Connect with us
Horoscop de weekend 29-30 iulie 2017. Previziunile pentru toate zodiile!

Horoscop

Horoscop 19 septembrie 2017. Berbecii întâlnesc o persoană de care au nevoie

Horoscop 19 septembrie 2017. Pestii trebuie să priveasca cu incredere spre un nou proiect.

Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Intalnesti exact persoana de care aveai nevoie pentru a-ti oferi o viziune impartiala din afara asupra problemei care te preocupa. El vede lucrurile detasat, de pe margine, fara implicatii sentimentale si cantareste situatia corect. Te poti baza intru totul pe sfatul oferit de acesta si pe concluzia pe care o extrage la rece, si daca mai pui si in practica solutia oferita de el, ai numai de castigat. Toate revin la normal si se reinstaleaza echilibrul si calmul peste situatia care te stresa la maximum. De unde se vede cata nevoie ai uneori de o parere avizata din afara!

Taur

Exista subiecte oarecum tabu de care e bine sa nu discuti, pentru ca s-ar putea sa nu primesti prea multe aplauze. Nu toata lumea gandeste ca tine, nu toata lumea crede in aceleasi principii, ca atare trebuie sa eviti conversatiile care pot genera dispute. Tu ai preferintele tale si in plan politic, si spiritual, si cultural, or cei cu care intri azi in legatura nu au aceiasi favoriti. Daca pe tine te atrage, de exemplu parasutismul, sau nu esti de acord cu presedintele, fii sigur ca azi dai de oameni care sunt cei mai ferventi oponenti ale acestor subiecte si risti sa nasti ostilitate. Mai bine nu discuti despre ceea ce stii ca poate genera controverse, chiar daca tu consideri ca ai tot dreptul sa-ti exprimi parerile.

Gemeni

Apare o perspectiva noua care pe altul l-ar entuziasma, dar nu si pe tine. Ramai foarte precaut in fata noului, pentru ca nu esti sigur ca duce intr-o directie atat de buna pe cat pare. Pacat, ai putea rata o sansa excelenta daca lasi indoiala sa te conduca, pentru ca daca ai lasa un pic lucrurile la voia intamplarii, ai putea avea parte de reusite grozave. Daca spui nu de la primele semne, sansa va trece pe langa tine si nu vei sti sa profiti de ea, descoperind prea tarziu cat de buna era, poate atunci cand vei vedea ca altcineva beneficiaza de acea ocazie minunata!

Rac

Nu ai motive sa-ti faci atatea griji! S-a nascut un gand fragil in mintea ta, dar suficient de puternic incat sa te irite, ca un ghimpe de frica care nu merita nici macar observat! E un fleac, un hop minor care va fi trecut fara nicio problema, dar acum, pe moment, ti se pare ca e cel mai mare impas din ultima perioada. Nici vorba: ai toate solutiile potrivite la dispozitie, totul e sa asculti ce-ti transmite intuitia. Ai mai trecut prin astfel de situatii de multe ori si de fiecare data te-ai descurcat de minune, ca atare scoate din memorie cheia potrivita si deschide usa catre urmatorul nivel. Lasa frica si ingrijorarea deoparte, nu sunt pentru tine!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top