Connect with us
Horoscop decembrie 2018. O lună de armonie pentru aceste zodii

Știri

Horoscop decembrie 2018. O lună de armonie pentru aceste zodii

Horoscop decembrie 2018. A venit și ultima lună din an! 2018 este aproape terminat, iar unele zodii pot răsufla ușurate.

Acest sfârșit de an aduce pentru unii nativi și scăparea de probleme, de unele necazuri care le-au dat bătăi de cap până acum.

Luna Nouă în zodia Săgetător aduce o doză zdravănă de optimism şi energie, iar luna plină în Rac poate aduce zodiilor șanse suplimentare de câștig.

Iată ce alte evenimente astrologice vor avea loc în decembrie 2018:

– 1 decembrie 2018: Opoziție între Venus (în Balanță) și Uranus (în Taur)

– 1 decembrie 2018: Mercur începe să tranziteze Scorpionul

– 2 decembrie 2018: Venus își face intrarea în Scorpion

– 3 decembrie 2018: Soarele (în Săgetător) în cuadrat cu Marte (în Pești)

– 6 decembrie 2018: Cuadrat al Soarelui (în Săgetător) cu Neptun (în Pești)

– 6 decembrie 2018: Mercur își reia parcursul direct în Scorpion

– 7 decembrie 2018: Conjuncție între Marte (în Pești) și Neptun (în Pești)

– 7 decembrie 2018: Luna nouă în Săgetător

– 13 decembrie 2018: Debutul tranzitului lui Mercur în Săgetător

– 16 decembrie 2018: Venus (în Scorpion) în sextil cu Saturn (în Capricorn)

– 17 decembrie 2018: Sextil al lui Marte (în Săgetător) cu Pluton (în Capricorn)

– 20 decembrie 2018: Soarele (în Săgetător) în trigon cu Uranus (în Taur)

– 21 decembrie 2018: Trigon între Venus (în Scorpion) și Neptun (în Pești)

– 22 decembrie 2018: Soarele pătrunde în Capricorn

– 22 decembrie 2018: Luna plină în Rac

– 25 decembrie 2018: Cuadrat al lui Mercur (în Săgetător) cu Neptun (în Pești)

– 28 decembrie 2018: Venus (în Scorpion) în sextil cu Pluton (în Capricorn)

Horoscop decembrie 2018 – Previziuni pentru toate zodiile

Berbec

Iubirea le surâde Berbecilor la început de decembrie. Simt fluturi în stomac, iar dragostea pune stăpânire pe mintea lor, astfel încât nu se mai pot gândi la nimic altceva.

La jumătatea lunii, încep să apară tensiuni la locul de muncă. Relația cu colegii are de suferit și vor apărea conflicte.

Perioada Sărbătorilor va fi una plină de magie și pentru ei. Chiar dacă există riscul să nu stea extraordinar financiar, persoanele dragi le vor fi alături, iar asta e tot ce contează.

Taur

Se anunță surprize pentru Tauri în decembrie, iar acestea vor fi unele plăcute. Cei singuri ar putea reînnoda relația cu o iubire pierdută.

Jumătatea lunii le aduce un câștig neașteptat, care îi scoate dintr-un impas financiar. Li se fac multe promisiuni, dar nu ar trebui să își pună baza în tot ce aud în această perioadă.

Sfârșitul de lună îi prinde energici. Vor avea parte de sărbători minunate, în compania persoanelor dragi.

Gemeni

Primele zile ale lunii decembrie se anunță solicitante pentru Gemeni. Cu toate acestea, este în avantajul lor, pentru că pot veni beneficii financiare.

Se îmbunătățesc relațiile cu cei din familie, dar această atmosferă durează până la jumătatea lunii. Atunci, Gemenii se vor găsi în imposibilitatea de a găsi o cale de comunicare cu cei dragi, iar acest lucru le va provoca frustrări.

Perioada Sărbătorilor îi găsește pe acești nativi cu bună dispoziție. Anul 2018 se termină într-o notă pozitivă și le dă speranțe pentru noul an.

Rac

Începutul de lună vine cu foarte multe șanse în plan financiar. Racii trebuie să știe să profite de ele. Nu se vor mai întâlni așa ușor cu astfel de oportunități.

Jumătatea lunii aduce liniște în sânul familiei. Sărbătorile îi vor găsi relaxați, lăsând deoparte grijile pe care le-au acumulat până acum. Vor primi cadouri neașteptate.

Sfârșitul lunii și al anului poate aduce o nouă relație. O persoană nouă se ivește în anturaj, iar Racul trebuie să știe cum să își folosească tehnicile de cucerire.

