Connect with us
Horoscop iunie 2018: O zodie începe luna cu dreptul

Știri

Horoscop iunie 2018: O zodie începe luna cu dreptul

Horoscop iunie 2018: Prima lună a verii aduce noi provocări și noi conjuncturi astrale foarte interesante pentru zodii.

Începutul lunii iunie va fi mai interesant pentru anumiți nativi. Astrele vor fi de partea lor și astfel vor începe cu dreptul noua lună.

Iată ce se întâmplă cu zodiile la început de iunie 2018, conform astrologului Oana Hanganu:

În prima zi din iunie, Mercur va forma un aspect armonios cu Marte, iar Venus, un aspect armonios cu Jupiter. Astfel, prima zi de iunie le va aduce Berbecilor șansa de a-și face noi prieteni sau de a se promova mai eficient pe rețelele de socializare, dar și un ajutor financiar de la rude pentru cumpărarea unei case ori pentru lucrări de amenajare sau redecorare a locuinței.

Vineri, 1 iunie, va fi o zi excelentă pentru Tauri. Atunci, Mercur va forma un aspect armonios cu Marte, iar Venus, planeta care îi patronează pe Tauri, va forma un aspect armonios cu Marele Benefic Jupiter. Astfel, Taurii vor avea șanse mari să obțină promovarea meritată la actualul loc de muncă sau jobul dorit. Tot vineri se pot bucura de o romantică seară în doi.

Ziua de vineri va fi, însă, extraordinar de norocoasă pentru Gemenii care se vor concentra pe proiectele profesionale sau care vor investi în propria sănătate ori în propria imagine. Toate acestea vor fi favorizate de aspectele pozitive pe care le formează planetele Mercur și Marte, dar și Venus și Jupiter.

Pentru Raci, iunie începe cu șansa de achita o datorie sau de a primi niște bani cuveniți pentru o activitate din trecut, dar și cu mult noroc în iubire. Toate acestea vor fi favorizate de aspectul armonios format de planetele Mercur și Marte, dar și de cel format de Venus, planeta Iubirii și Marele Benefic Jupiter.

Pentru Lei, prima zi din iunie va fi cea în care partenerii de afaceri pot deveni prieteni sau partenerul de suflet poate fi întâlnit cu ocazia unui eveniment profesional la care nativii iau parte.

Venus, va fi în armonie și cu Neptun, aflat în sectorul Mariajului din astrograma Fecioarelor. Pentru Fecioarele singure, primul weekend din iunie poate veni cu un nou partener întâlnit cu ocazia unui examen sau a unei călătorii.

Balanțele pot obține o mărire de salariu sau pot găsi noi surse de venit. Toate acestea sunt favorizate de aspectele armonioase formate de planetele Mercur și Marte, respectiv Venus și Jupiter.

Prima zi din iunie va fi dominată de două aspecte armonioase formate de planetele Mercur și Marte, respectiv Venus și Neptun. Acestea vor favoriza relația Scorpionilor cu familia și mulți nativi își vor ajuta financiar părinții sau vor face un credit pentru a cumpăra o casă mai mare pentru familia lor.

Horoscop iunie 2018: Săgetătorii sunt avantajați

Primul weekend din iunie este bun pentru Săgetători pentru că planeta Venus va fi în armonie și cu Neptun, aflat în zodia Pești. În cazul Săgetătorilor, acest aspect va influența ”casa Banilor altora” și sectorul Casei și familiei din astrogramă, așa că nu este exclus ca unii nativi să primească un dar valoros de la părinți sau o moștenire.

În prima zi din iunie,  în armonie vor fi și planetele Venus și Jupiter. Această armonie ar putea însemna sprijin financiar pentru Capricorni din partea prietenilor sau un premiu obținut de nativi pentru rolul lor în cercul profesional din care fac parte.

Ziua de 1 iunie va fi potrivită și pentru noi parteneriate de afaceri, dar și pentru Vărsătorii care pun accent pe carieră, pentru că vor fi încurajați și sprijiniți de partenerul de viață.

Vineri, 1 iunie, planetele Marte și Mercur vor forma un aspect armonios, iar în cazul Peștilor, comunicarea va putea atenua vechi tensiuni din familie. Tot vineri, planeta Venus va fi în armonie cu Marele Benefic Jupiter, așa că ziua va fi norocoasă pentru nativii care își doresc un job în străinătate sau care să presupună foarte multe călătorii.

Citește și: Horoscop săptămânal 28 mai – 3 iunie 2018 Oana Hanganu. Urmează o perioadă cu oportunități pentru toate zodiile!

1 Comment

1 Comment

  1. Ina

    2018-05-30T21:27:38+03:00 at 21:27

    Poate asa a fost sa fie , dar Dumnezeu i-a dat har, talent ,un ACTOR de nota 10 +

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top