe săptămână. Vei observa acele mari decizii care par să aibă grijă de ele însele, ca prin magie.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top