Connect with us
Horoscop săptămânal 6-12 noiembrie 2017 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop luna septembrie 2017 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop luna septembrie 2017 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii sunt apreciați la locul de muncă. Cei singuri pot întâlni marea iubire într-un context profesional.

Horoscopul lunii septembrie pentru zodia Scorpion anunță schimbări în plan sentimental și restricții financiare.

Luna Plină din data de 6 septembrie va avea loc în zodia Pești și în casa Iubirii din astrograma Scorpionilor.

În viața lor poate să apară, așadar, o persoană care le va cuceri inima și care va fi, cel puțin la prima vedere, perfectă.

Dar tot în zodia Pești se va afla și planeta Iluziilor, Neptun. Asta înseamnă că Scorpionii pot alerga după o himeră și riscă să fie dezamăgiți.

Prudența este necesară în iubire, dar, în general, Scorpionii trăiesc totul cu prea multă pasiune, ca să țină cont de astfel de avertizări.

Luna septembrie le aduce Scorpionilor și schimbări în cercul social , Luna Nouă din data de 20 septembrie având loc în zodia Fecioară și în casa Prietenilor din astrograma lor.

De altfel, și Soarele se va afla în zodia Fecioară în primele 3 săptămâni ale lui septembrie și va favoriza consolidarea vechilor relații de prietenie, dar și legarea unor prietenii noi.

Din 22 septembrie, Soarele se va muta în zodia Balanță,alături de Marele Benefic Jupiter, aducând în viața Scorpionilor prieteni care, la nevoie, îi vor scoate, discret, din impas.

În plan profesional, Scorpionii vor beneficia de prezența planetei Venus în sectorul Carierei din astrograma lor, până în data de 20 septembrie.

Vor fi apreciați la locul de muncă, vor avea relații excelente cu șefii și colegii și s-ar putea ca, într-un context profesional, să  întâlnească și iubirea.

Pentru Scorpionii care au, deja, pe cineva, astrele cer pretenții realiste și discuții sincere cu partenerul, care pot avea un rol decisiv în „vindecarea” și salvarea relației.

În plan financiar, prezența lui Saturn în casa Banilor indică restricții și nevoia de a drămui, atent, fiecare bănuț.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top