Connect with us
Horoscop Cristina Demetrescu mai 2017. Previziunile astrologului Cristina Demetrescu pentru fiecare nativ din zodiac.

Știri

Horoscop Cristina Demetrescu mai 2017. Previziuni pentru toate zodiile

Astrologul Cristina Demetrescu a făcut previziunile lunare pentru mai 2017, în cadrul emisiunii Teo Show.

„Se pot intâmpla lucruri imprevizibile tuturor până pe 3 mai din cauza lui Mercur retrograd. Atenție la drumuri și la accidente (…)Axa drumurilor este cu anumite probleme”, a mai spus Cristina Demetrescu.

Horoscop Cristina Demetrescu mai 2017

Berbec

Stau foarte bine în plan sentimental. Se liniștesc într-o oarecare măsură. Trebuie să fie atenți la drumuri. S-ar putea să provoace accidente. Mare atenție la ce vorbesc și cum se manifestă.

Taur

Ei sunt foarte activi. Este un aspect care se manifestă foarte mult pentru ei. Au dorința de a se apuca de foarte multe treburi casnice. Ei sunt binecuvântați în această perioadă. Își propun să facă investiții. Axa banilor nu arată foarte bine, s-ar putea să fie cam păguboși luna acesta.

Gemeni

Au senzația că se pune presiune asupra lor. Au început să îi cam obosească relațiile vechi și nu le mai suportă. Sunt mari doritori de nou. Nu duc lipsă de dragoste. Prietenii sunt foarte aproape de ei și le pot cere sfatul.

Rac

La Rac este bine din punct de vedere profesional. În luna mai ar putea să decidă să schimbe ceva și să le fie bine pe viitor. Sănătatea le va da de furcă și vor resimți dureri. Pot rezolva niște probleme legate de casă și familie.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top