Connect with us
Anul 2018 este al lor. Cea mai puternică zodie va deține supremația

Horoscop

Anul 2018 este al lor. Cea mai puternică zodie va deține supremația

Astrologia spune că, în conformitate cu semnul zodiacal şi elementul natural de care aparţinem, există anumite trăsături comune care ne definesc personalitatea. 

BERBEC

Semnul Berbecului este unul dintre cele mai puternice din Zodiac. Nativii sunt plini de energie şi vitalitate, cu o personalitate intensă şi aventuroasă.

Oamenii născuţi sub semnul Berbecului nu se tem de nimic, sunt întotdeauna dispuşi să înceapă noi provocări şi au o atitudine de lider, care le dă şi o mare siguranţă de sine.

SCORPION

Scorpionii au o personalitate foarte puternică, dar sunt, de asemenea, diferiţi de restul semnelor zodiacale pentru intensitatea lor. Acest lucru este vizibil în mod special la nivel emoţional, deoarece Scorpionul nu se va mulţumi cu nimic, iar pasiunea lor îi face să fie de neoprit până când îşi ating obiectivele dorite.

Când întâlnești o persoană născută în această zodie, primul lucru pe care-l observi la ea sunt vibrațiile reci care o înconjoară.

Și, pentru că nativii Scorpion sunt considerați cei mai calculați oameni și cei care sunt foarte greu de mulțumit, iată care sunt caracteristicile care-i definesc perfect!

Se spune că nativii Scorpion sunt maeștri ai dăruinței și sunt conduși de pasiune. Ei sunt implicați emoțional în tot ce fac, acesta fiind motivul pentru care creația lor este nelimitată.

Persoanele născute în zodia Scopion au un spirit de luptător. Nu renunță niciodată la nimic, indiferent de cât de grave sunt problemele cu care se confruntă. Continuă să lupte și să găsească toate soluțiile posibile.

Există un singur cuvânt care-i definește pe nativul Scorpion – independența. Ei muncesc foarte mult, nu așteaptă nimic de la nimeni. În plus, acceptă ajutorul când au nevoie și când li se oferă, dar ei sunt cei care decid ce este mai bine pentru bunăstarea lor.

RAC

Deşi sunt cunoscuţi pentru schimbările lor bruşte şi rapide, Racul este, de asemenea, foarte puternic şi persistent.

Mai exact, ei sunt, de obicei, oameni foarte siguri, care au încredere în propria lor competenţă, ceea ce le face să dezvolte o personalitate ambiţioasă în viaţa lor de lucru şi sentimentală.

Oamenii născuţi sub zodia Rac sunt foarte pretenţioşi cu prietenii şi partenerii şi se laudă cu mare sinceritate, chiar dacă trebuie să rănească sentimentele altcuiva.

Citește și ALERTĂ METEO Schimbare radicală a vremii în următoarele zile

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenţionare meteorologică COD GALBEN de ploi însemnate cantitativ, intensificări ale vântului, ninsori viscolite în zona înaltă de munte, valabilă de la ora 18:00 în vestul ţării.

În perioada 15 decembrie, ora 18:00 – 16 decembrie, ora 14:00 aria ploilor se va extinde în regiunile vestice, nord-vestice și parțial în cele centrale, iar vântul va avea temporar intensificări cu rafale de până la 55…65 km/h.

La munte va ninge iar vântul va sufla cu putere

Cantitățile de apă vor depăși local 20…25 l/mp și izolat 30…35 l/mp în Maramureș, cea mai mare parte a Crișanei și a Carpaților Meridionali, în nordul Carpaților Orientali și în Munții Apuseni.

În zona montană înaltă va ninge, iar vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăși 80…90 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității.

Intensificări ale vântului se vor semnala și pe crestele din restul zonelor montane.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top