Connect with us
8 combinații de zodii care nu ar trebui să formeze un cuplu niciodată. Voi sunteți pe listă?

Horoscop

6 zodii care se gândesc la amor în noaptea de Revelion 2018

În noaptea de Revelion, poziția astrelor va influența elementul semnului zodiacal și unele zodii nu vor rezista impulsului sexual.

În seara de 31 decembrie 2017, Berbecii vor fi irezistibili pentru sexul opus. Se vor grăbi să facă măcar o cucerire înainte de a începe numărătoarea inversă. Însă odată ce vor reuși să prindă pe cineva în mrejele lor, se vor plictisi repede și vor deveni dintr-odată circumspecți.

Taurii nu vor sta deloc pe tușă înainte de a bate orologiul de la miezul nopții. Dar, deși la început vor fi interesați numai de o aventură, după ce vor ajunge în așternut este posibil să se gândească și la viitor, deoarece se vor atașa imediat de noua lor cucerire și vor deveni posesivi, geloși.

6 zodii care se gândesc la amor în noaptea de Revelion 2018

La trecerea dintre ani, Capricornii se vor transforma în adevărați vânători care vor cuceri inimile și nu numai, prin energia lor debordantă. Spre marea lor uimire, vor fi mult mai creativi și mai romantici decât de obicei.

Vărsătorii vor fi în căutarea dragostei și a popularității. Vor crede că o frumoasă relație de iubire se poate înfiripa, dar s-ar putea să se înșele, deoarece vor fi doriți numai pentru o noapte de amor. Pentru a nu suferi, se recomandă să trăiască bucuria clipei care li se oferă.

Nativii Balanță și Scorpion vor simți nevoia de mai mult sex. Fără să-și ascundă adevăratele intenții, vor emite puternice semnale sexuale partenerilor și poate că, de aceea, miezul nopții îi va găsi…îmbrățișați, în pat, lucru care le va da sentimentul că au pășit cu dreptul în Noul An.

Citeşte şi Carmen Harra anunţă: „Suferim consecinţele!”. Previziuni sumbre pentru 2018

Clarvăzătoarea Carmen Harra a vorbi despre evenimentele şocante din ultimul an şi a făcut previziuni despre 2018. Ea susţine că anul acesta se va încheia într-o notă pozitivă, dar că următorul va fi destul de dificil.

Carmen Harra, despre care multă lume crede că a prezis trecerea în nefiinţă a Stelei Popescu, a Cristinei Stamate şi a Regelui Mihai, cred că vom fi loviţi de greutăţi în anul care va urma.

Carmen Harra crede că ne aşteaptă un an greu şi că trebuie să fim foarte atenţi la ce se întâmplă în jurul nostru.

Celebra clarvăzătoare anunţă că 2018 va fi dificil
Clarvăzătoarea susţine, însă, că sfârşitul anului va fi unul pozitiv, fără moartea altor personalităţi din România.

„Anul 2018 este un an foarte dificil pentru noi, pentru umanitate. În 2018 suferim consecinţele acţiunilor din 2017. Este un an în care trebuie să fim foarte atenţi la tot ce se întâmplă”, a explicat Carmen Harra.

Clarvăzătoarea susţine că acest lucru se întâmplă pentru că nu am făcut alegerile bune în anul 2017.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop

To Top