Connect with us
Horoscop lunar august 2017 Oana Hanganu. O lună complicată pentru zodii

Știri

Horoscop lunar august 2017 Oana Hanganu. O lună complicată pentru zodii

Horoscop lunar august 2017 Oana Hanganu. Astrele ne-au pregătit o lună complicată. Destinul fiecăruia dintre noi se poate schimba. Citește horoscopul lunar pentru toate zodiile!

Horoscopul general al lunii august este marcat  de 8 evenimente majore, care își vor lăsa amprenta asupra tuturor zodiilor. În august, destinul fiecăruia dintre noi se poate schimba!

Cele 8 evenimente astrologice importante din luna august sunt:

* 3 august: Uranus își începe tranzitul retrograd în zodia Berbec;

Uranus va reveni la mersul direct în zodia Berbec în data de 2 ianuarie 2018. Până atunci, ne va obliga să facem schimbările necesare în viața noastră. E vorba de schimbări pe care le-am evitat, din diverse motive.

* 7 august: Luna Plină în Vărsător;

Luna Plină în zodia Vărsător va fi însoțită de o eclipsă lunară. Luna Plină din 7 august are loc în zodia în care se află, acum, Nodul Sud.

De aceea,  ne va încuraja să fim creativi și originali și să ne punem în valoare „bagajul” personal de cunoștințe, talente, aptitudini și experiențe.

* 13 august: Mercur își începe tranzitul retrograd în zodia Fecioară;

Mercur retrograd chiar în zodia pe care o guvernează va afecta următoarele domenii: comunicarea, comerțul, transportul, turismul, afacerile.

În 31 iulie, Mercur retrograd va ajunge, din nou, în zodia Leu.

* 21 august: Luna Nouă în zodia Leu;

Luna Nouă din 21 august este un eveniment special: este a doua Lună Nouă din acest an, în zodia Leu și este însoțită de o Eclipsă de Soare.

Pentru toate zodiile, Luna Nouă în zodia Leu poate fi un moment excelent pentru noi începuturi.

* 23 august: Soarele intră în zodia Fecioară;

Intrarea Soarelui în zodia Fecioarei va îndrepta atenția noastră spre muncă și sănătate și ne va ajuta să fim serioși, punctuali, atenți la detalii.

* 25 august: Saturn revine la mersul direct în zodia Săgetător;

Saturn este considerat „Profesorul zodiacului” și ne cere să fim responsabili în tot ceea ce facem. Va rămâne în zodia Săgetător până în decembrie.

* 26 august: Venus intră în zodia Leu;

Venus în zodia Leu va ocupa casa Iubirii din Zodiac, unde va rămâne până în septembrie. În această perioadă, multă lume se va îndrăgosti sau chiar își va găsi sufletul-pereche.

* 31 august: Mercur retrograd ajunge în zodia Leu.

Cu Mercur retrograd în zodia Leu, comunicarea va fi dificilă, pentru că, la problemele provocate de tranzitul retrograd mercurian se vor adăuga și cele provocate de orgoliul și dorința dd a domina, aduse de Leu.

Va fi, așadar, o lună complicată!

Cum ne influențează  evenimentele astrologice menționate mai sus aflați în Horoscopul lunii august pentru fiecare zodie!

Horoscop lunar august 2017 Oana Hanganu

Berbecii au parte de o lună agitată. Nu e o perioadă prea bună pentru noi proiecte profesionale sau noi iubiri! Horoscop complet Berbec!

Taurii vor avea noi responsabilități în familie. S-ar putea să fie nevoiți să își găsească un job mai bine plătit. Horoscop complet Taur!

Gemenii vor renunța, în sfârșit,  la unii prieteni, după multe nemulțumiri și dezamăgiri acumulate. Horoscop complet Gemeni!

Racii  își pot schimba cariera. Pot alege job-uri sau domenii de activitate la care nu s-ar fi gândit în trecut. Horoscop complet Rac!

Leii au parte de evenimente excepționale. Pentru a doua oară în acest an, zodia lor găzduiește Luna Nouă! Horoscop complet Leu!

Fecioarele își pot rezolva problemele cu ajutorul unui protector secret. În familie, trebuie să renunțe la critici. Horoscop complet Fecioară!

Balanțele își schimbă convingerile legate de mariaj: unele se căsătoresc deși nu credeau în instituția căsătoriei. Horoscop complet Balanță!

Scorpionii au mai mulți bani și vor o casă mai mare. După 13 august, e bine să nu facă investiții sau să se mute. Horoscop complet Scorpion!

Săgetătorii au parte de o lună provocatoare. Viața lor sentimentală este dată peste cap de Uranus retrograd. Horoscop complet Săgetător!

Capricornii care au nevoie de bani pentru proiecte personale trebuie să aștepte. Norocul le surâde din 21 august. Horoscop complet Capricorn!

Vărsătorii pleacă în călătorii pe care le-au tot amânat sau sunt invitați la evenimente la care nu sperau să ajungă. Horoscop complet Vărsător!

Peștii  trebuie să se înarmeze cu răbdare. Mercur retrograd le pune bețe în roate în relațiile de orice fel. Horoscop complet Pești!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top