Connect with us
Horoscop februarie 2019 Cristina Demetrescu - Luna februarie aduce probleme zodiilor

Știri

Horoscop februarie 2019 Cristina Demetrescu – Luna februarie aduce probleme zodiilor

Horoscop Februarie 2019 – luna februarie aduce schimbări importante pentru zodii. Planeta Chiron întră în zodia pești pentru 9 ani, care aduce o etapă nouă de viață, dar poate crea și leziuni pentru altele.

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul lunii februarie la Vorbește lumea

În 12 și 13 februarie va fi o mare explozie de energie în orice sens, pozitivă sau negativă. Acest fenomen face ca lucrurile să se acumuleze în stratul lor și ieșe dintr-o data la suprafață, a declarat  Cristina Demetrescu la Pro TV, în emisiunea Vorbește lumea.

O nouă revoluție solară a României va fi pe 5 ianuarie, mai precis fenomenul de lună nouă. Spre final de luna vom avea de a face cu fenomene interesante, planetele se  vor aseza într-o forma de prietenie astrală și se crează premisele unor schimbări importante.

Ultima săptămână din această luna face ca lucrurile să se miște într-o direcție bună în ultima săptămână din ianuarie.

Horoscop februarie 2019

Berbec

Berbecii sunt ocupați cu foarte multe întâlniri, persoanele care se pot baza sunt foarte puține, dar energia primită de la Marte și Uranus aduce fie lucruri pozitive, fie negative.

Din partea doua a lunii aveți grijă la sănătate.

Taur

Taurii sunt nemulțumiți, au nevoie de o schimbare, doar că de data aceasta nu au ajutorul dorit. Mare atenție la sănătate pentru ca taurii au risc de operații.

Gemeni

Gemenii să aibă grijă cum gestionează banii. Dupa 19 februarie se implică foarte mult în munca lor, dar se vor lovi și de birocrație. Puține tensiuni în grupurile de prieteni.

Rac

Racii sunt foarte pozitivi, dar energia trebuie dozată corespunzător. Puteți călători dupa 19 februarie, dar aveți grijă că puteți întâlni situații tensionate.

Leu

Antenție la planul conjugal, luna neagră își bagă coada și este posibil să aveți  certuri degeaba. Dupa 19 februarie, aveți parte de mai multă odihnă și legături cu străinătatea.

Fecioară

Fecioarele muncesc nemulțumite. S-ar putea ca unii colegi de muncă să vă creeze probleme, trebuie să fiți atenți la conditiile de lucru pentru că vă cauzează probleme de sănătate. Dupa 19 februarie vine rândul vostru să negociați cu partenerii.

Balanță

Este o zodie care trebuie să aibă foarte mare grijă în plan sentimental. Puteți rămâne însărcinate fară să fi programat acest lucru. Daca sunteți o balanță singură este posibil să întâlniti iubiri nepotrivite. De asemenea aveți un risc mare de procese în această lună.

Scorpion

Probleme pe acasă, de rezolvat sau de renovat, atenție la acțiunile pornite pentru că nu sunt tocmai inspirate. Puteți avea probleme de sănătate și destul de multă tensiune la locul de muncă. După 19 februarie scorpionii se pot îndrăgosti, dar de persoana nepotrivită.

Săgetătorul

Discutați foarte mult în această luna, contracte neașteptate, se demareaza multe negocieri și aveți grijă să fiți mereu informat. Atenție mare la copii și la problemele casei.

Capricorn

Pierdeți destui de mulți bani luna aceasta și încercați să faceți o strategie de amortizare a cheltuielilor. Este posibil să vă reconfigurați profesional și spiritual. În casele capricornilor pot apărea stricăciuni în casă.

Vărsător

Sunteți în formă, vă degajați de anumite situații, iar după 19 februarie este recomandat să faceți economii și la ce spuneți, s-ar putea să aveți multe regrete.

Pești

Dupa 19 februarie răsuflați ușurați, dar până atunci mare atenție la procedurile medicale și atunci când apare elementul urgențelor. Veți avea mereu nevoie să cheltuiți mulți bani și trebuie să aveți grijă cum îi gestionați.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top