Connect with us

Horoscop

Aceste 3 zodii vor lua decizii importante. Totul se va întâmpla în luna IANUARIE

Anul 2018 este un an greu pentru aproape toate zodiile. În acest an, astrele favorizează schimbările radicale în majoritatea sectoarelor vieții, luarea deciziilor fiind destul de legată de aceste transformări.

Iată, așadar, care sunt cele 3 zodii care vor avea de luat decizii importante în ianuarie 2018.

RAC

Voi veți avea de luat decizii majore în plan profesional. Haosul și confuzia de care vă veți tot lovi la locul de muncă la început de an vă vor determina să luați o hotărâre pe care ați tot amânat-o.

Fie vă căutați un alt loc de muncă, fie solicitați transferul într-un alt departament sau într-o altă echipă. Mult nu veți mai rezista în tensiunea creată la locul de muncă, așa încât se impune să luați măsuri urgent.

De altfel, în ultima săptămână a lunii ianuarie, vă puteți aștepta la schimbări semnificative în managementul și în structura organizațională a firmei. Pentru voi, aceste schimbări vor fi de bun augur.

SCORPION

Și voi veți avea decizii de luat, mai cu seamă în ceea ce privește relațiile cu cei din jur. Sectorul social este bine aspectat în această lună în cazul vostru.

Vă veți intensifica relațiile cu cei din jur, fie că sunt prieteni sau rude, ocazie cu care veți putea constata că unii dintre ei vă trag înapoi, că nimic din cea ce faceți sau spuneți nu e pe placul lor sau e greșit.

Pentru că nu suportați defel oamenii toxici, e posibil să ajungeți la concluzia că prezența unora dintre ei vă face mai mult rău și să răciți relațiile cu aceștia.

E de preferat ca deciziile să le iei până pe 20 ianuarie. După această dată, veți fi mai confuzi, nu veți mai vedea lucrurile cu atâta claritate.

VĂRSĂTOR

Deciziile pe care le veți lua în această primă lună a anului se bazează pe experiența trecutului și vizează mai cu seamă familia, proiectele personale și aspectele emoționale.

Este posibil să decideți să vă împăcați cu un membru al familiei cu care n-ați vorbit ani întregi. Greșeala pe care considerați că acesta a făcut-o față de voi în trecut parcă nu vi se mai pare acum atât de gravă.

În orice caz, sunteți dispuși să-i găsiți circumstanțe atenuante.

În ceea ce privește emoțiile voastre, sunteți conștienți de faptul că acestea sunt adesea mult prea exagerate și că vă afectează. Este timpul să decideți să deveniți mai detașați, să vă pese mai puțin de alții, și mai mult de voi.

Ce vi se poate întâmpla? Absolut nimic rău, ba, dimpotrivă.

Citeşte şi Horoscop Mihai Voropchievici pentru săptămâna 8 – 14 ianuarie 2018. Ce zodie trebuie să schimbe strategia

Mihai Voropchievici a făcut previziunile pentru săptămâna 8 – 14 ianuarie 2018. Iată ce se va întâmpla cu fiecare zodie!

Horoscop Mihai Voropchievici săptămâna 8 – 14 ianuarie 2018
BERBEC: E pe picior de plecare, de a face bagajele. Găsește o ofertă de muncă sau face o prelungire de vacanță.

TAUR: O suită de schimbări majore le vine în viață. Trebuie să se bucure și să mulțumească lui Dumnezeu.

GEMENI: Sunt în căutare continuă. Să se mute, să schimbe locul de muncă. Au 2 variante, trebuie să o aleagă pe cea optimă.

RAC: Încă e luna cadourilor pentru ei, vor primi o multitudine de lucruri de la persoane dragi. Vor fi cadouri minunate.

LEU: Sunt tumultoși și explozivi și vor să rezolve totul. Să nu forțeze mâna norocului, lucrurile bune vin dacă au răbdare.

FECIOARĂ: Fecioara a avut o săptămână destul de bună, acum are o săptămână mai tensionată în care să fie mai răbdătoare.

BALANȚĂ: Un dublu sfat: trebuie să se relaxeze și să nu își mai facă griji vizavi de starea de sănătate a unei rude.

SCORPION: Scorpionii au posibilitatea să cîștige pe toate planurile. Vin câștiguri din toate direcțiile.

SĂGETĂTOR: Săgetătorii sunt plini de noroc. Au schimbări calitative în existența lor, dar pot fi bulversați un pic de schimbările benefice.

CAPRICORN: Săptămână de mici tensiuni, să încerce să rămână calmi și lucrurile se rezolvă.

VĂRSĂTOR: La fel ca și vecinul de zodie, are o săptămână în care e pe contre. Trebuie să își păstreze calmul și totul se va rezolva.

PEȘTI: Au o săptămână în care vor afla un adevăr extraordinar de important, care le poate marca viața, în funcție de karma lor.

Previziunile au fost făcute în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top