A doua parte a lunii septembrie va fi EXCELENTĂ pentru această zodie! Ce i se întâmplă

11.09.2018
A doua parte a lunii septembrie va fi EXCELENTĂ pentru această zodie! Ce i se întâmplă

A doua parte a lunii septembrie se anunță una foarte interesantă pentru o zodie.

Dacă în prima parte a lunii nu i s-a întâmplat mai nimic interesant și s-a simțit, poate, mai obosit în general, iată că acum lucrurile se schimbă pentru acest nativ.

Trăsăturile care-l caracterizează cel mai bine pe acest nativ sunt: dinamismul, dorinţa de a învinge şi mai ales spiritul de independenţă şi de posesiune. Nativul este foarte energic în sensul preocupărilor sale, chiar dacă uneori pare foarte liniştit şi pasiv.

Faţă de prieteni este loial şi sincer, deşi păstrează o rezervă de cele mai multe ori care ţine de stilul său de viaţă şi de muncă.

Este foarte mândru, uneori chiar sub o aparenţă umilă şi ştie în orice moment ce vrea de la viaţă şi ce trebuie să facă pentru a-şi putea pune în practică planurile sale.

Una dintre calităţile sale este ingeniozitatea cu care reuşeşte să găsească soluţii chiar şi pentru cele mai dificile situaţii în care se află.

Nu este niciodată liniştit, ci se agită într-o direcţie sau alta pentru a progresa pe calea pe care şi-a trasat-o ferm şi pe care o are foarte clară în minte.

Faza retrogradă a lui Pluto a tulburat puțin aceste calități definitorii ale acestui nativ, dar acum lucrurile par a intra pe făgașul normal.

Zodia pentru care a doua parte a lunii septembrie se anunță a fi una excelentă este Scorpionul.

Nativii acestei zodii au ocazia de a cunoaște oameni interesanți, de a-și reevalua planurile și de a se gândi la ce ar merge îmbunătățit în viața lor.

De asemenea, lucrurile încep să se așeze ușor-ușor în plan sentimental, dar și în plan profesional.

Citește și: Ce se întâmplă din a doua parte a lunii septembrie pentru celelalte zodii! Mare atenție pentru Gemeni, Raci și Pești