Connect with us
Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar august 2017 Săgetător – Oana Hanganu

Horoscop lunar august 2017 Săgetător – Oana Hanganu. Săgetătorii au parte de o lună provocatoare. Viața lor sentimentală este dată peste cap de Uranus retrograd.

Horoscopul lunii august pentru Săgetători este dominat de revenirea planetei Saturn la mersul direct în zodia lor, în data de 25 august.

Prezent în zodia lor, Saturn îi ajută pe Săgetători să fie mai realiști și serioși, mai sinceri cu ei înșiși, mai responsabili în relațiile cu ceilalți.

Și, în condițiile în care Uranus, planeta schimbării, va intra în mers retrograd în zodia Berbec, în data de 3 august, prezența lui Saturn în Săgetător este bine venită.

Uranus retrograd va da peste cap viața sentimentală a Săgetătorilor! Mulți dintre ei se vor îndrăgosti, se vor vindeca de iubire, se vor îndrăgosti iar,   după care vor renunța, se vor întoarce la foste iubiri , dar nu vor renunța la actuala relație și tot așa.

Revenirea lui Saturn la mersul direct va mai domoli atmosfera. Nativii care se vor conforma cerințelor lui Saturn (seriozitate și corectitudine în iubire etc) vor avea de câștigat. Ceilalți… vor pierde.

Un alt eveniment important va fi Luna Plină în zodia Vărsător, din data de 7 august.

Luna Plină din 7 august le va permite Săgetătorilor să comunice mai bine sau să plece într-o călătorie cu frații ori să se împrietenească cu un vecin, luând parte la un eveniment din familia acestuia.

În 21 august, va fi Lună Nouă în zodia Leu. Aceasta le poate aduce Săgetătorilor vești bune de la persoane sau companii din străinătate.

Dacă veștile se referă la oportunități de muncă sau de afaceri, Săgetătorii trebuie să fie precauți și să verifice  toate informațiile primite. Mercur, retrograd în perioada 13-31 august,  provoacă tot felul de încurcături și neînțelegeri.

Mai mult, Mercur este retrograd chiar în casa Carierei din astrograma Săgetătorilor.

Aflat aici, el impune realism și prudență în toate colaborările și proiectele Săgetătorilor, nu doar în cele cu firme sau persoane din alte țări.

În 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioară, iar șansele profesionale ale Săgetătorilor vor crește.

Dar e bine ca aceștia să amâne, pe cât posibil, semnarea contractelor sau demararea noilor proiecte până în septembrie, când Mercur va reveni la mersul direct.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top