Connect with us
Horoscop ora 5 26 mai 2021. Cifra zilei este 9

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5: 26 mai 2021. Cifra zilei este 9

Horoscop ora 5: 26 mai 2021. Cifra zilei este 9 aduce încheierea unei etape. Multe zodii vor resimți și efectul eclipsei și a lunii sângerii. Iată ce se întâmplă miercuri!

BERBEC

Există un astfel de lucru ca să fii puțin prea spontan, având în vedere că este o zi în care rutele raționale vor funcționa mai bine decât cele dramatice și mai riscante. În plus; informațiile primite au capacitatea de a face să avanseze o anumită chestiune, dar evită deocamdată să faci declarații îndrăznețe!

Numerele de azi: 3, 14, 21, 23, 35, 43

TAUR

Sunt probabile schimbări la nivel practic/ material, grație Lunii noi. Cu toate acestea; o chestiune în curs de dezvoltare, posibil legată de un potențial acord, ar putea să vă facă să vă aruncați toată energia în această chestiune în detrimentul altora. Verifică orice angajament nou care ar putea avea impact asupra banilor tăi!

Numerele de astăzi:: 4, 17, 24, 28, 32, 48

GEMENI

Un impuls de energie discretă, grație unei vibrații mai sprintene, ar putea transforma ziua de astăzi într-una de succes subtil. Este posibil ca un obstacol în curs să se ridice. În plus, ceva spus recent ar putea dezvolta un unghi ușor diferit. Cu toate acestea; nu presupuneți că romantismul va fi rezultatul final al acestui lucru!

Numerele de azi:5, 13, 20, 25, 33, 42

RAC

Există o concentrare cosmică asupra relațiilor tale în general. Cu toate acestea, nu este cea mai bună zi pentru a pune acele întrebări care ar putea trezi probleme vechi. S-ar putea să fii nerăbdător să rezolvi o anumită problemă, dar ar fi mai înțelept să lași acest lucru să se plimbe în obscuritate cel puțin câteva zile, deoarece există posibilitatea să spui ceva pe nerăsuflate!

Numerele de astăzi: 1, 4, 12, 24, 31, 48

LEU

O vibrație veselă și optimistă te-ar putea ajuta să aduci o întoarcere sau o inversare a unui plan în curs de desfășurare, dacă este folosită într-un mod constructiv. Cu toate acestea; există șansa de a merge un pic prea departe. Dorința de a vă afirma s-ar putea întoarce împotriva dvs. În aceeași măsură, nu respingeți nici un sfat discret!

Numerele de astăzi: N, 13, 25, 32, 36, 43

FECIOARĂ

Vibrația planetară se poate simți puțin neregulată, în special când vine vorba de chestiuni legate de carieră. Schimbarea este cu siguranță în aer și, deși s-ar putea să ți se pară inițial tulburătoare, sprijinul sau îndrumarea ar trebui să fie la îndemână, chiar dacă dintr-o sursă neobișnuită. Ar putea fi ceva util de extras dintr-o sugestie ieșită din comun!

Numerele de azi: 3, 11, 17, 26, 33, 49

BALANȚĂ

S-ar putea să apară un fulger din senin în ceea ce privește planurile personale sau ideile care încă nu au fost puse în aplicare. Accente planetare proaspete ar putea deschide calea atunci când vine vorba de următoarea fază a unui proiect în curs de desfășurare. Acestea fiind spuse; la fel ca în cazul multor alte semne, există tendința de a încerca să se asigure de rezultate cu mult înainte de timp!

Numerele de astăzi:: 2, 7, 13, 24, 35, 45

SCORPION

Accentele planetare proaspete au capacitatea de a oferi un sprijin discret, mai ales când este vorba de ceva ce așteaptă să fie rezolvat. Se poate ivi o nouă etapă în ceea ce privește o anumită relație. Acestea fiind spuse; încercarea de a microgestiona fiecare etapă ar putea fi puțin contraproductivă!

Numerele de astăzi: 7 11, 24, 32, 36, 44

SĂGETĂTOR

S-ar putea să fie una dintre acele zile în care ar putea fi nevoie să-ți ajustezi abordările în funcție de circumstanțe. Chestiunile romantice, în special, pot necesita mai multă claritate, dar nu și franchețe. Fii conștient că ai putea trimite semnale contradictorii pe plan sentimental fără să-ți dai seama!

Numerele de astăzi: Î5 13, 20, 27, 32, 48

CAPRICORN

Este poate o zi în care să rămâi în zona ta de confort. Foarte mici complicații pot avea un impact indirect asupra unei chestiuni din trecut. În plus; o ciocnire minoră ar putea gravita în jurul a ceea ce ar putea fi o diferență de opinie destul de banală. Atenție însă: un dialog intens nu are șanse să producă rezultatele pe care le doriți!

Numerele de azi: Î5, 14, 21, 26, 33, 46

VĂRSĂTOR

Este posibil ca ziua să aducă o vibrație mai bulversantă, dar acest lucru ar putea să nu ajute acele probleme și chestiuni care necesită mai multă autodisciplină și considerație. S-ar putea să fiți mai înclinat decât de obicei să exagerați, mai ales când vine vorba de un curs de acțiune potențial egoist!

Numerele de astăzi::1, 8, 17, 27, 39, 44

PEȘTI

O vibrație mai bulversantă va oferi multă energie. Micile piedici pe plan emoțional pot pur și simplu să se estompeze, dacă ești pregătit să întâlnești pe cineva la jumătatea drumului. Ceea ce poate fi ceva mai dificil este o problemă legată de frontul material/financiar: momentul nu este încă potrivit!

Numerele de astăzi: Î3, 15, 24, 31, 36, 46

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top