Connect with us

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5: 16 martie 2021. Cifra zilei este 6 în luna a treia, aducând sprijin divin

Horoscop ora 5 pentru marți. Data de 16 martie are drept cifră simbol 6. Fiind în luna a treia, este o combinație numerologică foarte fericită, care atrage sprijinul divin. Iată care sunt previziunile de astăzi, din horoscop, abordate din perspectivă numerologică.

Horoscop ora 5: 16 martie 2021

Cifra 6, dublu de 3, cifra divinității, a Sfintei Treimi, cu o semnificație profundă în univers, aduce un sentiment de protecție asupra zodiilor. Cifra 6 este atribuită perfecționismului și a aspirațiilor înalte.

Hai să vedem cum te influențează și pe tine, în funcție de zodia ta!

Berbec

Beneficiezi de sprijin divin, având si cifra norocoasă, la fel ca cifra zilei, 6. Orice faci, merge grozav, atât pe plan profesional, cât și sentimental, dar și la bani. Primești o finanțare pe care o aștepți de multă vreme.

Numărul norocos al zilei: 6

Taur

Te dedici total serviciului, pentru că știi că recompensele nu vor întârzia să apară. Mai ales pe plan financiar, ești foarte norocos și încasezi bine.

Numărul norocos al zile 3

Gemeni

Nimic nu te mulțumește, încă de când te-ai trezit ești foarte prost dispus. Colegii și cei cu care interacționezi nu te recunosc, iar atenționările lor te deranjează și mai tare. Măsoară-ți cu grijă cuvintele!

Numărul norocos al zilei 5

Rac

Nu o să fie o zi grozavă, dar nici nu ai parte de mari probleme. E indicat să fii echilibrat! Grijă mare la accidentele casnice!

Numărul norocos al zilei 11

Leu

Dacă vrei să pui pe picioare o afacere său să investești în imobiliare, este un moment extrem de favorabil. Orice restart ai vrea să ai dai, astrele te susțin și e momentul să o faci acum!

Numărul norocos al zilei 6

Fecioară

Primești o lovitură de la viață, iar vestea pe care o să o afli te pune la pământ. Deși beneficiezi de sprijinul partenerului și al familiei, ai nevoie de timp ca să îți revii. E bine să fii blând cu tine!

Numărul norocos al zilei: 4

Balanță

Primești recunoștință pentru un gest frumos făcut pentru cineva drag. Vrei să ajuți cât mai mulți oameni și vrei să te înscrii în acțiuni de voluntariat. Ai parte de satisfacție financiară.

Numărul norocos al zilei: 2

Scorpion

Ești ținta unor glume neplăcute și te cam enervezi. Nu te consuma prea mult și nu încerca să te răzbuni. Vrei să îți redescoperi hobby-urile și vei investiti timp în acest scop.

Numărul norocos al zilei: 1

Săgetător

Te preocupi mai mult de chestiuni personale și privești în interiorul tău. Atragi energii benefice, care te ajută să te regăsești. Descoperi lucruri frumoase despre tine, dar și despre cei apropiați.

Numărul norocos al zilei: 6

Capricorn

Ești foarte pornit să faci o schimbare majoră în viața ta și astrele te susțin. Cifra zilei e favorabilă pentru a aduce noi ritualuri și rutine în viața ta. Trebuie doar să ai încredere în propriile forțe.

Numărul norocos al zilei: 11

Vărsător

Ești îndrăgostit până peste cap și nu prea te concentrezi la rutina ta zilnică. Mintea ta este tot timpul la persoana dragă și cum să o impresionezi mai tare. Fii tu însuți și totul va fi bine!

Numărul norocos al zilei: 4

Pești

Afli un adevăr dureros, care îți strică ziua încă de dimineață. Nu lăsa reaua voință a cuiva să te demoralizeze. Orice lovitură reprezintă o ocazie nemaipomenită de a o lua de la capat. Succes!

Numărul norocos al zilei: 7

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top