Connect with us
Horoscop sâmbătă 9 mai 2020. Unele zodii se lovesc de piedici peste tot

Horoscop

Horoscop sâmbătă 9 mai 2020. Unele zodii se lovesc de piedici peste tot

Previziuni pentru toate zodiile sâmbătă. Găsești aici horoscop sâmbătă 9 mai complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce ți-au pregătit în această zi de sâmbătă, la începutul weekendului, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute.

Horoscop sâmbătă 9 mai 2020. Berbec

Berbecii au parte de o nouă poveste de iubire și trăiesc din nou emoțiile de odinioară. Nu vă grăbiți, însă, și nu forțați lucrurile. Lăsați situația să evolueze de la sine, sunteți abia la prima voastră întâlnire! Ești îndrăgostit lulea, dar pierzi lucrurile esențiale dacă treci repede la etapa următoare! Pașii de început au un rol important.

Taur

Taurii sunt nevoiți să aleagă azi. Primiți două oferte, la fel de tentante și veți întâmpina dificultăți mari. Nu vă grăbiți, ați putea face alegerea greșită. Analizați situația și vedeți care dintre opțiuni v-ar aduce beneficii pe termen mai lung. Nu vreți doar o fericire de moment, aveți nevoie de siguranță.

Gemeni

Ați trăit un eveniment care nu a avut cele mai bune rezultate și sunteți complet dezamăgiți. Deși încercați să vă ascundeți sentimentele și să păreți nepăsător, există oameni care vă cunosc foarte bine și vor ști că s-a întâmplat ceva neplăcut. Acceptați sprijinul și sfaturile lor pentru a putea depăși situația.

Rac

Ai nevoie de sfaturi pentru a te putea într-un proiect. Astfel, o persoană apropiată a trăit o experiență similară, ceea ce te va ajuta enorm. Sfaturile ei te vor face să eviți greșelile pe care le-a întâmpinat odinioară și vei parcurge acest drum mult mai repede. Ai doar de câștigat din această situație, profită!

Leu

Leii sunt obligați să aleagă astăzi între plăcerile lor și obligațiile pe care le au. Analizați atent situația și nu luați o decizie doar în funcție de ce v-ar face mai bine pentru suflet. Aveți îndatoriri pe care trebuie să le respectați, așa că gândiți logic. Fiți asumați și dați dovadă de maturitate.

Fecioară

Nu poți sta într-un conflict continuu cu persoanele cu care nu poți ajunge la un punct comun. Rupe-te de trecut și acceptă că drumurile voastre nu se pot intersecta, la fel și ideile sau planurile. Renunțați la dorința și încăpățânarea de a avea ultimul cuvânt. De obicei, cel mai inteligent cedează, fii tu acela!

Balanță

Nu poți trece azi la o etapă următoare, pentru că tot mai multe piedici apar în calea ta. Astfel, luptă mai mult, adună-ți toate forțele și fă tot ce poți pentru a continua. Ai toate resursele necesare în această provocare: ambiție, curaj, determinare. Ai grijă, odihnește-te suficient și nu abuza de sănătatea ta!

Scorpion

Ziua de azi este potrivită cuplurilor! Profită de starea pe care o a ai azi și oferă-i celui de lângă tine clipe pline de dragoste. Fă-l să simtă toată afecțiunea pe care o ai și asigură-l că ești persoana potrivită pentru el. Fă un pas înainte spre cel care ți-a furat inima! Cheamă-l la întâlnire, sună-l și petreceți timp împreună.

Săgetător

Colaborezi foarte greu cu cei din jurul tău. Efectiv, refuză să răspundă solicitărilor tale și sunt din ce în ce mai reci și închiși. Nu intra în atmosfera aceasta. Retrage-te și orientează-te către alt grup. Alătură-te unor oameni la fel de dedicați, dornici de muncă și comunicativi ca tine. De un astfel de mediu ai nevoie!

Capricorn

Capricornii nu se simt în largul lor la locul de muncă. Nu se pot exprima liber și ceilalți le interzic să-și expună părerile și planurile. Deși te supui ușor regulile și îți accepți poziția de subaltern, astăzi ai impresia că mai marii tăi profită de funcțiile lor și te reduc la tăcere din orice poziție.

Vărsător

Treci printr-o perioadă foarte interesantă. Se întâmplă lucruri interesante în viața ta și trebuie să profiți de asta. Fie că este vorba de planuri cu persoana iubită sau în plan profesional, nu ezita și acceptă orice provocare. Aștepți de mult timp o astfel de schimbare și acum că ea a venit, accept-o cu îndrăzneală.

Pești

Azi este un moment bun să-ți pui ideile în ordine și să rezolvi ultimele aspecte din cadrul unor proiecte. Dacă până acum ai fost presat de timp și nu te-ai putut organiza, astăzi a sosit clipa cea mare.  Ajungi la concluzii importante perfecte pentru un final de etapă şi le vei putea pune în aplicare imediat ce va fi posibil.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top