Connect with us
Horoscop ora 5: 15 mai 2021. Cifra zilei este 7, aducând schimbări de macaz

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5: 15 mai 2021. Cifra zilei este 7, aducând schimbări de macaz

Zodiile care au noroc azi, 15 mai, depind de conjunctura numerologică și astrologică a zilei. Cifra zilei este 7.

Horoscop ora 5: 15 mai 2021

Berbec

Bucurați-vă de discuțiile cu prietenii și rudele. La fel, s-ar putea să vă mulțumiți cu o scurtă călătorie. Cu toate acestea, fiți atenți la restricțiile alertei lunare și evitați să faceți cumpărături pentru orice altceva în afară de mâncare și benzină până când se termină. A fi prevenit înseamnă a fi prevenit.

Taur

Trei planete se află într-o Casă a banilor majoră în harta ta, ceea ce înseamnă că ești absorbit de idei și planuri bănești și de posibile excursii de cumpărături în persoană sau online. Vă rugăm să fiți atenți la restricțiile alertei lunare. Restrângeți cheltuielile la alimente și benzină.

Gemeni

Astăzi, Venus, Mercur, guvernatorul tău, și Luna se află toate în semnul tău, ceea ce te face să fii emotiv și dornic să vorbești cu ceilalți. Venus vă face, de asemenea, fermecător și diplomat cu toată lumea. Cu toate acestea, evitați deciziile importante și cumpărăturile din cauza alertei lunare de astăzi.

Rac

Cu Marte în semnul tău, ai o energie mare! În plus, plasarea Soarelui în acest moment vă face să fiți popular. Acestea fiind spuse, verificați alerta lunară de mai sus. În timpul acestei alerte, nu vă oferiți voluntar pentru nimic și nu fiți de acord cu nimic important. Nu faceți cumpărături.

Leu

Arătați foarte bine în fața celorlalți, în special a șefilor, părinților și a altor cunoștințe sus puse. În plus, relațiile cu prietenii și grupurile sunt prietenoase și fără probleme. Cu toate acestea, fiți atenți la restricțiile alertei lunare. Nu vă oferiți voluntar pentru nimic. Limitați cumpărăturile la alimente și benzină.

Fecioară

Pentru că ți s-a trezit simțul aventurii și ești dornic să faci ceva diferit, vrei să explorezi noi teritorii. Cu toate acestea, în cea mai mare parte a acestei zile, există o alertă de Lună. Acestea sunt întotdeauna momente distractive și creative, dar sunt momente slabe pentru decizii importante sau pentru cumpărături. Oh, bine.

Balanță

Fiți conștienți de restricțiile alertei lunare pentru că, în acest moment, vă concentrați asupra proprietății comune, impozitelor, datoriilor și moștenirilor. Lucruri importante. În timpul oricărei alerte lunare, evită întotdeauna deciziile importante și cheltuielile – cu excepția alimentelor și a benzinei.

Scorpion

Relațiile apropiate sunt importante pentru tine în acest moment. Între timp, mulți dintre voi au nevoie de mai mult somn decât de obicei. Cu toate acestea, fiți atenți la restricțiile alertei lunare pentru cea mai mare parte a acestei zile. Evitați deciziile importante și cumpărăturile.

Săgetător

Sunteți dornici să vă organizați mai bine – fără îndoială. Fiți conștient că cea mai mare parte a acestei zile este o alertă lunară, în timpul căreia există adesea lipsuri și întârzieri. Prin urmare, mergeți cu grijă. Amânați deciziile importante pentru o altă zi. Notează-ți ideile creative!

Capricorn

Cea mai mare parte a acestei zile este o alertă lunară, ceea ce reprezintă o perioadă creativă, deoarece este ușor să gândești în afara cutiei. Deoarece ești axat pe momente ludice, pe lumea divertismentului și pe industria ospitalității, respectă-ți ideile creative! Notă: Așteaptă până când alerta de lună se termină pentru a le pune în acțiune.

Vărsător

Chiar dacă acum te concentrezi pe casă, pe familie și pe viața ta privată, capacitatea ta de a visa la idei creative și originale este spectaculoasă. Notează-ți ideile, dar nu le pune în aplicare în timpul alertei lunare. (Vezi mai sus.) Fii inteligent.

Pești

Ești dornic să comunici cu ceilalți pentru că ai de-a face cu un ritm zilnic mai rapid, mai accelerat. S-ar putea să scrii și să studiezi mai mult decât de obicei. Fiți atenți la restricțiile alertei lunare, mai ales când vorbiți cu membrii familiei. Amânați deciziile importante și cumpărăturile până după ce se va termina.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top