Connect with us
Horoscop 2021: Primul horoscop, complet diferit pentru 3 zodii. Vor avea parte de premiere

Horoscop 2021

Horoscop 2021: Primul horoscop, complet diferit pentru 3 zodii. Vor avea parte de premiere

Horoscop 2021, primele previziuni pentru anul viitor. Iată care sunt primele previziuni pentru anul viitor și care sunt cele 3 zodii, care vor avea viața complet diferită pentru 3 zodii. Vor fi și parte de premiere.

Minerva 2021, previziuni generale pentru anul viitor. Complet diferit pentru 3 zodii

Înainte de toate este de remarcat debusolarea și degringolada la nivel naționonal peste care se suprapune respectarea sau nerespectarea campaniei electorale, de parcă am fi în țara de Niciunde și a Nimănui. Unii hăist, – purtați măști ca să vă protejați, alții cea – nu purtați măști, este o mascaradă națională, își bat joc de noi. Toată această neîncredere care ne-a fost strecurată în suflet în aceste câteva luni nu a făcut decât să aducă țara în pragul nebuniei, o nebunie construită, formală, numai pentru a juca frumos în fața UE pentru niște firfirei.

Horoscop 2021. Întrebarea este de ce sau cine ne vrea îngenuncheați? Mi-aduce aminte de o zicală din Apusenii mei – țara noastră aur poartă/noi cerșim din poartă în poartă și de o discuție avută acum șapte – opt ani când analizam harta României și pe măsură ce mă aplecam mai atent asupra acesteia constatam cu un gust amar, că noi românii întotdeauna îi vom slujii pe cei puternici și nu ne vom bucura de ceea ce avem.

Ei bine, mi-am amintit toate acestea, mai ales săptămâna aceasta. Cum naiba să meargă bine când Crucea în semne cardinale ne ține încă prionierii acestei neîncrederi, ba ne face și agresivi – Marte în domiciliu după aproape 29 de ani, în Casa a 2-a – a economiei, a balanței și a profitului, a tot ceea ce înseamnă producție industrială a țării, bogăția națională, trezoreria națională, băncile și instituțiile financiare, moneda oficială, puterea economică a țării, profiturile și pierderile, PIB-ul, comerțul și schimbul, taxele și impozitele și valorile sociale ale comunității, în pătrat cu Martele natal aflat în Casa 11-a, casă socială, a muncii în colectiv, a sponsorilor, organizațiilor publice, organisme de tutelă, a activităților colective sau de grup, a situațiilor de criză, a reprezentanților țării și guvernului, consililor municipale, adunărilor administrative și legislative, pe care în loc să îi intereseze soarta țării, a omului de rând, se ceartă pe cine să susțină la primării?! Oare oamenii aceștia sunt normali?

Horoscop 2021. Apoi Marte în tranzit face pătrat cu Jupiter – semnul bogăției dar și a oamenilor tineri, în Casa a 5-a a creativității, se dorește ceva pentru ei dar oare ce se ascunde sub masca ipocriziei politice? Afaceri riscante, investitii, publicitate, prezentari, expozitii, aparitii publice, concursuri, teste, personal de management al firmei. Nu mai departe situația Andreei Esca care plătește mai mult decât face popularitatea care pentru cei mai mulți stă sub semnul banului? La noi popularitatea stă sub semnul banului. Dacă am o sută de clienți care mă sună în timpul emisiunilor, cei din televiziue sunt convinși că toți vin la cabinet și am bani de mă dau afară din casă, ce contează dacă am vreo două credite, că am probleme de sănătate și că dau cam 70% din salariu pe medicamente, că am o mamă de 86 de ani de care am grijă și alte și alte probleme! Dar nu, oamenii văd doar ceea ce vor să vadă!

Horoscop 2021: Vor avea parte de premiere

Din această cruce cardinală mai face parte și Junona care face și desface, în spatele scenei, scenarii numai de ea știute. Bineînțeles că semnele marcate de aceasta cruce și care sunt încă supuse atacurilor de orice fel sunt semnele cardinale – Rac, Capricorn, Berbec și Balanță.

Horoscop 2021. Acesteia i se adaugă pătratul Uranus din Taur, tot în Casa a 2-a a banilor, și Neptun natal. Explozia cazurilor de îmbonăviri aș pune-o pe seama acestui aspect. Și ca să vă liniștesc, nu cred că va urma o altă stare de urgență pentru că deja suntem într-o pușcărie colectivă în care cei care nu au fost ascultători sunt la izolare! Vezi localitățile din județele Giurgiu, Călărați, Brașov și Arad, ca să nu mai pomenesc de Suceava. Aspectul Uranus – Neptun atinge semnele fixe: Taur – Scorpion și Leu – Vărsător. Ferice de semnele mutabile care după atâta amar de vreme încep să scoată capul la lumină: Gemeni – Săgetător și Fecioară – Pești.

Atenție acestea sunt generalități, harta natală este cea care vorbește la nivel individual! Vă doresc o săptămână pe care să o parcurgeți cât mai echilibrat, fără suișuri și coborâșuri emoționale!

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop 2021

To Top