Connect with us
Horoscop lunar aprilie 2017 Mihai Voropchievici. Cum va fi luna aprilie pentru fiecare semn zodiacal. Previziunile runelor.

Știri

Horoscop lunar aprilie 2017 Mihai Voropchievici. Cum va fi luna pentru fiecare zodie

Horoscop lunar aprilie 2017 Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a făcut previziunile runelor pentru cea de-a patra lună din an. Veștile sunt bune pentru unii nativi, și mai puțin bune pentru alții.

Horoscop lunar aprilie 2017 Mihai Voropchievici. Previziuni pentru toate zodiile

Berbec – horoscop aprilie 2017

Berbecilor li se recomandă ca toată luna aprilie să fie mai răbdători, să aștepte și să nu forțeze mâna norocului. Toate situațiile benefice vor veni asupra lor doar dacă dau dovadă de mai multă răbdare.

Taur – horoscop aprilie 2017

Pentru Tauri va fi o lună benefică, cu o suită de schimbări majore, care vin peste ei într-un viitor apropiat. Va fi bucurie mare în casa Taurului, spune numerologul.

Gemeni – horoscop aprilie 2017

Pentru Gemeni va fi o situație duală, întocmai ca și zodia lor: Ei au ca variante: să își caute de lucru (o muncă mai bună/mai eficientă), fie să își caute un alt spațiu de locuit, o casă nouă, pentru că este primăvară.

Rac – horoscop aprilie 2017

Racii au o lună în care vor primi vești bune. Vor primi tot felul de gratificații, cadouri, atenții, atât din partea colegilor, cât și din partea partenerilor de viață.

Apasa pe pagina urmatoare pentru a citi continuarea horoscopului!

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top