Connect with us

Horoscop

2018, an negru pentru aceste trei zodii. Vor avea parte de necazuri şi tragedii

2018 nu le aduce bucurii, ci doar lipsuri și necazuri. Încă din prima parte a anului au loc schimbări în viață lor, și nu în bine.

Fie se îmbolnăvesc ei sau cineva din familie, fie își pierd serviciul sau relația cu partenerul începe să scârțâie, ajungându-se până la despărțiri și chiar divorțuri. Vorbim despre zodiile pentru care anul viitor nu va aduce nimic bun.

Iata care sunt zodiile pentru care previziunile sunt sumbre:

Taur

Incepi anul în cel mai cumplit mod. Primești vestea unui diagnostic crunt, care te vizează fie pe ține, fie pe cineva drag, din familie. E o mare tristețe pe care o vei depăși cu greu. Nu prea ai parte de sprijinul prietenilor, iar însingurarea această nu îți face deloc bine, ci îți agravează și mai rău starea. Va trebui să iei decizii grele în acest an, iar dacă nu vei avea tăria să faci față necazurilor care or să apară, riști să te alegi cu depresii grave.

Scorpion

Chiar dacă pare greu de crezut, în 2018 vei suferi cumplit în dragoste. Iubești enorm, iar faptul că lucrurile nu merg între voi așa cum ți-ai dorit îți sfâșie inima. În relația pe care o ai se produc certuri, sunt discuții interminabile care nu aduc nimic bun, ba chiar duc la o despărțire dureroasă. Îți va lua luni bune că să îți revii la normal. Suferi și o pierdere financiară importantă, poate fi vorba despre niște bani la care ai visat și nu mai vin, lucru care îți va da multe planuri peste cap.

Berbec

2018 va fi un an negru în cazul tău de la un capăt la altul. Ești pusă în față unor decizii grele, în care trebuie să fii fermă. Problema e că nu știi încotro să o apuci, lucru care te va destabiliza complet. Ești dezorientată și nu prea e nimeni prin preajma care să îți vină în ajutor. Vei avea probleme cu banii și te vei vedea nevoită să vinzi un bun, poate un teren sau un imobil că să te redresezi. E un an greu, un an trist, care va lasă în urmă urme adânci.

Citeşte şi Un protestatar din Piaţa Victoriei a fost strâns de gât cu o eşarfă

Angelica Șerban, una dintre cele trei persoane care au fost ridicate de jandarmi, sâmbătă, în timp ce protesta față de decizia de Primăriei Capitalei privind organizarea unui Târg de Crăciun în Piața Victoriei a povestit, pe Facebook, prin ce a trecut.

„Cum m-am ales cu o îndubare, 3.000 de lei amendă, un deget umflat, niște păr smuls și niște dureri dubioase de spate pentru Piața Victoriei?! Despre protest, ați tot văzut imagini, despre cum e sa fii la fața locului, urmează sa vă povestesc începând de la incidentul cu seniorul”, a scris ea, pe Facebook.

Astfel, Angela Șerban a povestit cum, prietenii ei au sunat-o încă de sâmbătă dimineața, să o anunțe că au început să fie amplasate instalațiile pentru Târgul din Piața Victoriei.

„Mă împachetez repede și fug în Victoriei. Când am ajuns, am văzut gardurile, schelele, toaletele și macaraua care monta balizele de beton și mi-am spus în gând ‘pfoa, cum naibii ieșim din asta’?

Eram pe balizele de pe platformă, strigam ceva la portavoce, cu spatele către Guvern. Știam că filmează Sandy de pe trotuar, dar nu am stat cu ochii pe el. De obicei se descurcă. La un moment dat, am văzut cum ceilalți ies printre garduri și dau buzna pe partea cealaltă.

Femeia acuză Jandarmeria că nu a intervenit
Când m-am întors, jandarmii îl imobilizaseră pe Sandy, dar nu am înțeles de ce! Am sărit de pe platformă, am mers la ei și am văzut seniorul cu sânge pe față. L-am întrebat: ‘Ce ați pățit?‘, `

M-am împiedicat și am căzut, domnișoară!’ Nu l-am crezut, dar tot nu înțelegeam ce se întâmplă în toată hărmălaia aia.

În scurt timp, am mers toți în Piață să ne continuăm protestul. În Piață, am văzut imaginile și am înțeles ce s-a întâmplat. Seniorul a discutat cu Jandarmeria (probabil le spunea să ne umfle, din câte am înțeles este un fost securist care se perinda prin anumite cercuri, deci a fost premeditat), Sandy l-a chestionat, seniorul a început să-l înjure ca la ușa cortului atât pe Sandy, cât și pe noi, Sandy i-a spus că este nesimțit și că așa se comporta comuniștii psd-isti, replică pentru care seniorul l-a altoit cu un ghiozdan în cap.

Citeşte şi DNA, raport OFICIAL în dosarul ‘Colectiv’. La ce sumă se ridică daunele

Din nefericire, instinctul de bărbat s-a activat și i-a plasat un pumn. De aici și imaginile cu fața lovită a seniorului”, a continuat ea.

Totodată, femeia a acuzat Jandarmeria că nu a intervenit și că s-a amuzat când a avut loc agresiunea.

„Jandarmeria nu a intervenit în momentul în care Sandy a fost agresat, ba mai mult, s-au amuzat pe subiect, în schimb, când a ripostat, l-au pus la pământ. Lipsa totală de imparțialitate. Bineînțeles că nu sunt de acord cu reacția lui, dar nici cu reacția seniorului și a Jandarmeriei.

Ceea ce s-a întâmplat este culpa comună, deși exista circumstanță atenuantă: autoapărarea. Sandy s-a apărat. Că n-a fost cea mai bună reacție, pot să înțeleg, dar a fost consecință, nu cauză!

La mai bine de o oră după incident, aproximativ 20 de jandarmi veneau alergând către Piață. Am coborât de pe balize și ne-am îndreptat către locul pe unde au intrat primii 3”, a mai spus protestatara.

După aceea, jandarmii le-au comunicat că „îi invită la secție”
„A venit dialogul (care numai dialog nu a făcut) să-i comunice lui Sandy că îl invită la secție și că dacă nu accepta invitația îl vor lua împotriva voinței lui. Moment în care oamenii au încercat să le explice că s-a apărat. Le-au prezentat imagini, mărturii, au cerut să li se explice de ce nu au intervenit de la bun început.

Nu a contat. Am fost înconjurați de către cei de la intervenții care ne-au împins, tras, lovit, ne-au sucit mâinile.. Ne-au strâns atât de tare încât nu mai puteam respira. Am început să strigăm de durere pentru că ne contorsionau mâinile, dar nu le-a păsat, aveau ordin să îl extragă cu tot cu noi.

Unul dintre jandarmi mi s-a adresat cu: ‘pleacă, fă, de aici!’ Am înțeles că se aude pe una dintre filmări, nu am avut timp să le urmăresc”, a mai scris Angelica Șerban.

Citeşte şi Tragedie în lumea muzicală. A fost găsit mort în locuinţa sa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top