Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 - Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 – Scorpion

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Scorpion. Emoțiile ar putea fi intense la locul de muncă săptămâna aceasta, deoarece proiectele importante se apropie de termen. Poți sta la muncă mai mult timp decât de obicei. Temperamentele și impusivitatea colegilor pot izbucni, dar tu va trebui să fii calm și să îți vezi de muncă. În ceea ce privește aspectul financiar, plățile pentru tot ceea ce faci săptămâna aceasta ar trebui să merite efortul.

 Marți aduce șansa romantismului te face să trepidezi din cauza  cu sentimentelor neexprimate. Dacă ești inspirat și vorbești despre asta ai putea primi un răspuns pozitiv. Lunația din Taur poate reaprinde, de asemenea, legătura dintre tine și partenerul tău dacă lucrurile nu au fost tocmai ce ți-ai fi dorit, în ultima vreme.

Ar putea fi o problemă diferită atunci când vine vorba depre o altă relație totuși, mai ales dacă ați și discutat despre asta. Mijlocul săptămânii te-ar putea face să dorești să iei contact cu acea persoană dar, la fel de bine, ai putea fi nesigur de răspunsul pe care l-ai putea primi. 

Mercur este în Casa a 12-a, un sector subtil al temei natale, ceea ce te poate încuraja să oferi altora ceva mai multă libertate de mișcare. 

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Scorpion Relațional

Orientarea astrală a săptămânii îți aduce din nou acel sentiment de supărare făr motiv. Încă odată, ești mintea care limpezește lucrurile într-o problemă referitoare la persoana iubită. Deși o răceală rebelă îți aduce febră și confuzie, tot ce trebuie să faci este să îți asculți inima și apoi să acționezi în consecință. Dacă faci ceea ce crezi că ar trebui, confuzia se poate accentua.

Luna din Taur, de la începutul săptămânii amplifică emoțiile. În calitate de persoană secretoasă, nu vrei ca lumea să știe cum te simți, dar dacă susții că nu este ca povestea lungă de dragoste din trecut, ai putea să te simți puțin mai împovărat emoțional.

Trigonul dintre Soaele în Fecioară și Uranus din Taur, aduce la lumină un adevăr, dar nu este nimic de alarmat. Poți lua controlul stricăciunilor destul de ușor înainte ca cineva să afle ceva ce nu vrei să se știe. 

Mercur este de luni în Balanță te liniștește în ce privește comunicareacu potențialele relații sentimentale. Insinuările subtile sunt mult mai eficiente decât limbajul grafic sau oral.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Scorpion Profesional

Săptămâna poate aduce mici momente dramatice la locul de muncă. Găsește soluții de brainstorming cu oameni de încredere. Dacă ești subiectul unui atac sau șeful nu te sprijină, poate fi dificil să vezi clar lucrurile. Energia debordantă ușurează cea de-a doua parte a săptămânii și ar trebui să aducă mai multă bunăvoință și entuziasm. Farmecul tău susține relații bune cu clienții. Sfârșitul săptămânii cere mai multă seriozitate. Este posibil ca toată lumea să fie mai atentă la detaliile plictisitoare. Fii răbdător și fă tot ce poți.

Cere sfaturi dacă este nevoie de la cei mai bine pregătiți sau care s-au confruntat cu asemenea probleme. Deși este posibil să nu fie un răspuns automat la dificultăți, ai încredere că acest gest va duce cu siguranță la rezultatele pe care le cauți. Cere părerea celor mai tineri care pot avea o altfel de viziune asupra profesiei. Uneori au mai multă înțelepciune decât ai crede.  

Combină creativitatea mentală cu soluții IT. O abordare artistică, imaginativă, este esențială, dar numai dacă ești capabil să o integrezi în ceea ce faci. Ești în poziția perfectă ca să combini ambele aspecte într-unul singur.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Scorpion Financiar

Este timpul să iei o decizie sau un angajament pe termen lung, poate cu privire la relația pe care o ai în prezent. Discută în profunzime înainte de a semna orice contracte sau documente. Un mediu nou și un mediu proaspăt ar fi foarte bun acum. Ieși din spațiul obișnuit și întâlnește oameni noi. Mulți sunt gata să încerce ideile tale și să susțină noile proiecte. Aceasta este o fază norocoasă pentru tine, în care carisma te ajută să relaționezi și să transformi visele o realitate, mai ales dacă sunt aducătoare de bani.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Scorpion Sănătate

Aceasta ar putea fi o săptămânp de ținut minte! Cel puțin, este o săptămână bună să te distrezi foarte bine – orice ar însemna asta pentru tine. Te simți în elementul tău așa că dă-i drumul! Așează-te și imagineză-ți ziua perfectă, după-amiaza, seara – și apoi continuă și fă-o să se întâmple. Nu uita să iei în considerare și o etapă de eliberare pentru energia fizică. Este important să te ții de rutina de bază, dar restul nopții depinde de tine.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top