3 zodii de care să te fereşti de Revelion. Iţi vor purta ghinion tot anul dacă le ai în preajmă

Ultimul update: luni 31 decembrie 2018 10:52 Data publicării: miercuri 27 decembrie 2017 13:39

În mod normal, oamenii se feresc de pisica neagră pentru că se spune că aduce ghinion. Ei bine, se aude că de Revelion trebuie să te ferești și de anumiți oameni.

Nu vrei să îți strici petrecerea pentru că stai pe lângă persoane ghinioniste și încărcate cu energie negativă.

Nu este cazul să te panichezi. Totul va decurge așa cum ai plănuit dacă te ferești de trei tipuri de persoane.

Află care sunt zodiile care vor purta ghinion în seara de Revelion în rândurile de mai în jos!

De ce zodii trebuie să te ferești în noaptea de Revelion

Este bine cunoscut faptul că nativii din zodia Leu sunt persoane destul de ghinioniste. Nu prea reușesc să facă ceea ce își propun și totul funcționează numai cu foarte multă bătaie de cap. De data aceasta lucrurile stau puțin diferit în sensul în care nu vor fi ei cei ghinioniști.

Dacă ai prieteni în zodia Leului, încearcă să nu stai prea mult timp în preajma lor.

Nu îți dorești ca în noaptea dintre ani să îți verse cineva un pahar de vin pe rochie, să te calce pe pantofi sau să se blocheze liftul chiar când ceasul a vestit intrarea în 2019.

Un și mai mare ghinion îl poartă nativii din zodia Pești. Ei nu vor trece ca peștele prin apă în noaptea de Revelion. Vor lăsa numai urme în urma lor și o să provoace o mulțime de probleme celor care petrec pe lângă ei.

Încearcă să nu stai pe lângă o persoană din această zodie când se aprind artificiile. Este foarte posibil ca o petardă să îți pocnească la picioare. Ai mare grijă!

Care este zodia care îți aduce cel mai mult ghinion

Primul loc pe podiumul zodiilor care poartă cel mai mult ghinion este ocupat de zodia Capricornului. Nativii din această zodie sunt foarte bolnăvicioși.

În noaptea de Revelion vor strănuta și vor îți vor sufla nasul în continuu! Încearcă să nu stai prea mult în preajma lor, asta dacă nu vrei să te pricopsești cu o răceală frumoasă chiar înainte de plecarea la munte cu prietenii tăi.

Citeşte şi: HOROSCOP 2019 Mihai Voropchievici. Racii vor avea un an pur şi simplu fabulos. Vărsătorii vor câștiga foarte mulți bani

Sursa: Huff.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *