Connect with us
Horoscop 24 octombrie 2017. Oboseala îşi pune amprenta pe nativii din Leu

Horoscop

Horoscop 24 octombrie 2017. Oboseala îşi pune amprenta pe nativii din Leu

Horoscop 24 octombrie 2017. Previziuni pentru 24.10.2017! Scorpionii pornesc pe un nou drum însă se lovesc deja de primele piedici.

Berbec

Ai stat ca pe ghimpi in asteptarea unui eveniment demult anuntat, dar care tot intarzia sa apara. Aproape ca nici nu-l mai credeai posibil, dar iata ca azi primesti unele semnale ca acesta e din ce in ce mai aproape! Foloseste fiecare clipa care te mai desparte de acel moment, nu lasa timpul sa se scurga doar stand si asteptand, deoarece vei vedea cat de important e fiecare minut care duce intr-acolo! Toata investitia ta de zile si luni intregi se va materializa intr-o reusita de proportii ce te va determina sa spui multumit ca a meritat asteptarea!

Taur 

Constiinta te impinge intr-o directie un pic cam indrazneata pentru tine, dar nu trebuie sa stai prea mult pe ganduri. Porneste pe aceasta cale cu incredere si entuziasm, convins ca intuitia ta nu poate gresi. Cat timp faci total ca la carte, dupa niste reguli etice si morale de netagaduit, nu ai cum sa gresesti, deci mergi mai departe pe drumul pe care ai pornit. Nu te gandi nici la riscuri, nici la pericole, ci fii convins ca forta aceasta care te impinge inainte este una pozitiva si benefica scopurilor tale. Nu astepta miracole de la altii, ci totul e in tine: pune la treaba aceasta vointa fantastica!

Gemeni

Daca te agiti atat de tare, asa cum esti tentat sa faci azi, fii sigur ca-ti vei epuiza repede toate resursele de energie. Nu merita sa te zbati atat de mult, lucrurile pot evolua si daca le iei mai cu usurelul, dar pentru ca esti mai nervos si mai grabit, ai tendinta de a tura prea mult motorul. Vei incheia ziua frant de oboseala, dar fara sa-ti dai prea bine seama ce ai realizat, pentru ca e posibil sa consumi resursele de energie pentru nimicuri, punand prea mult patos in chestiuni neimportante: in dispute, in contradictii, in actiuni care nu sunt urgente, dar le faci tu sa para. Greu de spus fii calm, pentru ca nu prea reusesti.

Rac

Contactul cu reprezentantii puterii (cu un parinte autoritar, cu un profesor sever sau cu un sef aspru) este dificil si iti da numai motive de nemultumire de cate ori te adresezi lor. Bati cu oarecare smerenie si teama la poarta lor, ca la un for suprem de la care astepti un raspuns sau un ajutor, dar acesta nu vine in forma pe care ai fi sperat-o. Esti dezamagit, avand impresia ca nu ai nici un drept, ci numai obligatii, dar, de data aceasta, trebuie sa te supui lor umil, daca vrei sa obtii totusi ceea ce astepti de la acestia. Au niste conditii mai dure, pe care trebuie sa le respecti, altfel, in loc de un raspuns favorabil, vei primi o usa trantita in nas.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top