Connect with us
Horoscop saptamanal 25-31 iulie 2016. Previziuni pentru toate zodiile. Care este zodia care o va duce cel mai bine in aceasta saptamana.

Știri

Horoscop saptamanal 25-31 iulie. Apar castiguri pentru Lei

Horoscop saptamanal 25-31 iulie 2016: Zodia Varsator ramane fara bani intr-o saptamana importanta, scrie teotrandafir.com. Vezi previziunile pentru fiecare zodie.

Horoscop saptamanal 25-31 iulie 2016

BERBEC

Problemele se rezolva cu discretie si ajungi la concluzia asta intr-un punct sensibil in care te vei afla la inceputul saptamanii. Problemele interioare sunt cauzate de indoielile si analizele eronate pe care le vei face. Zile favorabile: marti si vineri.

TAUR

Va fi o saptamana in care vei trai totul cu o intensitate de nedescris. Iti place foarte mult sa vezi ca in viata ta lucrurile merg cu viteza si asta te ajuta cu privire la planurile pe care le vrei duse la bun sfarsit. Zile favorabile: miercuri si sambata.

GEMENI

Devii o mica vedeta si noua ta pozitie sociala te ajuta pentru a obtine succese nesperate. Apare si panica fireasca in acest context nou, insa lucrurile se echilibreaza spre final de saptamana. Zile favorabile: vineri si duminica.

Citeste si: Top 4 cupluri de zodii care fac sex nebun

Citeste si: TOP 3 – Zodiile de barbati care fac mai mult decat vorbesc

RAC

Te retragi in lumea ta si te gandesti ca cea mai buna solutie este sa petreci ceva mai mult timp cu tine insuti. E o alegere inteleapta sa stai deoparte de haos in aceasta perioada. Zile favorabile: luni si joi.

LEU

Apar castiguri semnificative din redevente sau dobanzi. Pe plan sentimental s-ar putea sa fii pus un pic la incercare, insa totul e trecator. Zile favorabile: miercuri si joi.

FECIOARA

Faci calcule fara sfarsit si te ambitionezi sa iti depasesti conditia financiara inca o data. Indoielile privind relatiile tale, fie ca sunt de prietenie sau de colegialitate la locul de munca, vor creste. Zile favorabile: vineri si duminica.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top