Horoscopul ora 5: 12 februarie. Zodiile cu mare noroc azi

12.02.2021
Horoscopul ora 5: 12 februarie. Zodiile cu mare noroc azi

Horoscopul de 5 12 februarie 2021. Numărul norocos al zilei este 8.

Horoscopul ora 5: BERBEC

Se poate sa va suiti in tren, avion, si sa va duceti la distractie, sa uitati de toate apasarile, sa va oferiti o noua sansa de a cunoaste alti oameni, sa va imbogatiti sufleteste. Se poate sa faceti cunostinta cu cineva care sa intruneasca acele calitati pe care ati vrea sa le aiba noul iubit.

Numărul norocos al zilei: 2

Horoscopul ora 5: TAUR

Va pot intra niste bani si sa va luati si ceva scump, in afara cumparaturilor curente, ca poate-ati pus ochii pe ceva de calitate si care i-ar multumi si pe ai vostri. O sa revina cineva in viata voastra amoroasa si o sa va ganditi de doua ori inainte de a mai face o noua incercare ca sa nu dati gres.

Numărul norocos al zilei: 1

Horoscopul ora 5: GEMENI

Se poate sa aveti o discutie de principiu, macar, cu un angajator si o sa definitivati proiectul luni, sau in urmatoarele zile, dupa ce o sa cantariti bine de tot situatia. E posibil sa va intre niste bani in casa si s-aveti cu ce s-o porniti la drum, fie si mai pe-aproape de casa, intr-un oras vecin.

Numărul norocos al zilei: 7

Horoscopul ora 5: RAC

O sa aveti prilejul sa revedeti niste oameni dragi, poate plecati impreuna la munte sau va asteapta la o destinatie, undeva prin tara, sau chiar si in strainatate. Poate-o sa va ocupati mai mult de casa, faceti niste reparatii, o reamenajare, ca sa profitati de timpul liber comun cu al membrilor familiei.

Numărul norocos al zilei: 5

Horoscopul ora 5: LEU

Se poate sa dizlocati o suma de bani din bugetul de rezerva, sa va duceti cu ai vostri intr-o statiune montana, sa practicati sporturile de sezon. Cineva cu care ati conversat, poate, doar pe net, o sa va invite la o cafea, la un film, sa vedeti ce simtiti la un tete a tete.

Numărul norocos al zilei: 8

Horoscopul ora 5: FECIOARA

Poate va dati intalnire cu rudele, ii chemati pe la voi sau iesiti la un restaurant sa va consultati in privinta contributiei fiecaruia dintre voi la un eveniment de familie. Sfera parteneriala e animata frumos si o sa va-ntelegeti si mai bine cu cel de langa voi si o sa va ganditi si la casatorie.

Numărul norocos al zilei: 9

Horoscopul ora 5: BALANTA

Foarte posibila recompensa baneasca pentru o reusita in plan profesional si o sa mai luati, probabil, cate ceva pentru casa, si-o sa va-ngrijiti de sanatatea alor vostri. E posibil sa va roage cineva sa le fiti nasi de cununie sau sa le botezati copilul si va fi o onoare.

Numărul norocos al zilei: 1

Horoscopul ora 5: SCORPION

S-ar putea sa semnati un contract de munca sau ca sa faceti o achizitie de mare valoare, o casa, o masina, ori incepeti propria afacere in care vor intra multi bani. Se poate sa strangeti bani pentru nunta cuiva, ii mai ajutati pe acesti oameni si cu cate ceva la pregatiri, aprovizionare, decoratiuni sau ca sa fie totul gata la timp.

Numărul norocos al zilei: 3

Horoscopul ora 5: SAGETATOR

V-ati putea duce intr-o vizita si sa ramaneti cateva zile pe alte meleaguri, la prietenii respectivi, sa va aerisiti, sa schimbati peisajul. Un semn de apreciere, de dragoste, e ceva care-o sa va unga pe suflet si o sa va ridice moralul, o sa va dea o si mai mare incredere in voi.

Numărul norocos al zilei: 11

Horoscopul ora 5: CAPRICORN

Poate primiti o instiintare ca vi s-au virat niste bani, ca or sa vi se plateasca niste ore suplimentare si ca se vor strange mai multi bani la contul curent. Ati putea da o fuga pana la cea mai apropiata statiune montana, daca nu va tine nimeni legati de casa o zi, doua.

Numărul norocos al zilei: 8

VARSATOR

Se rezolva o chestiune care treneaza de multa vreme si o sa plecati linistiti in weekend, sa va destindeti impreuna cu prietenii si cu familia. O veste buna de la cineva care nu v-a uitat si vrea sa va-ntalniti, sa mergeti mai departe cu relatia, daca sunteti si voi de acord, bineinteles.

Numărul norocos al zilei: 4

Horoscopul ora 5: PESTI

O sa va lasati antrenati intr-o activitate de timp liber, poate plecati cu grupul de prieteni intr-o excursie, o drumetie, practicati unul dintre sporturile preferate. Se poate sa pregatiti un party, sa le dati o mana de ajutor unor apropiati si sa iasa totul asa cum ati visat.

Numărul norocos al zilei: 5