Leu

Leii au avut multe conflicte la locul de muncă în ultima perioadă. Acum pare că au învățat ceva din aceste certuri. Ideile lor le vor aduce o serie de avantaje financiare și se vor bucura de cadouri.

Stau bine cu sănătatea și se gândesc să înceapă un regim alimentar. Ultima parte a lunii decembrie vine cu vești bune în plan sentimental. Perioada Crăciunului le surâde celor singuri. Aceștia și-ar putea găsi chiar marea dragoste!

Fecioară

Horoscop decembrie 2018. Prima parte a lui decembrie 2018 aduce noi relații pentru Fecioare. Vor comunica mult în această perioadă și își vor face alte cunoștinte.

Jumătatea lunii îi găsește pe acești nativi plănuind o vacanță, mai ales că au strâns economii pe parcursul acestui an. Sunt deschiși la idei noi și totul le merge ca pe roate.

Crăciunul le va prinde pe Fecioare în sânul familiei. Au planuri mărețe pentru anul viitor și visează cu ochii deschiși.

Balanță

Primele două săptămâni din luna decembrie vin cu vești excelente pentru Balanțele singure. Dragostea le așteaptă și le pregătește cele mai frumoase surprize. O persoană deosebită va apărea în viața lor, de unde se așteaptă mai puțin.

Până de Crăciun, sunt avantajați pe plan financiar, unde pot veni prime de la locul de muncă. Perioada Crăciunului și a Revelionului vine doar cu vești bune pentru Balanțe. Se descurcă de minune în orice situație sunt puși.

Primele zile din 2019 îi pot găsi plecați într-o călătorie.

Scorpion

Scorpionii se simt nostalgici în prima săptămână din decembrie. Sunt cuprinși de un sentiment de singurătate, chiar dacă sunt înconjurați de oameni cu intenții bune.

Sunt și vești bune pentru această perioadă. Au succes la locul de muncă și primesc recompense pentru acest lucru.

Jumătatea lunii aduce transformări ale relației. Unii pot pune capăt relației actuale, alții vor găsi puterea să repare ce a fost stricat.

Crăciunul și Anul Nou îi găsește pe Scorpioni melancolici. Îi cuprind unele regrete care le pot provoca o mare durere în suflet.

Săgetator

Începutul de lună îi găsește pe Săgetători pregătindu-și cu atenție sărbătorile. Este o perioadă în care ar trebui să își cântărească vorbele cu grijă și să nu intre în discuții contradictorii cu prietenii.

Spre jumătatea lunii decembrie ar trebui să aibă grijă în relația cu persoana iubită. Gândurile negative ar trebui să stea deoparte, pentru a nu strica atmosfera înainte de Sărbători.

Anul 2019 îi prinde pe acești nativi veseli, privind cu optimism spre perioada următoare.

Capricorn

Prima parte a lunii îi găsește pe Capricorni făcând tot felul de calcule. Se gândesc cum să facă să cheltuiască mai puțin, mai ales că nu stau excepțional financiar.

La jumătatea lunii, cei singuri ar putea avea parte de o surpriză amoroasă. Cei care sunt într-o relație și-ar putea regândi prioritățile.

Perioada Sărbătorilor de Crăciun și Revelion nu îi prinde în toane bune. Sunt posibile certuri cu pretenii.

Vărsător

Vărsătorii vor intra în conflicte la locul de muncă la început de decembrie. Trebuie să aibă mare grijă, să nu spună cumva lucruri care s-ar putea întoarce împotriva lor.

Jumătatea lunii aduce unele probleme în relație. Persoana iubită interpretează greșit vorbele și se ajung la certuri. Dacă nu se acționează cu atenție, relația se poate rupe.

Perioada Crăciunului vine cu vești bune. Discuțiile aprinse dispar și se instalează liniștea. Pentru sfârșitul de an, nu este recomandat să dea bani cu împrumut. S-ar putea să nu îi vadă prea curând.

Pești

Primele zile ale lunii decembrie se anunță solicitante pentru Pești. Vor fi schimbări la job, iar unii nativi chiar își vor schimba locul de muncă. Cu toate acestea, viața lor socială va cunoaște îmbunătățiri.

După primele două săptămâni din decembrie, se pot bucura de o relaxare bine meritată și vor cunoaște oameni noi.

Perioada Sărbătorilor de Iarnă vine cu vești bune în plan financiar. Se întrevăd cadouri în bani, care nu au cum să nu fie binevenite. În plan sentimental, se va face un pas important în relația cu persoana iubită.

Citește și: Mercur în Săgetător, până pe 4 ianuarie 2019. Cum vor fi afectate zodiile

Citește și: Zodiile care se vor căsători în 2019, chiar dacă sunt singure acum

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top