Connect with us
4 zodii termină luna octombrie ÎN FORȚĂ! Nativii cărora astrele de surâd din plin

Horoscop

4 zodii termină luna octombrie ÎN FORȚĂ! Nativii cărora astrele le surâd din plin

Luna octombrie e aproape gata, dar astrele nu au încetat încă să le rezerve suprize nativilor din zodiac.

Octombrie 2017 a însemnat o lună de schimbări majore pentru toate zodiile, experiențe unice, provocări, dar și noroc pentru cei puternici. Octombrie s-ar putea caracteriza, de altfel, o lună a celor puternici. Jupiter a intrat în zodia puterii și pasiunii, a secretelor și a banilor, iar Soarele a intrat de luni în Scorpion.

Cei puternici au căutat adevărul ascuns al lucrurilor și situațiilor. Au fost zile bune pentru unele zodii și zile mai puțin fericite pentru alții.

Cu toate acestea, vor fi 4 zodii care vor încheia acestă lună în forță, pregâtindu-se pentru o lună noiembrie care va veni la rându-i cu tot felul de vești și evenimente. Iată care sunt aceste zodii.

Berbec

Horoscopul ultimei săptămâni din această lună pentru zodia Berbec anunță pasiune în relații și noroc financiar, cadouri și recompense ori vești importante despre câștigurile partenerului de viață, susține astrologul Oana Hanganu.

Vești bune pot primi și Berbecii care au solicitat sau vor solicita un credit, o bursă de studii sau o finanțare pentru o afacere sau un proiect personal.

Scorpion

Intrarea Soarelui în Scorpion aduce vești foarte bune pentru acești nativi.

Scorpionii vor deveni, astfel, vedetele zodiacului, iar norocul va fi de partea lor. Tot ce își vor propune se va îndeplini, cu condiția ca nativii să fie corecți cu ceilalți și să nu ascundă adevărul.

Adevărul va conta în mod special în relațiile personale ale nativilor Scorpion, care trebuie să lămurească probleme din trecutul lor sentimental sau din actuala relație de cuplu.

Vărsător

Intrarea Soarelui în zodia Scorpion și în casa Carierei din astrograma Vărsătorilor, în data de 23 octombrie, va amplifica efectul pozitiv al planetelor Jupiter și Mercur, aflate în același sector. Cariera va fi, astfel, prioritatea Vărsătorilor și în această săptămână, iar câștigurile acestora vor crește.

Leu

Astrele îi ajută, acum, și pe Leii care vor să își schimbe locuința sau să sau să investească în case ori terenuri. Cei care au nevoie de bani, pot primi credite în condiții avantajoase.

Pentru Leii singuri, weekend-ul (în special ziua de duminică) va veni cu multă distracție și cu o dragoste la prima vedere.

CITEȘTE AICI CE SE ÎNTÂMPLĂ CU CELELALTE ZODII la finalul lui OCTOMBRIE!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top