Connect with us

Horoscop

10 LEGI UNIVERSALE de care depinde întreaga ta viață

Universul este guvernat de anumite legi care ne pun în funcțiune zi de zi și ne ajută sau ne împiedică să evoluăm, în funcție de capacitatea noastră de a le învăța și a le pune în aplicare.

1. LEGEA EVOLUȚIEI

Singura parte a omului care evoluează este mentalul, intelectul, spiritul, adică materia negativă, cea care nu se vede. Oamenii de știință consideră că omul se află la capătul evoluției sale din punct de vedere biologic dar este abia la începutul evoluției spirituale.

2. LEGEA KARMEI

Cele trei trepte ale evoluției spirituale sunt purificarea, înnobilarea și transfigurarea. Potrivit legii karmei, omul duce o viață dublă – una pe Pământ și alta în universul astral, spiritual. Oamenii care nu reușesc să își purifice sufletul și să ajungă la înțelepciunea supremă într-o viață, intră într-un ciclu de reîncarnări până ajung la această ”performanță”.

10 LEGI UNIVERSALE DE CARE DEPINDE VIAȚA TA: 3. LEGEA ATRACȚIEI

Se spune că toate gândurile noastre se concretizează. Dacă gândești în mare parte negativ, ți se vor întâmpla lucruri negative. Dacă ești mereu o persoană optimistă și îți dorești să fie bine, vei atrage lucrurile pozitive în viața ta.

4. LEGEA RESPINGERII

Spiritele superioare nu le suportă pe cele inferioare, deoarece le mânjesc. Tocmai de aceea, și aici pe Pământ, unii oameni sunt respinși pentru că nu dau dovadă de iubire și bună credință, plângându-se mereu de nefericirea lor.

5. LEGEA EFORTULUI

Așa cum spune și Iisus Hristos, nu toți oamenii sunt demni de Împărăția Cerurilor ci doar cei ce se străduiesc. Efortul va fi recompensat în final. Lenea, apatia și statul cu mâna întinsă dezechilibrează bunul mers al lucrurilor.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ ÎȚI GĂSEȘTI MAREA DRAGOSTE CU LEGEA ATRACȚIEI

6. LEGEA ENERGETICĂ SAU LEGEA ACUMULĂRII ENERGETICE

Fiecare atom ocupă o căsuță în tabelul lui Mendeleev, care reprezintă treapta de energie. Așa cum elementele chimice au propria lor energie, așa și în lumea spirituală putem vorbi despre o ierarhie a energiilor pozitive și negative care ne guvernează viața.

7. LEGEA CONSERVĂRII

Această lege face referire la conservarea spiritului cât mai pur posibil, pentru a putea transcede în lumile viitoare. Spiritele inferioare rămân captive într-o lume a suferinței, în timp ce cele mai evoluate suflete își duc mai departe călătoria astrală pentru că au știut cum să se conserve.

8. LEGEA ECHILIBRULUI OSCILATORIU

Echilibrul suprem se numește Nirvana la budhiști, însă până la a atinge această stare, există o serie de fluctuații prin care spiritul este nevoit să treacă.

9. LEGEA ORDINII SPAȚIALE

Există și o lege a ierarhizării în Univers. Universul spiritual este mai organizat decât cel fizic, deoarece tot ce este fizic se poate ciocni, însă puterea energetică nevăzută nu face decât să se completeze în lumi noi, transcedentale.

10. LEGEA EMISIEI ȘI A ABSORBȚIEI

Orice persoană, din orice colț al lumii, trăiește acumulând constant energie, fie că este pozitivă sau negativă. Orice atom și orice vietate mică reușește în acest mod să genereze propriul câmp magnetic, respingând sau atragând alte forme asemănătoare de existență cosmică.

Sursa foto: elephantjournal.com

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top