Connect with us
Horoscop ora 5: 7 iunie 2021. Săptămâna începe cu șanse de nerefuzat

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5: 7 iunie 2021. Săptămâna începe cu șanse de nerefuzat

Horoscop ora 5 pentru 7 iunie 2021 aduce numeroase șanse de câștig. Săptămâna începe în forță, iar cifra zilei vine cu vești bune pentru toate zodiile, în special pe plan financiar și profesional. Apar oportunități de a avansa în carieră și de a face bani din surse noi.

Vezi cum începi săptămâna în funcție de zodia în care te-ai născut

Berbec

Lucrurile se așază pe un făgaș bun pentru tine și în sfțrșit ești mai liniștit și mai echilibrat. Nimeni nu te mai poate atinge și nu te mai poate face să te îndoiești de tine însuți.

Cifra zilei: 1

Taur

Nu ai prea multă energie și nu te simți în apele tale la început de săptămână, mai laes că pe plan profesional lucrurile nu vor sta așa cum ai planificat tu. Încearcă să te relaxezi.

Cifra zilei: 4

Gemeni

Cifra zilei de azi aduce pentru tine îngrijorare și stres. Ești foarte preocupat cu privire la o situația personală și nu reușești să te desprinzi de gândurile care te macină.

Cifra zilei: 2

Rac

Vei putea depăși momentele grele prin care ai trecut doar dacă vorbești despre ele. Este momentul să comunici mai mult cu o persoană în care ai încredere.

Cifra zilei: 2

Leu

Vei avea un început de săptămână plin de energie și voie bună. Lucrurile sunt pe un făgaș bun și vei primi o recompensă la care nici nu visai de la locul de muncă.

Cifra zilei: 11

Fecioară

Ai protecție divină astăzi și vorbele rele nu te pot atinge. Chiar dacă apar persoane care ți-ar dori răul, nu vor reuși să își îndeplinească obiectivele.

Cifra zilei: 9

Balanță

Ai în sfârșit o zi bună, după o perioadă nu foarte ușoară. totul reintră în normal, în special ep plan financiar și rpofesional. Vei avea parte chiar și de surprize din partea superiorilor.

Cifra zilei: 7

Scorpion

Ai mare succes la birou și banii se pare că trag la tine mai mult ca niciodată. Ai grijă la ce cheltuieli plănuiești, căci s-ar putea să investești foarte greșit.

Cifra zilei: 5

Săgetător

Nu mai ai speranță că totul va merge spre bine și asta îți crează o stare de spirit tare proastă. Încearcă să te ridici singur și să vezi partea plină a paharului. Nimeni nu te poate ajuta mai mult decât tu însuți.

Cifra zilei: 8

Capricorn

Nu te mai atinge nimic  și te simți foarte optimist. Ai chiar și un chef nebun de muncă și asta te ajută să îți atingi obiectivele mai repede decât sperai.

Cifra zilei: 7

Vărsător

Cineva drag te dezamăgește astăzi și nu găsești răspunsul la întrebarea ta. este posibil să se rupă o relație importantă pentru tine.

Cifra zilei: 4

Pești

Ești pe drumul cel bun, așa că rămâi pe traseu! Faci numai alegeri înțelepte în ultima perioadă și asta se reflectă în rezultatele pe care le ai pe toate planurile.

Cifra zilei: 11

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top