Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - TAUR

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Taur Fii prudent

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Taur. Câteva vise ciudate și destul de sumbre ar putea să-ți bântuie nopțile. Notarea acestora ar putea ajuta la exteriorizarea acestor emoții dificile. Ai putea fi, de asemenea, un pic deprimat din cauza banilor. Nu este în schimb o săptămână bună pentru pentru începerea unei afaceri sau pentru a deschide un cont de economii. Aceasta este o săptămână în care poți prospera, prin investiții.

Legătura dintre Pluton și Jupiter continuă și poate coincide cu un plan care progresează în diferite etape. În cele din urmă, va avea un rezultat reușit, dar poate fi necesar să te gândești și să revizui aspectele cheie ale acestuia pe măsură ce mergi mai departe.

Poți face progrese semnificative la jumătatea săptămânii, întrucât Soarele face un sextil cu  Neptun visător și un trigon cu Pluton și Jupiter. Legăturile cu oamenii potriviți poate aduce inspirație, în timp ce intuiția te poate încuraja să faci un salt în credință. 

Saturn intră luni în retrogradare în Casa a 10-a, sectorul obiectivelor și a carierei, unde va rămâne până la sfârșitul lunii septembrie. 

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Taur Relațional

Influxurile astrale, mai degrabă te îndeamnă să acționei decât să te regăsești în adâncul unei îmbrățișări pasionale, este mai probabil să ai o discuție profundă cu cineva decât un fliert. Asta te poate duce în anumite zone fascinante care aduc șansa de a intra într-o relație cu un viitor sigur. Te vei regăsi pe mai multe niveluri, nu doar unul romantic, ceea ce este un semn bun pentru rezistența conexiunii tle.

Trigonul Soarelui cu conjuncția aplicantă Jupiter – Pluto din Capricorn de la începutul săptămânii aduc vibrații financiare bune. Acesta este un moment excelent pentru a face o impresie bună, nu prin a-ți bloca banii în cont, ci prin a arăta lumii ce investitor bunești!

Luna plină din Gemeni aduce și gelozie și face să suspectezi persoana iubită că se joacă cu tine dar care mai mult ca sigur nu este rău. Totuși, nu este o idee proastă să fii prudent.

Mercur în trigon cu Saturn și Jupiter poate îmbunătăți cât de cât comunicarea. Sunt multe de spus, iar acum ai câteva opinii diferite cu privire la modul de a o spune.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Taur Profesional

Următoarele două săptămâni universul va funcționa în favoarea ta. Gândirea îți va fi în concordanță cu gândirea și cu ceea ce comunici prin muncă. Acest lucru va deschide calea către împliniri neașteptate. 

Oamenii te vor căuta pentru sfaturi și asistență – și cine îi poate acuza, doar tu ești cel care are toate răspunsurile. La fel de bine poți să pui limită și să începi să percepi taxe. Oamenii fac apel la experiența ta așa că fă-ți timp și pentru ei.

 Ești susținut de o energie pozitivă puternică. Oamenii orientați spre acțiune vor fi cei mai buni colegi de muncă. O abordare conservatoare este necesară în problemele financiare. Mai târziu, energia începe să se schimbe și să îți ofere mai multă varietate și îți va scoate în cale oameni interesanți. Este un moment bun pentru orice început nou.

De asemenea, perioada te-ar putea aduce la răscruce. A face ceea ce îți place din toată inima este o alegere mai bună decât să lucrezi la ceva ce nu-ți place pentru un salariu mai mare. Este zic eu, un moment ideal pentru orice lucru care îți permite să prezinți sau să îți comercializezi ideile către un public mai larg.

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Taur Financiar

Această perioadă este despre cum să abordezi ofertele și oportunitățile care vă vor veni, în special în ceea ce privește cariera. Norocul și expansiunea se îmbină frumos cu inspirația și schimbarea bruscă. Întrucât acest lucru afectează sectorul carierei, aceasta creează, de asemenea, ideea asumării autorității în tot ce faci. Te confrunți cu cineva cu un șef, să spunem, sau ești gata să încalți pantofii autorității?

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Taur Sănătate

Păstrarea echilibului în tot și toate pentru a-ți conserva energia este o practică delicată care are nevoie de sprijinul unei diete sănătoase. Încearcă să iei mese ușoare – supe și salate pentru a oferi tractului digestiv o pauză după sărbătorile care tocmai au trecut, de la consumul de alimente mai grelecare s-ar putea să te fi ajutat să hibernezi, dar care nu sunt la fel de potrivite pentru sezonul de primăvară. Dacă vrei să îl păstrezi, bea un ceai din plante Lemn Dulce și Lămâie deoarece face minuni pentru sistemul digestiv și nervos.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top